Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/u881127237/domains/astrologyhat.gr/public_html/wp-content/themes/stellarium/single.php on line 33

Ο Ερμής πέρασε μόλις σήμερα στον Υδροχόο και θα παραμείνει έως τις 10 Φεβρουαρίου 2019 και φέρνει αέρα αλλαγής (ο Υδροχόος είναι ζώδιο του αέρα), νέων ιδεών, σαν να εισέρχεται φρέσκος αέρας διανοητικά. Αν αναρωτιέστε πως να κερδίσετε περισσότερα χρήματα, πως να βελτιώσετε τη σχέση σας ή πως να ανθίσετε επαγγελματικά με κάποιον πρωτότυπο τρόπο, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να βρείτε το πώς! Η ιδέα μπορεί να είναι παλιά, με την έννοια πως δεν την σκεφτόμαστε τώρα για πρώτη φορά, αλλά σίγουρα είναι πρωτότυπη και γιατί όχι; – διασκεδαστική!

Διάβασε για τη φετινή διέλευση του Ήλιου από τον Υδροχόο ΕΔΩ

 

Ο Ερμής στον Υδροχόο βοηθά στο να εξασκήσουμε την αποστασιοποίηση από προβλήματα της καθημερινότητας, μας βοηθά να αντιληφθούμε ευκολότερα την “μεγαλύτερη εικόνα” της ζωής, την εύθραυστη και παροδική της φύση. Φυσικά η αποστασιοποίηση δεν σημαίνει αποκοπή. Εξακολουθούμε να είμαστε μέρος των προβλημάτων της ζωή μας, όμως πλέον μπορούμε να το δουλέψουμε έτσι ώστε να μη μας επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό. Το ίδιο συμβαίνει και με τις κοινωνικές νόρμες ή τις “ταμπέλες” με τις οποίες είμαστε προσκολλημένοι θεωρώντας ως δεδομένο συχνά πως ανήκουμε σε μία ομάδα, κατηγοριοποιώντας οι ίδιοι τους εαυτούς μας, ενώ είμαστε τόσα πολλά περισσότερα. Η ενέργεια των ημερών μας επιτρέπει να αποστασιοποιηθούμε, να απομακρύνουμε τους εαυτούς μας από τις δυσκολίες, αντικρίζοντας τη ζωή μας πιο σφαιρικά. Αυτό λειτουργεί επιπλέον καταπραϋντικά για το νευρικό μας σύστημα – κάτι που συνηθίζει συχνά να ταράζεται με τον Ερμή στο ζώδιο του υδροφόρου.

 

Ο Ερμής μέσα στο απελευθερωτικό ζώδιο του Υδροχόου επιθυμεί να βιώσει μια κατάσταση χαλαρότητας στο νευρικό σύστημα. Αυτό σημαίνει πως θέλει να εκνευρίζεται λιγότερο και να είναι περισσότερο χαρούμενος. Ας προσπαθήσομε να χαλαρώσουμε το μυαλό γιατί έτσι το βοηθούμε να αναπτυχθεί. Τυχόν διακυμάνσεις της σκέψης αντανακλούν το ίδιο μας το περιβάλλον και τη φυσική μας κατάσταση. Επομένως οτιδήποτε συμβάλει στην αρμονία και την ελευθερία, έχουν παρόμοια επίδραση τις ψυχικές μας αντιλήψεις – βοηθώντας μας τελικά να διατηρήσουμε την αρμονία και την χαρά και μετά το πέρας της διέλευσης του Ερμή από εδώ.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.