Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Ήλιος στους Διδύμους 2018

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/05/Ήλιος-στους-Διδύμους-Δίδυμος-Δίδυμοι-ζώδια-αστρολογία-προβλέψεις-Ερμής-Αστρολόγος.jpg

Ο Ήλιος περνά στις 21.05.18 στο ζώδιο των Δίδυμων – τι όμορφα! Το αρχέτυπο των Διδύμων σχετίζεται με το παιχνίδι, την δημιουργικότητα, την ακτινοβολία και την εξάπλωση. Άρα πως μπορούμε απλά να αξιοποιήσουμε αυτόν τον ηλιακό μήνα; Υπάρχει μια συσχέτιση μεταξύ του πόσο φωτεινοί αισθανόμαστε και την ελευθερία της έκφρασης. Οπότε ας προσπαθήσουμε να εκφράσουμε τον αυθεντικό μας εαυτό – όσο περισσότερο λάμπουμε με χαρά, τόσο η έκφραση είναι πιο ειλικρινής και μεγαλειώδης!

 

Ο Δίδυμος είναι η μετάβαση – το μεταβλητό ζώδιο μεταξύ της Άνοιξης και του Καλοκαιριού. Έτσι ο Δίδυμος μας φέρνει σε επαφή με το αρχέτυπο του Μάγου καθώς μας βοηθά να αντιληφθούμε τον τρόπο που αλληλοεπιδρούμε με την πραγματικότητα. Την αποχή αυτή, εκτός από το είμαστε χαρούμενοι λοιπόν (εξαιρετικά σημαντικό να μην μιζεριάζουμε την εποχή των Διδύμων!), μπορούμε ευκολότερα να αξιοποιήσουμε το δώρο της συμβολικής συνείδησης, αυτό στο οποίο μπορούμε να εκφράσουμε και να δημιουργήσουμε εμπειρίες για τον εαυτό μας και τα κοντινά μας πρόσωπα.

 

Οι Δίδυμοι είναι περιέργεια, ιδέες, έκφραση, σκέψη που αλλάζει την πορεία της συνείδησης. Είναι η γλώσσα σε κάθε της μορφή. Από τις λέξεις και τη γραφή, στην αφή, τον χορό και την γλυπτική. Είχα αναφέρει στο άρθρο της Εαρινής Ισημερίας που προηγήθηκε, πως …ο Ήλιος στους Διδύμους έχει την ικανότητα να επιφέρει αλλαγές στο προσωπικό περιβάλλον και στα ταλέντα μας… Ολόκληρο το άρθρο μπορείς να διαβάσεις ΕΔΩ.

 

Με την είσοδο του Ήλιου στους Διδύμους, σχηματίζει μια αρμονική όψη τριγώνου με τον Άρη από τον Υδροχόο και ένα εξάγωνο με τον Χείρωνα από τον Κριό. Υπέροχα! Ο Ήλιος λάμπει και μας μεταφέρει την φωτεινότητά του. Γινόμαστε περίεργοι και παρατηρητικοί. Μπορούμε να ξεκινήσουμε νέα εγχειρήματα εξετάζοντας στη πράξη νέες ιδέες και δυνατότητες. Εκφράζοντας τον αληθινό μας εαυτό και τα ταλέντα μας. Ορθώνοντας αυτό που θέλουμε να γίνουμε σε αυτό είμαστε και συνεχώς γινόμαστε.

 

Διάβασε για τους Διδύμους 👇

για τη Γυναίκα

για τον Άντρα

 

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

 

ΥΓ. Είσαι Δίδυμος και θέλεις να μάθεις πως θα σε επηρεάσουν οι διελεύσεις το επόμενο προσωπικό σου έτος; Τώρα είναι η κατάλληλη εποχή για να παραγγείλεις την ετήσια πρόβλεψη βασισμένη στον γενέθλιο χάρτη σου ♊💫

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.