Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/11/Δίας-στον-Τοξότη-αρχέτυπο-τύχη-Ιχθύες-Ποσειδώνας-προβλέψεις-ζώδια-αστρολογία-αστρολόγος.jpg

Ο Δίας περνά στις 08.11.18 στο ζώδιο που κυβερνά, επιστρέφει σπίτι του, στον πύρινο Τοξότη. Όπως είναι φυσικό, επειδή το αρχέτυπο του Δία κυβερνά το αρχέτυπο του Τοξότη, οι δύο αυτές ενέργειες βρίσκονται σε μια σχετική ευθυγράμμιση, είναι αρκετά κοντά. Τι γίνεται όμως όταν η ενέργεια αυτή ισχυροποιείται τόσο πολύ; Όταν προστίθεται ο Δίας στον Τοξότη;

  • Το αρχέτυπο του Τοξότη είναι η κατανόηση. Έτσι ψάχνουμε το νόημα της ζωής, τη θέση μας στον κόσμο. Δεν ξέρουμε ακριβώς που θα μας βγάλει, η αναζήτηση του νοήματος και της ψυχικής μας κατεύθυνσης. Όλο είναι μια περιπέτεια! Είναι κάτι άγνωστο αλλά κάτι μας καλεί να περπατήσουμε αυτό το μονοπάτι. Μαθαίνουμε περισσότερα για την αλήθεια, για το ποιοι τελικά είμαστε εμείς. Ναι, μέσα στον επόμενο χρόνο θα υπάρξουν για όλους μας ευκαιρίες να συνδεθούμε περισσότερο με την ψυχική μας αποστολή.

 

  • Είναι απαραίτητο να αφήσουμε πίσω μας όσα νομίζουμε πως ξέρουμε και πιστεύουμε γιατί αυτά προσφέρουν απλώς μια ασφάλεια πως δεν είμαστε χαμένοι – κάτι το οποίο τελικά μας περιορίζει. Το να αποδεχτούμε πως δεν γνωρίζουμε που πάμε και τι θα κάνουμε, προσφέρει απελευθέρωση. Ας επιτρέψουμε στον εαυτό μας να «χαθούμε», είναι συχνά τόσο όμορφο να ανακαλύπτουμε το νέο!

 

  • Υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στη πίστη και στη γνώση. Μπορείς να έχεις σίγουρη γνώση, μα τα όσα πιστεύεις δεν είναι ποτέ σίγουρα. Το να ξέρεις την αλήθεια δεν έχει καθόλου να κάνει με μία συγκεκριμένη απάντηση που δείχνει πως «ξέρω ότι έχω δίκιο και ο άλλος έχει άδικο», είναι να είσαι ικανοποιημένος με την ίδια σου την εμπειρία. Η αλήθεια βρίσκεται στο εδώ και τώρα, όπως επίσης μόνο στο εδώ και τώρα μπορούμε να βιώσουμε πραγματική χαρά. Ο Δίας στον Τοξότη μας βοηθά να συνδεθούμε με τη στιγμή του παρόντος.

 

  • Τι και πως στη ζωή μας μπορούμε να αλλάξουμε ώστε να γίνουμε πιο «απλοί», να αποτινάξουμε όλα όσα νομίζαμε για τη ζωή μας ώστε να βιώσουμε μια άμεση εμπειρία της πραγματικότητας; Είναι στο χέρι μας να βρούμε αυτές τις απαντήσεις και να προσαρμόσουμε τη ζωή μας ανάλογα. Είναι στο χέρι μας να ακούσουμε το ένστικτο. Πως ξέρουμε ποιο μονοπάτι είναι καλύτερο να διαβούμε; Η ίδια η ερώτηση κρύβει την απάντηση. Αυτό είναι το θέμα με τον Τοξότη. Αν ρίξουμε τους ρυθμούς και συγκεντρωθούμε την ώρα που προβληματιζόμαστε και αναζητάμε, μπορούμε να αλλάξουμε την συγκέντρωσή μας στο γιατί το αναζητάμε. τι μας ενοχλεί και που πραγματικά θέλουμε να κατευθυνθούμε; Έτσι φτάνουμε τελικά πιο κοντά στον αληθινό σκοπό της ζωής μας.

 

  • Ξέρετε πως συχνά δεν μπορούμε να επαναπαυτούμε σε αυτό που έχουμε μπροστά μας γιατί πιστεύουμε πως το άλλο, το δίπλα, το επόμενο θα είναι καλύτερο; Αυτό σχετίζεται με μια εσφαλμένη έκφραση του Δία στον Τοξότη. Ας θυμηθούμε, η «απλή» ζωή είναι εκείνο που ο Τοξότης πρεσβεύει. Πιο κοντά στη φύση, στο να ακούμε το μέσα μας. Ο Τοξότης ως αρχέτυπο θέλει να μείνει μακριά από την φωτορύπανση των πόλεων. Εξερευνάει συνεχώς ναι, αλλά όχι για να βρει κάτι «καλύτερο». Για να γνωρίσει το νέο, να διευρύνει τους ορίζοντές του.

