Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Ήλιος τετράγωνο Ποσειδώνας

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2021/06/Τετράγωνο-Ήλιου-Ποσειδώνα-αστρολογικό-Καπέλο-Φαίδρα-Θεολόγη-αστρολογία-ζώδια-Ιχθύες-Δίδυμοι-Δίδυμος-Ιχθύς-αστρολογία-1280x800.jpg

Ήλιος τετράγωνο Ποσειδώνας στην 23η μοίρα των Δίδυμων και Ιχθύων αντίστοιχα. Πόσο ιδιαίτερο όταν έχουμε τετράγωνο στα δύο διττά ζώδια του ζωδιακού!! Δηλαδή τα δύο ζώδια που συμβολίζονται από 2. Οι Δίδυμοι και Οι Ιχθύες.

Και μάλιστα εδώ έρχονται σε επαφή ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα. Δύο αρχέτυπα που ανεξαρτήτως της όψης που σχηματίζουν, δεν τα πάνε πολύ καλά και άρα δημιουργούνται ευκολότερα προβλήματα. Συγκεκριμένη αυτή τη φορά η όψη είναι τετραγώνου, άρα “σκληρή”. Τι σημαίνει αυτό;

Η επαφή του Ήλιου με τον Ποσειδώνα χαλαρώνει την προσωπική μας λάμψη, μας εξασθενεί, μειώνεται η ένταση και η προστασία της αύρας. Αυτό μας κάνει πιο ανοιχτούς στις εξωτερικές ενέργειες. Ειδικά αν κάποιος έχει ήδη μια προδιάθεση για κάτι τέτοιο (δηλαδή δεν έχει ισχυροποιήσει αρκετά την ενέργειά του και έτσι τον επηρεάζουν καταστάσεις, λόγια, τάσεις. Αυτές τις μέρες λοιπόν είμαστε ανοιχτοί στις επιρροές γενικά γύρω μας. Σε όλα τα πράγματα που ακούμε, μας λένε ή μας συμβαίνουν, μας επηρεάζουν εντονότερα. Αυτό συμβαίνει επειδή εξασθενούν τα όριά μας. Θεωρώ πως όσο το γνωρίζουμε μπορούμε να προνοήσουμε σε έναν βαθμό ώστε να μην το επιτρέψουμε)

Είμαστε λοιπόν πιο ανοιχτοί στις εξωτερικές ενέργειες. Αυτό δείχνει μεγαλύτερη ευαισθησία στο περιβάλλον (περισσότερη ενσυναίσθηση ταυτόχρονα). Ο πνευματισμός και οι εναλλακτικές θεραπείες φαίνεται πως λειτουργούν περισσότερο, καθώς οι άμυνές μας πέφτουν. Όμως είναι σημαντικό να μην αμελήσουμε το μαγνητικό μας πεδίο. Να δουλέψουμε στο να ισχυροποιήσουμε την αύρα που ακτινοβολούμε και μας προστατεύει.

Πως μπορούμε να το κάνουμε αυτό;

Ένας εύκολος τρόπος είναι ο οραματισμός. Κλείνουμε τα μάτια και οραματιζόμαστε πως βρισκόμαστε μέσα σε ένα ωοειδές Φως, το οποίο τίποτα δεν μπορεί να το διαπεράσει δίχως την συγκατάθεσή μας. Είμαστε εκεί. Υπάρχουμε και αναπνέουμε σταθερά. Παρατηρούμε τις αρνητικές ενέργειες που προσπαθούν να διεισδύσουν αλλά το εκτυφλωτικό Φως τις διαλύει. Δεν χρειάζεται να κάνουμε τίποτα. Είμαστε προστατευμένοι. Παρατηρούμε τις θετικές ενέργειες που πλησιάζουν και το Φως τις αναγνωρίζει ως οικείες και άρα τις επιτρέπει να μας τροφοδοτήσουν με περισσότερη Αγάπη. Βλέπουμε πόσο ξέγνοιαστα είμαστε μέσα στο Φως που μας περιβάλλει. Είμαστε συνειδητοί και χαρούμενοι. Όσο έχουμε την συνειδητότητα της κατάστασής μας, μπορούμε να επιλέξουμε την συναισθηματική δόνηση που εκπέμπουμε γιατί εμείς είμαστε οι δημιουργοί της εξαρχής.

 

Δεν είμαστε έρμαια των ενεργειών γύρω μας. Έχουμε την επιλογή. Δεν χρειάζεται να γινόμαστε καθρέφτες του περιβάλλοντος. Διαθέτουμε ελεύθερη βούληση και την αξιοποιούμε. Αυτό είναι ουσιαστικά και που κάνω με όσους δουλεύω σε προσωπικό επίπεδο, σε εβδομαδιαία βάση. Μέσα από την συζήτηση αλλά και προσφέροντας τεχνικές ισχυροποίησης, καταφέρνει το άτομο να ανακτήσει τον έλεγχο της ζωής του. Αν ενδιαφέρεσαι να δουλέψουμε μαζί σε αυτή την βάση, αυτόν τον μήνα δέχομαι νέους πελάτες, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μου ΕΔΩ.

 

Τώρα με την ενέργεια του τετραγώνου παντού γύρω μας (σε συνδυασμό με την έκλειψη και τον ανάδρομο Ερμή) αξίζει να θυμόμαστε πως το να είμαστε ευαίσθητοι είναι υπέροχο. Αλλά είναι πολύ εύκολο να εκφραστεί ως θυματοποίηση. Η ευαισθησία είναι πολύ κοντά στο να αισθάνεται κανείς αδύναμος. Είναι πραγματικά σημαντικό (και απαραίτητο θα έλεγα) να δυναμώσουμε τον μυ της δύναμης ώστε να μην χάνουμε ενέργεια.

Περισσότερα για την έκλειψη Ηλίου στις 10.06

Είναι πολύ πιθανό να αισθανθούμε κουρασμένοι αυτές τις μέρες καθώς με το τετράγωνο και την όλη εξασθένηση της αύρας, η ενέργεια ξοδεύεται γρήγορα. Δεν χρειάζεται ούτε να κλέβουμε από κάπου ενέργεια, ούτε να αποκρινόμαστε τυφλά. Έχουμε την δύναμη της δημιουργίας ώστε να μην στερούμαστε ποτέ την απαραίτητη ενέργεια. Η δημιουργία αυτή μάλιστα, μας πηγαίνει ένα επίπεδο παραπάνω ενεργειακά καθώς προσθέτουμε και στην συνολική ενέργεια της Γης. Ενώ ταυτόχρονα οδηγούμε συνειδητά την ζωή και τις εμπειρίες μας.

 

Θα χαρώ να δοκιμάσετε τον οραματισμό και να μου πείτε πως πήγε! Η αύρα απλώνεται σε ωοειδές σχήμα γύρω μας, οπότε με το να την οραματιζόμαστε ως καθαρό Φως, στέλνουμε νοητική ενέργεια για να την καθαρίσουμε και να την ισχυροποιήσουμε. Όπως η τροφή είναι ένας σωματικός τρόπος που επηρεάζουμε το σώμα μας, έτσι και η σκέψη είναι ο νοητικός.

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.