Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/05/Ψυχή-κι-Έρωτας-στην-αστρολογία-ζώδια-erwtas-kai-psyxi-zwdia-sex-σεξουαλικότητα-σχέσεις.jpg

Έρωτας και Ψυχή είναι δυο αστεροειδείς οι οποίοι βασίζονται στο αρχέτυπο του μύθου που τους αναφέρει. Εν συντομία, ο μύθος εξιστορεί πως ο Έρωτας χτυπήθηκε με τα ίδια του τα βέλη και ερωτεύτηκε τη Ψυχή, αλλά και η ψυχή καταλάθος ακούμπησε ένα από τα βέλη του θεού, ενώ ήταν ήδη εραστές. Οι δυο τους πέρασαν πολλές κακουχίες αλλά στο τέλος, η ιστορία αγάπης τους δικαιώνεται και έτσι έγινε από τις λίγες ρομαντικές ιστορίες της μυθολογίας με ευτυχισμένος τέλος. Για όποιον θα ήθελε να μάθει περισσότερα σχετικά με τον εν λόγω μύθο, μπορεί να συμβουλευτεί το άρθρο της Wikipedia ΕΔΩ

 

Οι δυο αστεροειδείς αυτοί εξετάζονται κυρίως σε χάρτες συναστρίας. Η θεωρία λέει πως όταν ο Έρωτας του ενός είναι συμβατός με τη Ψυχή του άλλου, το ζευγάρι είναι πιο πιθανό να ευτυχήσει. Φυσικά η συμβατότητα αυτή δεν επιτυγχάνεται πάντα, αλλά ακόμα και όταν η συνθήκη αυτή ικανοποιείται, δε σημαίνει πως αντίστοιχα ο Έρωτας του δεύτερου προσώπου μπορεί να ερωτευτεί την Ψυχή του πρώτου. Αλλά ναι, είναι αλήθεια πως όταν οι αστεροειδείς επηρεάζονται από συμβατά Ζώδια, τότε παρατηρούνται πιο μακροχρόνιες κι ευτυχισμένες σχέσεις.

 

Ο Έρωτας συμβολίζει τη κατάκτηση, τη σεξουαλικότητα, αυτό που μας κάνει να νιώθουμε ζωντανούς όταν χτυπάει ζωηρά η καρδιά μας. Η Ψυχή από την άλλη, συμβολίζει τον ψυχικό μας αθάνατο κόσμο. Κρατά τη πυξίδα σχετικά με το τι αναζητούμε απελευθερωμένοι από τις επιρροές της λογικής. Ποιά αγάπη ικανοποιεί τα υψηλότερα επίπεδα της ύπαρξής μας.

 

Η αλάνθαστη χημεία μεταξύ των δυο αυτών μυθικών εραστών βρίσκεται μέσα μας. Και ορισμένες φορές τυχαίνει να βρίσκει το ταίρι του μέσα στους αστεροειδείς του δικούς μας συντρόφου. Τότε η σεξουαλική, αισθηματική και πνευματική ισορροπία επιτυγχάνεται ευκολότερα και ο έρωτας στη σχέση δε σβήνει. Αλλά ακόμα κι αν το κάνει, αντικαθίσταται από μια αγάπη που συνεχίζει να μας κρατά ζωντανούς, δίνοντάς μας την ψευδαίσθηση της αθανασίας.

Τι θα ήταν άλλωστε η Ψυχή χωρίς τον Έρωτα και ο Έρωτας δίχως την Ψυχή;

Δες που βρίσκεται στον γενέθλιο χάρτη σου η «Ψυχή» μέσα από μια ιστοσελίδα όπως ΕΔΩ αναζητώντας τον αστεροειδή Νο.16(Ψυχή) ή αν δυσκολεύεσαι στείλε μου μήνυμα με τα στοιχεία γέννησής σου να σε βοηθήσω ❤️

 

Παρακάτω διάβασε μια σύντομη ερμηνεία για τον αστεροειδή Ψυχή στα 12 ζώδια. Για τον αστεροειδή Έρωτα δεν γράφω τίποτα εδώ καθώς είναι αστεροειδής του σεξ, αναλύεται κυρίως στη μελέτη για τις σεξουαλικές προτιμήσεις που γίνεται για βελτίωση της ερωτικής ζωής ή κάποιες φορές και στις συναστρίες ζευγαριών.

 

Ψυχή στον Κριό

Σου αρέσει η έκσταση του έρωτα και επιδιώκεις να αισθανθείς το γνώριμο σκίρτημα με κάθε τρόπο. Αισθάνεσαι όμορφα όταν ξέρεις πως έχεις αξία για τον σύντροφό σου και ασφαλής όταν στο επιβεβαιώνει.

