Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/05/synastries-fedra-astrology-ζώδια-συναστρίες-synastria-Ιχθύς-Ιχθύς.jpg

Συναστρίες

Πόσο ταιριάζει ο Ιχθύς με τον Ιχθύ;

 

Η συναστρία Νερό με Νερό φτάνει στο αποκορύφωμά της μέσα από την ένωση των δυο ψαριών. Βλέπεις, το Νερό είναι ένας καθρέφτης ο οποίος έχει την ικανότητα να μας δείχνει όσα αδυνατούμε να δούμε. Είναι το προσχέδιο της πραγματικότητας το οποίο μπορεί να αλλάξει με μια μόνο σταγόνα – θετική σκέψη. Αυτά που χρειάζονται είναι πίστη και ευελιξία. Κι ευτυχώς ο Ιχθύς διαθέτει κι από τα δυο.

 

Η ευελιξία και άμεση προσαρμογή είναι απαραίτητη και στη μεταξύ τους σχέση. Οι Ιχθύες ως Ζώδια Μεταβλητά, τείνουν να καθρεφτίζουν τη συμπεριφορά του συντρόφου τους, να ισορροπούν όσα παίρνουν με όσα δίνουν. Το πρόβλημα ξεκινάει αν δεν υπάρχει σε έναν από τους δυο συντρόφους αρκετά έντονο το στοιχείο της Γης ή της Φωτιάς ώστε να τους κινητοποιήσει. Θυμήσου, αρκεί ο ένας να ξεκινήσει να κολυμπάει γρηγορότερα και ο άλλος θα ακολουθήσει. Διαφορετικά απλώς θα πλέουν στη ζωή και σύντομα θα δυσκολεύονται να επιτύχουν οποιοδήποτε στόχο τους.

 

Όταν όμως δυο ψαράκια μαζί ταιριάξουν, βρίσκουν αυτό που αναζητούσαν. Έναν άνθρωπο ήρεμο, που εκτιμά την ευαισθησία και την ομορφιά, έναν άνθρωπο ο οποίος γνωρίζει το πως να στέκεται καλός φίλος, σύντροφος κι εραστής. Ναι, η συναστρία τους συνήθως αποδίδει, και σε αυτό βοηθά και ο κυβερνήτης Πλανήτης τους, Ποσειδώνας. Είναι αυτός που τους δίνει τα ονειρεμένα εκείνα χαρακτηριστικά που μπορούν να κρατήσουν ζωντανή τη σχέση για πολλά χρόνια. Την καλοσύνη, την βοήθεια, τον ρομαντισμό, το απόλυτο δέσιμο, το μυστήριο, τη φροντίδα, την ανιδιοτελή αγάπη.

 

Το στοίχημα που έχουν να αντιμετωπίσουν τελικά, είναι να ανοιχτούν εντελώς στον σύντροφό τους ώστε το δέσιμο να είναι αληθινό. Οι Ιχθύς πάντα κάτι κρατούν κρυφό, μα με τον ομοζώδιό τους δε χρειάζεται να υποκρίνονται ή να βρίσκουν δικαιολογίες. Μαζί δημιουργούν μια στοργική σχέση που βασίζεται στον αμοιβαίο σεβασμό και την αληθινή αγάπη. Θυμήσου πως αν ο Ιχθύς αγαπήσει, το κάνει πραγματικά και θα θέλει να προσφέρει από καρδιάς ό,τι μπορεί. Ύψωσε αυτό εις το τετράγωνο και ίσως καταλάβεις γιατί πρόκειται για τη πιο ονειρεμένη και σχεδόν ουτοπική σχέση που θα μπορούσε να προκύψει.

Αναζήτησε μια νέα Συναστρία εδώ

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.