 

  • Ο Δίας σχετίζεται με την ενέργεια της συγχρονικότητας. Αυτό το υπέροχο συναίσθημα πως τα πάντα στη φύση καθρεφτίζουν, αντικατοπτρίζουν και μπορούν να μας διδάξουν σχετικά με την προσωπική μας εμπειρία. Πόσο συχνά ενώ το αισθανόμαστε δεν «κοιτάζουμε» αληθινά και καταφεύγουμε στα βιβλία ή στο google ώστε να ερμηνεύσουμε τα σημάδια; Τελικά όμως μόνο εμείς μπορούμε να τα ερμηνεύσουμε αφού είναι αποκλειστικά για εμάς δοσμένα, προέρχονται από άμεσες εμπειρίες.

 

 

Πως καλύτερα μπορεί κάποιος να αξιοποιήσει τη διέλευση του Δία από τον Τοξότη;

Ελπίζω το άρθρο αυτό να έδωσε μια βασική κατεύθυνση ως προς το πώς εκφράζεται το αρχέτυπο του Δία μέσα σε εκείνο του Τοξότη. Παρόλα αυτά ο κάθε ένας μας είναι μοναδικός όπως και ο αστρολογικός μας χάρτης! Για πιο εξιδανικευμένες προβλέψεις και συμβουλές θα χαρώ να έρθετε σε επαφή μαζί μου να κάνουμε κλήση ώστε να συζητήσουμε τη διέλευση του Δία και τα δώρα που ετοιμάζεται να προσφέρει στον κάθε έναν!

 

Ποιοι επωφελούνται περισσότερο;

Όλα τα ζώδια μιας που όλοι έχουμε τον Τοξότη κάπου στον χάρτη μας, αλλά λίγο περισσότερο τα ζώδια της Φωτιάς ή και γενικά όσοι έχουν έντονο το στοιχείο της Φωτιάς στον γενέθλιο χάρτη τους!

 

Υπάρχει κάποιο ζώδιο που θα δυσκολευτεί περισσότερο με τον Δία στον Τοξότη;

Όχι αν κάποιος είναι συνδεδεμένος με το αρχέτυπο του Δία. Αν όμως δυσκολεύεται να εκφραστεί από τον γενέθλιο και δεν “στέκεται” η διέλευση αρμονικά από όψεις, τότε χρειάζεται ανάλογη διαχείριση ώστε να μπορέσει να αξιοποιήσει κανείς τα υπέροχα δώρα του Δία!

 

Τι προσφέρω σε ένα ραντεβού για να μελετήσουμε τη διέλευση του Δία από τον Τοξότη στον κάθε γενέθλιο;

Μέσα σε διάρκεια μίας ώρας συζητάμε για το πώς «κουμπώνει» το αρχέτυπο στον γενέθλιο και σε ποιο τομέα επηρεάζει και δύναται να αξιοποιηθεί. Ιδανικοί μήνες για τεκνοποίηση; Ένα οικονομικό άνοιγμα και πότε καλύτερα αυτό να γίνει; Ένας νέος σύντροφος; Επιπλέον μελετάω και άλλες σημαντικές διελεύσεις μεγάλων πλανητικών σωμάτων όπως ο Κρόνος, ο Ουρανός, ο Ποσειδώνας και ο Πλούτωνας. Ενέργειες που χρωματίζουν δηλαδή ολόκληρα έτη. Επικοινωνήστε μαζί μου ώστε να κλείσουμε ραντεβού!

Ο Δίας περνά στον Τοξότη 08.11.18 και παραμένει έως 02.12.19. Μέσα στο διάστημα αυτό θα κινηθεί ανάδρομος για τέσσερις μήνες από 10.04-10.8.19. Το μεγαλύτερο διάστημα της παραμονής του στον Τοξότη θα σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, κάτι που σημαίνει ότι θα επηρεάσει επιπλέον η διέλευση ιδιαίτερα όσους έχουν έντονο Ποσειδώνα και το ζώδιο του Ιχθύ στον γενέθλιό τους. Μην αφήσετε τον Δία στον Τοξότη ανεκμετάλλευτο! Μπορεί να μην είναι μάννα εξ’ ουρανού όπως συχνά παρουσιάζεται, είναι όμως ίσως ό,τι πιο κοντινό υπάρχει σε Συμπαντικό δώρο. Κάθε διέλευση μπορεί να μεταμορφώσει τη ζωή μας αρκεί να ξέρουμε πώς να της το επιτρέψουμε 🌟

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.