Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2021/06/Άρης-στον-Λέοντα-1280x800.jpg
Ο Άρης μόλις πέρασε στον Λέοντα!

Τι σημαίνει αυτό;

Ένα από τα μυστήρια του Λέοντα (χρησιμοποιώ την λέξη μυστήριο με την έννοια της εμβάθυνσης, της ιεροτελεστίας), είναι η αυτοπραγμάτωση, το να νιώθουμε συνδεδεμένοι με την αξία μας.

Ο Άρης σχετίζεται με την δράση. Οπότε το επόμενο διάστημα, όσο ο Άρης παραμένει στον Λέοντα (μέχρι 29.07) είναι κατάλληλη περίοδος ώστε να αυξήσουμε την αυτοεκτίμηση, το πως δείχνουμε έμπρακτα στον εαυτό μας πως τον αγαπάμε, τον θαυμάζουμε. Και να συμμετέχουμε στην ζωή μέσα από αυτή την κατάσταση της αυτοαξίας. Και έτσι, ειδικά τώρα με τον Άρη εδώ, θα εκπέμπουμε την λάμψη.

Με ποιον τρόπο δείχνεις στον εαυτό σου πως τον εκτιμάς; Μιλάς όταν παρατηρείς κάποια αδικία; Ζητάς αυτά που θέλεις; Συναναστρέφεσαι με ανθρώπους που επιθυμείς να έχεις στην ζωή σου;

Πολλές φορές ανεχόμαστε καταστάσεις που ουσιαστικά δείχνουν πως υπονομεύουμε την ίδια μας την αξία. Με τον Άρη στον Λέοντα είναι κατάλληλη ευκαιρία να επιδιώξουμε αυτά τα οποία θέλουμε και είναι συμβατά με την ζωή μας. Γιατί μόνο έτσι μπορούμε να φτιάξουμε την ζωή που θέλουμε. Ο Άρης μας διδάσκει πως τίποτα δεν έρχεται από μόνο του. Είμαστε δημιουργοί της ζωής μας.

Ας εμβαθύνουμε την σχέση με την ίδια μας την ενέργεια. Ας δείξουμε αγάπη και αυτοπεποίθηση. Ας εκφράσουμε την δημιουργικότητά μας. Ας βουτήξουμε στην τέχνη της ζωής μας. Ας την απολαύσουμε.

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

 

Θυμίζω πως ο Άρης μόλις έκανε μια εκρηκτική αντίθεση με τον Πλούτωνα

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.