Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Ιδιαίτερες Προβλέψεις Ιούνιος 2022

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2022/06/Ιούνιος-2022-προβλέψεις-1280x800.jpg

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!

Οι προβλέψεις είναι πως ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!
Εξαιρετική τύχη και καλοπέραση για όλα τα ζώδια!

Κράτα αυτή την πρόβλεψη για εσένα προσωπικά για τον Ιούνιο και ελπίζω να βγει αληθινή. Είναι γεγονός πως όταν νιώθουμε καλά, πιθανότερο να συμβούν ευχάριστα πράγματα κιόλας!

Τι συμβαίνει όμως με τις προβλέψεις ρε Φαίδρα;
Ζητώ συγγνώμη που δεν κατάφερα να γράψω τις προβλέψεις του Μαΐου για το κάθε ζώδιο ξεχωριστά (και ενημέρωσα μόνο από τα σόσιαλ ενώ ξέρω πως ορισμένοι ανοίγετε μόνο τα mails). Ξανά αυτόν τον μήνα δεν τα κατάφερα να τις γράψω.

Ο λόγος είναι μια δυσκολία στα δυο μου χέρια που με περιορίζει πάρα πολύ και δεν μπορώ να γράψω. Θα είναι περαστικό (ίσως θυμάστε και παλαιότερα πως το είχα πάθει αν και πάντα κατάφερνα στα 11 χρόνια να παραδίδω προβλέψεις). Τέλος πάντων, πραγματικά αδυνατώ και αυτόν τον μήνα να γράψω τις προβλέψεις. Αυτός είναι ο λόγος που έχω σταματήσει να γράφω και άρθρα στην ιστοσελίδα.

Είχαμε έναν Μάιο με ανάδρομο Ερμή (μας ακύρωναν τα πάντα, αλλά βρεθήκαμε και με παλιούς αγαπημένους), έναν Μάιο με ολική έκλειψη Σελήνης στον Σκορπιό (καλά πήγε κι αυτό…) και γενικά έναν Μάιο που κάτι δεν προχωρούσε άψογα αν και πάντα μας την έφερνε με κάτι ευχάριστο στο τέλος.

Και τώρα ο Ιούνιος;
Τα βασικά του Ιουνίου (με τα χρώματα του ουράνιου τόξου)

🔴 03 Ιουνίου O Ερμής ορθοδρομεί την Παρασκευή οπότε τα πράγματα ηρεμούν!! Βλέπουμε καθαρότερα τις καταστάσεις και μπαίνουν τα πράγματα σε μια σειρά!

🟠 04 Ιουνίου αναδρομεί ο Κρόνος αλλά εντάξει, δεν έγινε τίποτα. Καλεί κυρίως Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους και Ιχθύες να αναλογιστούν πόσο έχουν ωριμάσει. Ο Κρόνος σχετίζεται πολύ με την πανδημία και περιμένουμε νέα (πιστεύω θετικά) τώρα που θα είναι ανάδρομος έως 23 Οκτώβρη.

🟡 11 Ιουνίου (γενικά εκείνο το ΠΣΚ) η Αφροδίτη κάνει σύνοδο με τον Ουρανό, ξεκολλάμε, προχωράμε, το βλέπουμε αλλιώς. Είμαστε δημιουργικοί και αφήνουμε τα παλιά για τα νέα. Το ευχαριστιούνται αυτό κυρίως Κριοί, Ταύροι, Λέοντες, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Σκορπιοί.

🟢 14 Ιουνίου έχουμε την Σούπερ Πανσέληνο στον Τοξότη που πυροδοτεί συναισθήματα σε αρκετούς, ενθαρρύνει τις πιο βαθιές και ουσιαστικές ενώσεις. Δίνει και ευκαιρία να γιορτάσουμε! Επίσης καιρός να αφήσουμε πίσω προσκολλήσεις σε αντικείμενα ή και άτομα. Αφού ξέρω: Το μόνο που κανείς μπορεί πραγματικά να έχει, είναι ο εαυτός του.

