Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Εξελικτική Αστρολογία

8 Ερωτήσεις + Απαντήσεις για την Εξελικτική Αστρολογία

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/white_divider_top-3.png
Τι είναι;

Πέρα από την γενική δυτική αστρολογία που έχει τις ρίζες της στην Ελληνιστική και τα Αρχέτυπα που εκείνη βασίστηκε, υπάρχουν διάφορα παρακλάδια της, τα οποία έχουν ως σκοπό να μελετήσουν με μεγαλύτερη ακρίβεια έναν διαφορετικό τομέα κάθε φορά. Για παράδειγμα υπάρχει η Ωριαία, η Επιλεκτική, η Ιατρική αστρολογία κ.ο.κ.

Έτσι λοιπόν, υπάρχει και η Εξελικτική αστρολογία η οποία μέσα από την μελέτη του γενέθλιου χάρτη, αποκαλύπτει την φύση της ψυχής μέσα από την παρούσα ενσάρκωση. Η Εξελικτική αστρολογία δέχεται την μετενσάρκωση. Η ψυχή δεν είναι η Φαίδρα Θεολόγη, η ψυχή μου έχει ενσαρκωθεί σε αυτό το σώμα, για ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Η ψυχή είναι ένα χαρακτηριστικό αιθερικό ον. Μια ενέργεια που ενσαρκώνεται ξανά και ξανά ώστε να διδαχτεί μαθήματα και να διαμορφωθεί προς την εξέλιξη. Η ψυχή εξακολουθεί πάντα να υπάρχει μέσα από τις ενσαρκώσεις και θα εξακολουθήσει ακόμα και όταν αυτή η συγκεκριμένη ζωή που βιώνουμε τώρα φτάσει στο τέλος της. Η ψυχή είναι, ήταν στο παρελθόν και θα είναι στο μέλλον.

Τι μας δείχνει μια μελέτη Εξελικτικής αστρολογίας;

Όταν μελετάμε έναν γενέθλιο χάρτη χρησιμοποιώντας τις τεχνικές της Εξελικτικής αστρολογίας, μπορούμε να κατανοήσουμε τα επαναλαμβανόμενα μοτίβα τα οποία καλείται η ψυχή να αντιμετωπίσει. Η εξελικτική αστρολογία μας δείχνει επίσης εμπειρίες από παρελθοντικές ζωές. Σε τι επικεντρωνόταν η ενέργεια στις περισσότερες από αυτές με τις οποίες η ψυχή είναι συγχρονισμένη στην παρούσα ενσάρκωση; Ποια είναι τα μοτίβα που εμφανίζονται; Ποια είναι τα ταλέντα και τα δυνατά σημεία που έχει η μνήμη της ψυχής φέρει μαζί της στην παρούσα ενσάρκωση;

Οι περισσότεροι έχουμε περάσει από πολλές ενσαρκώσεις και έχουμε ακόμα κι άλλες στο μέλλον. Όμως δεν είμαστε συνδεδεμένοι ενεργειακά με ΟΛΕΣ τις παρελθοντικές μας ζωές, αλλά με κάποια επαναλαμβανόμενα μοτίβα τα οποία τα βλέπουμε και στην παρούσα ενσάρκωση.

Μία μελέτη εξελικτικής αστρολογίας δίνει πληροφορίες που είναι εξαιρετικά χρήσιμες στην προσωπική εξέλιξη καθώς βοηθά να αντικρίσουμε όσα μας συμβαίνουν με διαφορετικό, μεταμορφωτικό τρόπο.

Κι αν δεν πιστεύω στην μετενσάρκωση;

Η αλήθεια είναι πως δεν είναι όλοι πεπεισμένοι ούτε για την ύπαρξη της ψυχής, ούτε και την μετενσάρκωση. Όμως ακόμα και για κάποιον αρκετά ορθολογιστικό ως προς αυτό το ζήτημα, η έννοια της κυτταρικής μνήμης η οποία μεταφέρεται γενιά σε γενιά είναι κάτι αποδεκτό. Έχω συναντήσει πελάτες που αισθάνονται πιο άνετα στο να μιλάμε για τους προγόνους και την μνήμη/τραύματα που εκείνοι στο παρελθόν βίωσαν και έχει μεταφερθεί η πληροφορία.

