Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Αφροδίτη τετράγωνο Ουρανός

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2022/03/αφροδίτη-τετράγωνο-Ουρανός-1280x800.jpg

Κορυφώνεται το Σάββατο 19.03 αλλά είναι ήδη έντονη ενέργεια όλες αυτές τις μέρες.

Ας δούμε τι σημαίνει αυτό κάθε φορά που έχουμε αυτά τα δύο αρχέτυπα σε επαφή από τετράγωνο:

  1. Επιθυμούμε ελευθερία στις σχέσεις. Δεν αντέχουμε να μας “πνίγει” η ενέργεια του Άλλου. Και ναι, αυτό σημαίνει πως συχνά με αυτό το τετράγωνο βλέπουμε χωρισμούς. Θέλουμε να εκφραζόμαστε ελεύθερα στον ρομαντισμό, στις επιθυμίες, σε όλα. Κι αν το άτομο που έχουμε επιλέξει για σύντροφο μας περιορίζει, επαναστατούμε.
  2. Αν βαριέται κάποιος στην σχέση που βρίσκεται, δεν είναι σπάνιο να δούμε απιστίες αυτό το διάστημα.
  3. Ειδικά οι μακροχρόνιες σχέσεις περνούν διαστήματα που βρίσκονται σε ύφεση, η έλξη φθίνει και υπάρχουν πράγματα που ίσως ακόμα και να μας ενοχλούν. Με το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού μπορεί να έρθει μια αναζωπύρωση που θα εξελίξει την ίδια την σχέση. Μια νέα ιδέα που απολαμβάνει το ζευγάρι μαζί. Μία νέα σπίθα που γεννάται μετά από μια δοκιμασία.

 

Συνολικά θα έλεγα πως ναι, μπορεί η σχέση να διαλυθεί επειδή οι σύντροφοι αναζητούν κάτι νέο, αλλά μπορεί να το αναζητήσουν αυτό από κοινού και έτσι η σχέση να εξελιχθεί. Δεν είναι το τετράγωνο αυτό άσπρο ή μαύρο – όπως και τίποτα στην αστρολογία ή στους ανθρώπους.

 

  1. Η ενέργεια χαρακτηρίζεται από τυχαιότητα και ως κάτι που δεν το περιμένουμε. Απρόοπτα συμβαίνουν και έχει μεγάλη σημασία το πως αντιδρούμε σε αυτά.
  2. Τα δύο αυτά αρχέτυπα μαζί γεννούν κάτι παράξενο αλλά όμορφο. Σκέφτομαι για παράδειγμα έναν άνθρωπο που βάφει τα μαλλιά του μωβ. Είναι παράξενο, δεν το έχουμε συνηθίσει. Αλλά του ταιριάζει! Η αισθητική γενικά, η πλαστική χειρουργική, η διακόσμηση κλπ έχουν αυτές τις μέρες την τάση να είναι διαφορετικές και ίσως παράξενες, αλλά τελικά με καλαίσθητο αποτέλεσμα.
  3. Η σκιά του τετραγώνου αυτού είναι μια ανάγκη να καταστρέψουμε κάτι όμορφο που υπάρχει ήδη στην ζωή μας. Κάτι που είναι καθαρό και ήδη καλαίσθητο, στην αρνητική έκφραση του τετραγώνου, είναι πιθανότερο να το διαλύσουμε. Για παράδειγμα να λερώσουμε ένα όμορφο πάρκο ή να βανδαλιστεί ένα όμορφο έργο τέχνης.
  4. Συχνά σε τέτοιες περιόδους, άνθρωποι αποκαλύπτονται στους γνωστούς τους ως ομοφυλόφιλοι ή κάτι άλλο το οποίο στην βάση του είναι όμορφο, αλλά συχνά τους στιγματίζει. Σοκάρουν τους κοντινούς τους, αλλά επιτρέπει στους ίδιους να βιώσουν μια μεταμόρφωση, να ζουν περισσότερο ελεύθεροι.
  5. Είναι ιδανικές μέρες για να ερωτευθούμε!!
Ουρανός στον Ταύρο έως 2026

Αυτές ήταν οι βασικές ενέργειες που θα βιώσουμε τις επόμενες μέρες. Εύχομαι να αξιοποιήσουμε τα όμορφα του τετραγώνου Αφροδίτης – Ουρανού!! Και σας θυμίζω πως τα τετράγωνα δεν είναι κάτι “κακό ”. Ούτε στον γενέθλιο χάρτη, ούτε στις διελεύσεις. Αντίθετα, μπορούν να είναι υπέροχα

Το να φοβόμαστε τα τετράγωνα είναι σαν να φοβόμαστε τις νύχτες

Θα χαρώ να μου γράψεις κι εσύ πως αισθάνεσαι την ενέργεια αυτή, ειδικά αν έχεις Ήλιο, ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 12η μοίρα Ταύρου, Λέοντα, Σκορπιού ή Υδροχόου. Θα είναι αισθητή έως και την Τρίτη 22 Μαρτίου 2022.

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.