 

Ψυχή στον Ταύρο

Η θέση της Ψυχής αυτή, είναι η ενσάρκωση της σεξουαλικότητας. Επιδιώκεις οι άλλοι να σε βρίσκουν γοητευτικό και ελκυστικό. Ερωτεύεσαι ευκολότερα ανθρώπους οι οποίοι είναι δοτικοί σε δώρα αγάπης.

 

Ψυχή στους Διδύμους

Σε έλκουν ισχυρές προσωπικότητες οι οποίοι μπορούν με την ίδια ευκολία τη μια μέρα να μείνουν σπίτι και την άλλη να ξεκινήσουν ορειβασία στον Όλυμπο. Βρίσκεις επίσης ελκυστικό το να μπορεί ο σύντροφός σου να συναγωνιστεί την ευφυΐα σου.

 

Ψυχή στον Καρκίνο

Έχεις την τάση να αναλαμβάνεις έναν μητρικό ρόλο απέναντι στον σύντροφό του και να του παρέχεις φροντίδα. Θα κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου για να τον ευχαριστήσεις.

 

Ψυχή στον Λέοντα

Έχεις το χάρισμα να διακρίνεις τα καλύτερα σημεία στους ανθρώπους και να τα φέρνεις στην επιφάνεια. Ελκύεσαι από όμορφους και γοητευτικούς ανθρώπους αν και ορισμένες φορές, προβάλλεις επάνω στον σύντροφό σου αυτό που θα ήθελες εσύ να είναι.

 

Ψυχή στη Παρθένο

Είσαι έτοιμος να δείξεις όλη σου την αγάπη σε αυτόν που σε αποδέχεται ανεπιφύλακτα και χωρίς όρους. Μπορεί να ανησυχείς λίγο στην αρχή, αλλά όταν αισθανθείς ασφάλεια, γίνεσαι ιδιαίτερα γενναιόδωρος τόσο στο συναίσθημα, όσο και στα υλικά αγαθά.

 

Ψυχή στον Ζυγό

Ενθουσιάζεσαι με συντρόφους που διαθέτουν εξωτερική ομορφιά. Αυτό με τα χρόνια περιορίζεται και μαθαίνεις να εκτιμάς και να αναζητείς όλα τα απαραίτητα προσόντα αγάπης που χρειάζεται ο σύντροφός σου να διαθέτει. Είσαι γενναιόδωρος με τους γύρω σου.

 

Ψυχή στον Σκορπιό

Έχεις τη τάση να είσαι μυστικοπαθής σχετικά με τις ερωτικές και σεξουαλικές σου σχέσεις. Πάντα κάτι κρατάς πίσω και θα ανοίγεις τα χαρτιά σου επιφυλακτικά όταν ξεκινήσεις να αισθάνεσαι ασφάλεια. Όταν δεσμευτείς, παίρνεις τη σχέση σου στα σοβαρά και κάνεις ότι μπορείς για να τη διατηρήσεις.

 

Ψυχή στον Τοξότη

Ελκύεσαι από το διαφορετικό. Διαφορετική εθνικότητα, διαφορετικό φιλοσοφικό προσανατολισμό και τα λεγόμενα ελεύθερα πνεύματα. Έχεις το χάρισμα να παρέχεις στον σύντροφό σου την ελευθερία να εκφράζει τον αληθινό του εαυτό.

 

Ψυχή στον Αιγόκερω

Η ψυχή αυτή σε κάνει να επιθυμείς ανθρώπους με συναισθηματική ωριμότητα και σταθερότητα οι οποίοι μπορούν να παρέχουν μια διέξοδο στη ρομαντική σου φαντασία. Λαχταράς σεξουαλική οικειότητα και όταν την αποκτήσεις, αισθάνεσαι αρκετά πλήρης μέσα στη σχέση.

 

Ψυχή στον Υδροχόο

Θέλεις να κλειστείς μαζί με τον σύντροφό σου μέσα σε μια μπουρμπουλήρθα κι εκεί να απολαύσατε την εκπλήρωση των επιθυμιών, των ευχών και των ονείρων σας. Θέλεις να σου επιβεβαιώνουν τη μοναδικότητα και τα εκλεκτά χαρίσματά σου και δεν σου αρέσει να ανταγωνίζεσαι για την αγάπη.

 

Ψυχή στους Ιχθύες

Αναζητάς έναν σύντροφο ο οποίος να μπορεί να εκφράσει στην απόλυτη αγάπη και να σε βοηθήσει να ξεφύγεις από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Επιζητάς τη μέγιστη προσοχή του συντρόφου σου και κυνηγάς τις σεξουαλικές σου προσδοκίες.

 

Δες περισσότερους αστεροειδείς στο tag του Αστρολογικού Καπέλου ➡ΕΔΩ (συνεχώς προστίθενται περισσότεροι)

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.