Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/u881127237/domains/astrologyhat.gr/public_html/wp-content/themes/stellarium/single.php on line 33

Νέα Σελήνη στον Υδροχόο

Μετά από έναν δύσκολο Ιανουάριο (με 2 εκλείψεις και διάφορες σκληρές όψεις), η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 04 Φεβρουάριου (11:04μμ) είναι μια ευπρόσδεκτη ανάσα, έχει μια ενέργεια αφθονίας και ακτινοβολεί καλοσύνη!

Αναρωτιέσαι για τις 2 εκλείψεις του Γενάρη; Διάβασε ΕΔΩ για την έκλειψη Ηλίου
 & ΕΔΩ για την ολική έκλειψη Σελήνης που μας επηρεάζουν για αρκετούς μήνες ακόμα. Τα άρθρα ανοίγουν σε νέο παράθυρο έτσι ώστε να συνεχίσεις την ανάγνωση του παρόντος.

Η φετινή Νέα Σελήνη στον Υδροχόο λοιπόν είναι μία από τις καλύτερες του 2019, αφού δημιουργεί θετικές δονήσεις, προκαλεί αισιόδοξη διάθεση και μας βοηθά να κάνουμε το επόμενο βήμα προς τη ζωή όπως την επιθυμούμε! Και όπως πάντα, αυτό αντικατοπτρίζεται σε όλα τα ζώδια. Ναι, δεν έχει σημασία αν είσαι Υδροχόος ή Κριός, αν έχεις τον Ωροσκόπο ή τη Σελήνη σου σε ζώδιο της Γης ή του Νερού. Η Νέα Σελήνη μεταφέρει την ενέργειά της σε ολόκληρο τον ζωδιακό, γεφυρώνει το παλιό με το νέο και μας καλεί ξεκάθαρα να προχωρήσουμε μπροστά, στο μέλλον που ήδη ξετυλίγεται.

Δες περισσότερα για την φετινή διέλευση του Ήλιου από τον Υδροχόο ΕΔΩ

 

Ο Ήλιος βρίσκεται στον Υδροχόο μαζί με τη Σελήνη, συγκεκριμένα στην 15η μοίρα, την καρδιά του ζωδίου, εκεί που η ενέργεια του υδροφόρου είναι απαστράπτουσα, πραγματική και…. στα καλύτερά της! Σα να μην έφτανε αυτό, τα δύο Φώτα (ο Ήλιος με τη Σελήνη δηλαδή) σχηματίζούν όψη εξαγώνου με τον Δία από τον Τοξότη, μια όψη η οποία μιλά για την θέση μας στον κόσμο, μας σέρνει μακριά από τις σκιές προς το Φως. Μας προσκαλεί να γίνουμε ανεξάρτητοι, επεκτείνει την αντίληψή μας και τη δημιουργικότητά μας, ενώ η θέληση και η αποφασιστικότητα αυξάνονται τις μέρες γύρω από τη Νέα αυτή Σελήνη.

Δες περισσότερα για την διέλευση του Δία στον Τοξότη ΕΔΩ

 

Να θυμάστε τώρα – και αυτό είναι σημαντικό: όταν εκφράζουμε την αισιόδοξη φύση μας, την ευχάριστη πλευρά της προσωπικότητάς μας και το χιούμορ, μπορούμε να καταφέρουμε ευκολότερα τους στόχους μας. Η ενέργεια των ημερών θέλει καλοπέρασε, ανεκτικότητα, καλοπροαίρετη διάθεση, ευγένεια, φιλοξενεία και γενναιοδωρία. Όσα περισσότερα από αυτά μπορούμε να εκφράσουμε, τόσο περισσότερο θα μας ωφελήσει με τη σειρά της η ενέργεια της Υδροχοΐσιας Νέας Σελήνης.

 

Τι αναζητάς σε αφθονία; Όλα εκκινούν από τον τρόπο που είναι προγραμματισμένος ο εγκέφαλος να σκέφτεται και να επεξεργάζεται τις πληροφορίες. Και όταν συγχρονιζόμαστε με την σιγουριά της επιτυχίας μας, τότε και η επιτυχία συγχρονίζεται ευκολότερα μαζί μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.