Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2022/03/manuel-javier-norena-castano-εαρινή-Ισημερία-Αστρολογικό-Καπέλο-1280x800.jpg
Εκκινεί ο αστρολογικός κύκλος! Ο Ήλιος περνά στον Κριό! Η μέρα και η νύχτα είναι ίσες! Γιορτάζει η αστρολογία! Ξεκινά η Άνοιξη!

 

Πρόκειται για μία σημαντική στιγμή, η οποία φέτος συμβαίνει στις 20.03 στις 17:32. Τότε ξεκινά επίσημα η Άνοιξη (για εμάς στο Βόρειο ημισφαίριο δηλαδή). Μια ενέργεια ανανέωσης, νέων ξεκινημάτων. Φρέσκος αέρας μπαίνει και αλλάζει την οπτική μας.

Η ενέργεια της Ισημερίας θεωρείται εδώ και πολλά πολλά χρόνια, στιγμή μαγική. Γιορτάζοντας παγανιστικά ως στιγμή αρμονίας, που μπορούμε να ισορροπούμε το σκοτάδι με το φως. Τώρα όμως, επειδή μιλάμε για την Εαρινή Ισημερία συγκεκριμένα, δείχνει και το πως η χαρά μεγαλώνει, ενώ η θλίψη μειώνεται.

Ισχύει πως το Γιν χρειάζεται και το Γιανγκ. Πως χρειαζόμαστε το σκοτάδι για να δούμε το φως. Χρειαζόμαστε το φως για να αναγνωρίσουμε το σκοτάδι.

Είναι ευλογία πως φέτος στην Εαρινή Ισημερία δεν είναι κανένα πλανητικό σώμα ανάδρομο! Ξεκάθαρο σημάδι πως καλούμαστε να προχωρήσουμε μπροστά. Εσύ που θες να προχωρήσεις; Που επιθυμείς να αναλάβεις δράση;

Το πρώτο βήμα είναι το πιο δύσκολο. Και η ενέργεια τώρα είναι ακριβώς αυτή του πρώτου βήματος. Ας το κάνουμε. Δίχως ντροπή. Δίχως δισταγμό. Θέλει αποφασιστικότητα το να διεκδικήσουμε. Θέλει αυτή την Κριαρίσια ενέργεια του μαχητή. Που να σου πω; Όλοι την έχουμε μέσα μας.

Κι αν πεις: μα δεν είμαι Κριός! Δεν έχει αυτό σημασία. Έχεις κάπου τον Κριό στον γενέθλιο χάρτη σου! Η ενέργεια υπάρχει. Όπως και ο Άρης (ο κυβερνήτης του Κριού). Ο θεός του πολέμου κάπου βρίσκεται στον χάρτη και μπορείς να τον καλέσεις. Να σε βοηθήσει να κινηθείς πιο γρήγορα. Πιο ψηλά.

 

Λατρεύω την Εαρινή Ισημερία κάθε χρόνο. Νιώθω σαν να σηκώνεται το πέπλο της στεναχώριας και να εμφανίζεται, μαζί με την Άνοιξη, η ελπίδα. Το νιώθεις κι εσύ; Το εύχομαι! Γιατί η ελπίδα είναι απαραίτητη για να κάνουμε εκείνο το πρώτο βήμα. Για να ξεκινήσει το οτιδήποτε.

Ο Κριός κυβερνάται από τον Άρη και μας γεμίζει τώρα με θάρρος. Θάρρος δεν σημαίνει πως δεν φοβόμαστε. Σημαίνει πως παρά τον φόβο, τολμούμε να προσπαθήσουμε.

 

Υπάρχει ένα δημοφιλές κανάλι στο YouTube το οποίο δημοσιεύει πολύωρα βίντεο με χαλαρωτικούς ήχους για να ακούει κανείς όσο κοιμάται, διαβάζει κλπ. Τώρα που έχω επιστρέψει στην θορυβώδη Αθήνα, με βοηθά όταν δουλεύω. Ορίστε ένα Ανοιξιάτικο σκηνικό στο οποίο ακούγονται πρωινοί ήχοι της φύσης, ίσως βοηθήσει και κάποιον άλλον:

 

Η φωτογραφία του άρθρου είναι του ταλαντούχου Manuel Javier Noreña Castaño

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.