Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Καρκίνος – Σκορπιός

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/05/synastries-fedra-astrology-ζώδια-συναστρίες-synastria-Καρκίνος-Σκορπιός.jpg

Συναστρίες

 

Πόσο ταιριάζει ο Καρκίνος με τον Σκορπιό;

Πόσο ταιριάζει ο Σκορπιός με τον Καρκίνο;

 

Τα δυο αυτά υδάτινα Ζώδια, αν και διαθέτουν αρκετές διαφορές, βρίσκουν πολλά συναισθηματικά κοινά. Στη σχέση τους αυτό είναι που κυριαρχεί. Το συναίσθημα. Και μια ένωση αγάπης αυτό χρειάζεται περισσότερο.

 

Καρκίνοι και Σκορπιοί ίσως διαφωνήσουν και ξεκινήσουν να απαριθμούν τόσα άλλα απαραίτητα για μια σχέση. Μα για να τους ηρεμήσουμε εξ’αρχής (καθώς το έχουν και οι δυο ανάγκη) από τη σχέση τους δεν απουσιάζει ο ερωτισμός, η εμπιστοσύνη, η δύναμη και η ασφάλεια. Το αντίθετο μάλιστα, τα διαθέτουν σε αφθονία.

 

Αξιοσημείωτο είναι το «πάντρεμα» των Πλανητικών σωμάτων που τους κυβερνούν. Της Σελήνης (Καρκίνος) και του Άρη και Πλούτωνα (Σκορπιός). Η Σελήνη συμβολίζει τη θηλυκή/μητρική δύναμη. Είναι η ενέργεια που γεννά και καλλιεργεί. Ο Άρης συμβολίζει την αρσενική δύναμη, ενώ ο Πλούτωνας είναι η ενέργεια της αναγέννησης. Με τη σχέση αυτή, επιτυγχάνεται η ένωση των δυο πολικοτήτων μέσα στο ευγενές στοιχείο του Νερού. Οι δυο αυτοί σύντροφοι όχι απλώς ταιριάζουν, αλλά ολοκληρώνουν ταυτόχρονα ο ένας τον άλλον!

 

Αν βρεθείς μέσα σε μια τέτοια σχέση, θα ζήσεις έντονα κι ενεργητικά, ενώ ταυτόχρονα θα νιώθεις ευαίσθητα και οικεία. Θα γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου, θα επουλώσεις παρελθοντικές πληγές, θα έχεις την ευκαιρία τόσο να προσφέρεις, όσο και να λάβεις τρυφερότητα και θαλπωρή. Θα αγαπηθείς εκστατικά σε μια μόνιμα συγκροτημένη κατάσταση ενθουσιασμού.

 

Τι μπορεί να πάει στραβά; Μα να μην αντέξουν τον έντονο συναισθηματισμό. Η νερά της σχέσης αυτής είναι πολύ βαθιά ακόμα και για τους ίδιους που τα δημιουργούν. Ναι, συχνά ο Σκορπιός είναι αγύριστο κεφάλι (διαθέτει βλέπεις Σταθερή ποιότητα) και ο Καρκίνος τον προκαλεί με τον κρυφό δυναμισμό του (λόγω και της Παρορμητικής ποιότητας). Όμως ακόμα και στα πιο αρνητικά τους, έχουν να επονομάσουν πόσα θαυμάζουν στον σύντροφό τους. (Για παράδειγμα ο Καρκίνος κολακεύεται από τη ζήλια του Σκορπιού και ο τελευταίος θα αναγνωρίσει τις πάντα καλές προθέσεις και την ενσυναίσθηση του Καρκίνου).

 

Πάντως, με το πάθος να ξεχειλίζει από το υδάτινο κρεβάτι τους και τη σιγουριά να απλώνεται ξεκάθαρα στη σχέση τους, Καρκίνος και Σκορπιός δημιουργούν ένα απόλυτα συμβατό ζευγάρι που ολοκληρώνεται τόσο πνευματικά, όσο και σεξουαλικά.

Αναζήτησε μια νέα Συναστρία εδώ

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.