💧 21 Ιουνίου Την πανσέληνο ακολουθεί το Θερινό Ηλιοστάσιο στις 21 Ιουνίου, Ο Ήλιος περνάει στον Καρκίνο και ξεκινά επίσημα το Καλοκαίρι! Παρορμητισμός, ενθουσιασμός και μην παραλείψω να αναφέρω επίσης την θεραπευτική ενέργεια που βλέπω. Καλή περίοδος για να ασχοληθεί κανείς με ιατρικά, ειδικά Ταύροι, Καρκίνοι, Ζυγοί, Τοξότες και Ιχθύες.

🔵 29 Ιουνίου Νέα Σελήνη στον Καρκίνο κοντά στην Λίλιθ, την Μαύρη Σελήνη που ενεργοποιεί την θηλυκότητα μέσα μας. Τη Γιν ενέργεια που ΟΛΟΙ έχουμε. Κι όμως συχνά είναι καταπιεσμένη ή δεν εκδηλώνεται σωστά. Δηλαδή; Αμελούμε να θέσουμε όρια, να υπερασπιστούμε τα δικαιώματά μας και να τολμήσουμε. Η νέα Σελήνη είναι καλή ευκαιρία για όλους να δείξουν τι θέλουν και γιατί όχι; να το αποκτήσουν κιόλας.

🟣 30 Ιουνίου Ήλιος σύνοδος με Λίλιθ. Δυνάμεις καταπιεσμένες που είχαμε αλλά αμελήσαμε ζητούν να βγουν στην επιφάνεια ξανά. Κάτι πάντως ζητά να εκδηλωθεί εδώ σε αρκετούς. Συχνά βρίσκω πως καταπιεσμένη εδώ στο ζώδιο του Καρκίνου είναι η σεξουαλική ενέργεια. Καλό να είμαστε ο εαυτός μας σε κάθε εποχή. Αλλά το Καλοκαίρι είμαστε πιο ελαφρείς, χωρίς μπουφάν και περιττά βάρη. Ευκαιρία τώρα να αποχωριστούμε και περιττά συναισθηματικά αντίστοιχα. Η Λίλιθ είναι ελεύθερη, πάντα ήταν ακόμα κι αν υπέφερε. Έμεινε ανυπότακτη σε όλους, αφοσιωμένη στον δικό της εαυτό.

Περισσότερα για την Λίλιθ ανάλογα και που βρίσκεται στον δικό σου χάρτη ΕΔΩ

Να ξέρεις εσύ που συνεχίζεις και διαβάζεις μέχρι εδώ και δεν κοιτάς απλά τις επικεφαλίδες σε ατελείωτο scrolling, πως:
🧡 Σε αγαπώ λίγο περισσότερο ❤️
🧡 Όντως ο Ιούνιος είναι ήπιος σε ενέργεια και είμαι αισιόδοξη για όλους.
🧡 Ευχαριστώ άπειρα όλους όσους αναρωτηθήκατε γιατί δεν ήρθαν προβλέψεις τον προηγούμενο μήνα και στείλατε μήνυμα. Με συγκινήσατε, σοβαρά!
🧡 Δεν ξέρω πότε θα επανέλθω για τα να γράφω άρθρα κλπ, αλλά σίγουρα συνεχίζουμε να δουλεύουμε προσωπικά, τα αστρολογικά ραντεβού δεν σταμάτησαν ποτέ. Και έτσι ξεχωρίζει θεωρώ και το φαίνεσθαι του fb/insta κλπ από την πραγματική δουλειά που γίνεται. Τα κοινωνικά δίκτυα είναι υπέροχα για προβολή, αλλά δυστυχώς έχουν φτάσει να περιορίζουν αρκετά την προσοχή μας, να αφιερώνουμε 1-2 δευτερόλεπτα σε μία εικόνα και μετά να προχωράμε. Προσωπικά έγραφα πάντα πιο μεγάλα (αν και ελπίζω περιεκτικά) κείμενα.
🧡 Μέχρι την επόμενη φορά που θα τα πούμε, μείνετε δροσεροί, πιείτε μπύρα, περάστε τέλεια!

Με Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.