Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Φθινοπωρινή Ισημερία 2021

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2021/09/Φθινοπωρινή-Ισημερία-Ήλιος-Ζυγός-Αστρολογία-Ζώδια-Σεπτέμβριος-2021-προβλέψεις-Άρης-σχέσεις-αρμονία-Φαίδρα-1280x800.jpg

Απόψε ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό, κι έτσι ξεκινά επίσημα η εποχή του Φθινοπώρου!

Μια πολύ δυνατή ενεργειακά ημέρα που η μέρα και η νύχτα είναι ίσες. Απόλυτη ισορροπία. Όπως ακριβώς λατρεύει ο Ζυγός.

Και μάλιστα πόσο όμορφο που η εποχή του Ζυγού ακολουθεί την Πανσέληνο του Σεπτέμβρη! Σαν το φεγγάρι να θέλησε να την προϋπαντήσει.

 

Η μουσική, η ομορφιά και η αρμονία είναι χαρακτηριστικά του Ζυγού (έχετε παρατηρήσει πόσοι Ζυγοί ασχολούνται με τις τέχνες γενικότερα;). Η τέχνη με την έννοια της καλαισθησίας τονίζονται το επόμενο διάστημα. Και με αυτό δεν εννοώ μόνο την κλασσική μουσική. Εννοώ οποιαδήποτε μορφή τέχνης ξυπνά συναισθήματα μέσα μας. Είναι καιρός να την γιορτάσουμε!

 

Το να επιλέξουμε κάτι πιο αρμονικό, πιο μουσικό, ανοίγει ευκαιρίες σχέσεων. Μιλάμε εδώ στον Ζυγό για την ομαδική τέχνη, όπως συμβαίνει σε μια ορχήστρα. Μιλάμε για συνεργασία μεταξύ ανθρώπων. Όταν βάζουμε μπροστά έναν κοινό στόχο και κινούμαστε με την Αγάπη, αισθανόμαστε όμορφα, ενώ ταυτόχρονα δημιουργούμε κάτι μαγικό. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και στις σχέσεις.

 

Κάτι ακόμα που παρατηρούμε όσο ο Ήλιος παραμένει στον Ζυγό, είναι η τέχνη του να ακούμε. Για να εναρμονιστούμε μαζί με άλλους, είναι απαραίτητο το να ακούμε, να δίνουμε προσοχή. Με τον ίδιο τρόπο που όταν είμαστε μέρος ενός μουσικού συνόλου ακούμε και συντονιζόμαστε με το δικό μας όργανο αλλά και με τους υπόλοιπους, το ίδιο χρειάζεται σε κάθε είδους σχέση.

 

Ο Ζυγός μπορεί να γίνει απόλυτος σε θέματα δικαιοσύνης. Ειδικά τώρα που είναι και ο Άρης επίσης στον Ζυγό. Ακόμα κι αυτό είναι δείγμα ευαισθησίας και συγχρονισμού με τους άλλους. Προσέχουμε για αδικίες. Υπερασπιζόμαστε τις ανθρώπινες αξίες (των ζώων και του περιβάλλοντος επίσης). Και κρατάμε τα μάτια μας ανοιχτά γιατί περισσότερο από όλους, τείνουμε να αδικούμε τα πιο κοντινά μας πρόσωπα.

Άρης στον Ζυγό

Εύχομαι μια υπέροχη Φθινοπωρινή Ισημερία και μια πανέμορφη παραμονή του Ήλιο στον Ζυγό,

με Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.