Υπάρχουν επίσης περιπτώσεις στην ιστορία της ανθρωπότητας (και σύγχρονα παραδείγματα), ανθρώπων που το ταλέντο τους φαίνεται σαν να «προϋπήρχε». Αυτό μπορεί απλώς να εμφανιστεί καθώς το ξεκλειδώνουν μόνοι τους με μία τάση να ασχοληθούν με το ανάλογο αντικείμενο (π.χ. μουσική) ή να έρθει έτσι ξαφνικά μια μέρα (π.χ. acquired savant syndrome)

Πού βασίζεται η Εξελικτική Αστρολογία;

Τεχνικά, η βάση της Εξελικτικής αστρολογίας είναι ο Πλούτωνας ο οποίος κυβερνά την ψυχή στον γενέθλιο χάρτη. Επεκτείνεται επίσης στους Δεσμούς της Σελήνης και τους πλανητικούς κυβερνήτης του Πλούτωνα και των δεσμών έτσι ώστε να έχουμε συνολικά και με όλο τον χάρτη μια ξεκάθαρη εικόνα σχετικά με την ψυχική σφραγίδα της ενσάρκωσης. Μέσα από την μελέτη αυτών των σωμάτων και σημείων καταφέρνουμε να απαντήσουμε στα «γιατί» των μεγάλων ερωτήσεων της ζωής μας. Όπως για παράδειγμα «γιατί εξακολουθώ να προσελκύω συναισθηματικά μη διαθέσιμους συντρόφους;».

Γιατί δεν την έχω ξανακούσει;

Η εξελικτική αστρολογία δεν είναι πολύ διαδεδομένη στην Ελλάδα και στην Κύπρο, καθώς η αστρολογία ασκείται εδώ κάπως διαφορετικά. Για παράδειγμα παρά τις κινήσεις ορισμένων αστρολογικών συλλόγων, οι περισσότεροι εξακολουθούν να αναφέρουν την ενέργεια μια νέας Σελήνης, για το κάθε ζώδιο ξεχωριστά. Όπως και να ‘χει, η εξελικτική αστρολογία είναι σχετικά νέος κλάδος, οπότε περισσότερο θα δείτε την νέα γενιά αστρολόγων να ασχολείται.

Επίσης είναι εξεζητημένο θέμα η μετενσάρκωση και οι περισσότεροι προτιμούν να μην ασχοληθούν έχω παρατηρήσει καθώς δεν είναι και κοινώς αποδεκτό. Προσωπικά πάντα με απασχολούσε το ζήτημα της ψυχής και ψάχνω συνεχώς το πως μπορούμε να μάθουμε περισσότερα μέσα από την αστρολογία όχι απλώς για την τωρινή μας ενσάρκωση, αλλά για τον πυρήνα μας, για την ίδια μας την ψυχή.
Πως νιώθει η ψυχή με το να βρίσκεται σε αυτή την ενσάρκωση; Μήπως νιώθει πως δίνει περισσότερα απ’ όσα μπορεί; Νιώθει χαμένη ή ίσως κολλημένη;

Το να ζει κάποιος λαμβάνοντας συνειδητά υπόψιν την ψυχή του, τον βοηθά να αξιοποιήσει στην πράξη τις δυνατότητες, τα ταλέντα και τις γνώσεις που έχει φέρει μαζί του από προηγούμενες ζωές.

