Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Προβλέψεις στην Αστρολογία

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/white_divider_top-3.png

Πως θα είναι ο Απρίλιος;

Πως θα μου φερθεί το 2022;

Ποιος είναι ο κατάλληλος μήνας να αλλάξω εργασία;

Ορίστε κάποιες από τις ερωτήσεις που μου γίνονται συχνά και μπορεί να απαντήσουν οι προβλέψεις! (οι 6μηνιαίες ή μικρότερης χρονικής εμβέλειας)

Αρκετοί σκέφτονται αστρολογία και το πρώτο πράγμα που τους έρχεται στο μυαλό είναι η πρόβλεψη του μέλλοντος. Είναι βέβαια γεγονός πως οι προβλέψεις είναι μόνο ένας έμμεσος τρόπος αξιοποίησης της αστρολογίας που στον πυρήνα της είναι μέσο αυτογνωσίας και προσωπικής εξέλιξης. Οι προβλέψεις της αστρολογίας μπορούν όμως να είναι ακριβείς και αυτό δεν συμβαίνει επειδή οι κινήσεις των πλανητών «μας επηρεάζουν» όπως για ευκολία συνηθίζουμε να λέμε. Σίγουρα προκειμένου κάποιος να καταλάβει με απλά λόγια το πώς δουλεύει η αστρολογία, η απλή εξήγηση πως η διέλευση του Άρη από τον Αιγόκερω τον επηρεάζει στα ζητήματα καριέρας είναι μια υπεραπλουστευμένη ερμηνεία.

Οι κινήσεις και οι θέσεις των πλανητικών σωμάτων όμως δεν δημιουργούν τις καταστάσεις και σίγουρα εμείς δεν είμαστε έρμαια αυτών. Αντίθετα, το χαρακτηριστικό είναι πως όλα συμβαίνουν την ίδια στιγμή. Η αστρολογία είναι μια συμβολική γλώσσα η οποία αντικατοπτρίζει τα γεγονότα και τα φαινόμενα του διαστήματος τα οποία μιμούνται όσα συμβαίνουν εδώ στη Γη. Κανείς δε μπορεί να προβλέψει το μέλλον, μπορούμε όμως να γνωρίζουμε το πώς θα κινηθούν οι πλανήτες με τεράστια ακρίβεια. Αυτό είναι που μας δίνει την ικανότητα να προβλέπουμε τις μελλοντικές τάσεις που αντικατοπτρίζουν. Οι οποίες φυσικά δεν είναι τίποτα περισσότερο από τάσειςΗ ελεύθερη βούληση είναι το μεγαλύτερο μάθημα της αστρολογίας και όλοι μπορούμε ένα ξεφύγουμε από τις αρνητικές ενέργειες που μας περιβάλλουν. Κι όμως, η αστρολογία είναι εξαιρετικό εργαλείο πρόβλεψης καθώς οι περισσότεροι άνθρωποι και τις περισσότερες στιγμές της ζωής μας, αφήνουμε τη ζωή και τις καταστάσεις να μας οδηγούν. Είναι λογικό, ζούμε κυρίως μηχανικά. Υπάρχουν όμως στιγμές που χρειάζεται να πάρουμε τα ηνία των καταστάσεων. Πότε όμως; Πως θα ξέραμε πότε να αγωνιστούμε για κάτι καλύτερο; Εκεί μπορεί να βοηθήσει η αστρολογία. Αν από τις τάσεις διακρίνεται για παράδειγμα πως εύκολα θα σπαταλήσουμε χρήματα σε ανούσιες αγορές, με το να το γνωρίζουμε μπορούμε ευκολότερα να το αντιληφθούμε τη στιγμή που συμβαίνει και να το αποτρέψουμε.

Αυτό είναι που γίνεται και στις εξαμηνιαίες προβλέψεις. Χωρισμένες ανά μήνα για ευκολία, για να ακούει κανείς τον κάθε έναν ξεχωριστά όταν υπάρχει ανάγκη. Εναλλακτικά, μπορούμε να αφοσιωθούμε και στον κάθε τομέα ξεχωριστά (οικονομικά, σχέσεις κλπ). Με τον ίδιο τρόπο σε μια μηνιαία προσωπική πρόβλεψη αναλύεται σχεδόν κάθε μέρα ξεχωριστά. Πλέον όλα τα ραντεβού γίνονται μέσω skype ή zoom 💛

Θυμίζω πως η καλύτερη περίοδος για μια πρόβλεψη δεν είναι η αρχή του έτους, αλλά η αρχή του προσωπικού έτους για τον κάθε έναν, που σημαίνει κοντά στα γενέθλια και μετά στα «μισά-γενέθλια». Για παράδειγμα τώρα που ο Ήλιος πέρασε στον Ταύρο, γίνονται εξαμηνιαίες προσωπικές προβλέψεις κυρίως για τους Ταύρους και τους Σκορπιούς. Ας ξεκαθαρίσω πως γίνεται να κάνουμε προβλέψεις για όλους, οποιαδήποτε στιγμή, αλλά μπορούμε να αξιοποιήσουμε όλα τα εργαλεία (όπως π.χ. η Ηλιακή επιστροφή) καλύτερα τις ημέρες κοντά στα γενέθλια.

Για να δεις περισσότερες πληροφορίες, όπως πόσο χρόνο χρειάζεται και τι περιλαμβάνει, δες το δεύτερο μέρος του άρθρου ΕΔΩ.

Σας ευχαριστώ όλους όσους με διαβάζετε και φυσικά όσους με έχετε εμπιστευτεί με τον αστρολογικό σας χάρτη 💫

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.