Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Καρκίνος – Καρκίνος

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/05/synastries-fedra-astrology-ζώδια-συναστρίες-synastria-Καρκίνος-Καρκίνος.jpg

Συναστρίες

 

Πόσο ταιριάζει ο Καρκίνος με τον Καρκίνο;

 

Ο Καρκίνος κυβερνάται από τη Σελήνη, το συναίσθημα, το μητρικό πρότυπο. Έχει πολλά να προσφέρει σε μια σχέση, τόσο που ακόμα και ο ίδιος τα φοβάται. Θέλει να λάβει, να δεχτεί και να ανακατευτούν οι ανάγκες του με εκείνες του συντρόφου του. Εεε είναι πολύ τυχεροί όταν δημιουργούν σχέση με ομοζώδιό τους Καρκίνο!

 

Ναι, το φεγγάρι τη μια γεμίζει, την άλλη το πετυχαίνεις σε Πανσέληνο και μετά πάλι αδειάζει, όπως και η όρεξη του πιο κυκλοθυμικού στον Ζωδιακό. Κι εντάξει αν είναι ταυτόχρονα μαζί ανεβασμένοι, όταν βρεθούν όμως χαμηλά; Μια σχέση καβουριών για να λειτουργήσει αρμονικά, χρειάζεται –περισσότερο από ότι συνήθως- να έχουν δουλέψει πρώτα τη σχέση με τον ίδιο του τον εαυτό. Να μπορούν να ελέγξουν τη τάση στη λύπη και τη μελαγχολία, να αποδεχτούν τον άφθονο συναισθηματικό κόσμο που διαθέτουν χωρίς να επικεντρώνονται και να χρησιμοποιούν τα αρνητικά.

 

Και οι δυο τους επικεντρώνονται σε μια σχέση φροντίδας, προστασίας, ασφάλειας, αφοσίωσης και ερωτισμού μέσα από την οποία ξεφορτώνονται παρελθοντικές πληγές, από τις οποίες υποφέρουν. Από τη σχέση τους δε λείπει το είδος του σαρκαστικού χιούμορ που τους βοηθά να ξεπεράσουν τα αναπόφευκτα προβλήματα στη σχέση. Φτάνουν κάποια στιγμή, σχετικά γρήγορα, στην απόλυτη παράδοση κι εμπιστοσύνη.

 

Όσο ο ένας ανταποδίδει στον άλλον την Αγάπη και τη προσοχή, όσο προσφέρουν στον σύντροφό τους λίγο προσωπικό χώρο και χρόνο (γιατί είναι Ζώδιο ανεξάρτητο ο Καρκίνος), όσο επικεντρώνονται στο να χτίσουν ένα μέλλον μαζί, ένα σπιτικό να νιώθουν σιγουριά ξεκομμένοι από τη σκληρή πραγματικότητα του έξω κόσμου, τότε ενώνονται όχι μόνο σωματικά, αλλά κυρίως ψυχικά. Στο ερωτικό τους δέσιμο δείχνουν να ζουν μονάχα από την Αγάπη τους και αυτό είναι καθησυχαστικό, ιδίως όταν κάθονται ο ένας για ώρες στην αγκαλιά του άλλου, απορροφώντας και οι δυο τη μέγιστη απόλαυση.

Αναζήτησε μια νέα Συναστρία εδώ

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.