Τι περιλαμβάνει μία μελέτη Εξελικτικής Αστρολογίας;
  • Όπως και σε όλες τις άλλες μελέτες, κανονίζουμε ένα ραντεβού μέσω skype. Η Εξελικτική Αστρολογία συνδυάζεται με την γενέθλια ανάλυση, αλλά επικεντρώνεται σε άλλα μονοπάτια. Αυτά της ψυχής. Το ραντεβού κλείνεται μετά από συνεννόηση σε στιγμή που μας εξυπηρετεί και τους δύο.
  • Το ραντεβού έχει διάρκεια δύο ώρες. Κάποιες φορές προκειμένου να λύσω και απορίες -το θεωρώ πάντα απαραίτητο- κρατάει και 2μιση.
  • Οι κλήσεις έχουν φιλικό τόνο και ενθαρρύνω τις απορίες και τον διάλογο. Θα αναφέρω τις σημαντικές πληροφορίες αλλά σας καλώ να με διακόπτετε για κάποια διευκρίνηση ή απορία. Είναι δική σας μελέτη άλλωστε!
  • Στην μελέτη αυτή αναφέρονται ορισμένα δύσκολα θέματα. Πάντα ενημερώσω σχετικά όταν είναι να κλείσουμε το ραντεβού, πως αγγίζω πιο ευαίσθητα θέματα. Δεν είναι μια μελέτη που χρυσώνει το χάπι κανενός. Συμβαίνει να αναφέρονται και ορισμένα δυνατά σημεία και ταλέντα φυσικά, αλλά την περισσότερη ώρα επικεντρώνομαι σε δύσκολα θέματα καθώς αυτά μας προβληματίζουν, μας απασχολούν και χρειάζεται να αντιμετωπίσουμε. Είναι στην φύση μας – δυστυχώς ή ευτυχώς – να μαθαίνουμε μέσα από επίπονες εμπειρίες και σκοπός είναι να τις αξιοποιήσουμε ώστε να εξελιχθούμε ψυχικά.
  • Οπότε στην μελέτη αυτή δίνω επίσης και τρόπους, διαφορετικούς κάθε φορά, που βοηθούν την προσωπική ψυχική εξέλιξη. Αυτοί οι τρόποι βασίζονται στον γενέθλιο χάρτη (συνδυαστικά και με προσωπικές μου εμπειρίες με διάφορες πνευματικές ή και πρακτικές τεχνικές).
  • Όταν προγραμματίζουμε το ραντεβού ρωτάω αν υπάρχει και κάτι συγκεκριμένο που θα θέλατε να κοιτάξω. Για παράδειγμα μπορεί κάποιος να έχει απορία σχετικά με το επάγγελμα και κατά πόσο τον βοηθά η ενασχόλησή του καρμικά.
Τι δεν περιλαμβάνει;

Δεν δίνω νομικές και ιατρικές συμβουλές. Προσφέρονται συναισθηματικές συμβουλές ουσιαστικά που βασίζονται στα συνειδητά ή και ασυνείδητα μοτίβα του γενέθλιου χάρτη. Οι προτάσεις/συμβουλές που προσφέρω είναι συγκεκριμένες με σκοπό να διαφωτίσουν και να κατατοπίσουν στην ζωή. Δεν είναι το είδος συμβουλών που θα κατευθύνει τι να κάνετε σε τομείς για τους οποίους δεν διαθέτω γνώσεις (όπως νομικές ή ιατρικές αποφάσεις). Εκεί πάντα συστήνω να απευθυνθείτε στον αντίστοιχο ειδικό. Είναι ιδεολογικά ηθικό και έτσι μόνο νιώθω καλά με τον εαυτό μου.

Όμως έχω άγχος σχετικά με το τι θα μάθω…

Το άγχος πριν το ραντεβού με αστρολόγο είναι απολύτως φυσιολογικό – ειδικά αν κάποιος δεν το έχει ξαναεπιχειρήσει. Να θυμάστε πως σκοπός της μελέτης είναι να βγείτε κερδισμένοι ως προς την αυτογνωσία της δικής σας ψυχής αλλά και εφοδιασμένοι με τρόπους ώστε να ενθαρρύνετε στην συνέχεια μόνοι σας το ψυχικό σας μονοπάτι. Σκοπός πάντα είναι η εξέλιξη και η εξελικτική αστρολογία πρεσβεύει να κάνει ακριβώς αυτό! Να βελτιώσει την ζωή. Να μας βοηθήσει να δούμε τα πράγματα πιο αντικειμενικά και αντιμετωπίσιμα. Ακόμα και δύσκολα μοτίβα που ίσως δεν μπορούμε να αλλάξουμε, να γνωρίζουμε πως χρειάζεται να τα αποδεχτούμε. Αλλά ταυτόχρονα να έχουμε την σοφία και την δύναμη να αλλάξουμε όσα περνούν από το χέρι μας.

Για οποιαδήποτε απορία εννοείται μην διστάσετε να μου στείλετε mail. Μπορείτε να το κάνετε και από την φόρμα ΕΔΩ.

Ενδεικτικά και κάποιες άλλες μελέτες που προσφέρω:

Μακροβιότητα Σχέσης και Καρμικοί Δείκτες

Ωριαία Αστρολογία

Γενέθλια Ανάλυση

Προβλέψεις

Αγάπη & Φως,

Φαίδρα

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.