Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/05/synastries-fedra-astrology-ζώδια-συναστρίες-synastria-Λέων-Καρκίνος.jpg

Συναστρίες

Πόσο ταιριάζει ο Καρκίνος με τον Λέοντα;

Πόσο ταιριάζει ο Λέων με τον Καρκίνο;

 

Αυτό το ζευγάρι αντιπροσωπεύει πολλές διαφορές, άλλο ένα παράδειγμα αστρολογικών γειτόνων που όμως απέχουν έτη φωτός μακριά. Αντιπροσωπεύουν διαφορετικές ποιότητες, στοιχεία, πολικότητες για να μην αναφέρω τους κυβερνήτες τους. Πόσο μπορούν όμως να διαφέρουν όταν ο ένας κυβερνάται από τον Ήλιο και ο άλλος από τη Σελήνη; Ναι, δεν είναι Πλανήτες, και είναι οι μόνοι κυβερνήτες που δεν περιστρέφονται γύρω από τον Ήλιο. Τουλάχιστον, η Σελήνη, όχι άμεσα.

 

Η Σελήνη ταξιδεύει μέσα στον Ζωδιακό, αλλάζοντας Ζώδιο κάθε 2 μέρες, κάτι που εξηγεί την προέλευση της «κυκλοθυμίας» λένε, αλλαγή διάθεσης θα πω εγώ. Όταν ο κυβερνήτης Πλανήτης σου είναι σε ένα Ζώδιο θα αισθανθείς την επιρροή του – πως να το κάνουμε; Ευτυχώς ο Καρκίνος είναι Ζώδιο του νερού, οπότε είναι εύκολο να επιτρέπει στην ενέργεια των διάφορων διαθέσεων να «ρέει».

 

Ο Ήλιος είναι ο κυρίαρχος των ουρανών και κάνει όλα τα υπόλοιπα Ουράνια σώματα αόρατα όταν εκείνος φέγγει, για να μην αναφέρω πως όλα περιστρέφονται γύρω του. Καταλαβαίνεις γιατί με τέτοιο κυβερνήτη ο Λέων αισθάνεται πως έχει το πάνω χέρι. Εκτός από το φεγγάρι βέβαια. Αυτό μπορείς ακόμα να το δεις κατά τη διάρκεια της ημέρας.

 

Μπορεί αυτές οι πληροφορίες να μην είναι τίποτα καινούργιο, αφού παρατηρούμε τον Ήλιο και τη Σελήνη όλη μας τη ζωή, αλλά κατά κάποιο τρόπο εξηγούν πως αυτοί οι τόσο διαφορετικοί άνθρωποι μπορούν να λειτουργήσουν αρμονικά μέσα σε μια σχέση. Και οι δυο τους έχουν μια ισχυρή αίσθηση της έντονης προσωπικότητάς τους. Είναι κτητικοί, αφοσιωμένοι και μπορούν να αναγνωρίσουν αλλά και να καλύψουν τις ανάγκες του άλλου.

 

Και ναι, μια σχέση Φωτιάς – Νερού είναι πάντα πρόκληση, αλλά αυτοί οι δυο αντιπροσωπεύονται από τους αιώνιους εραστές των Ουρανών. Ο Ήλιος και η Σελήνη. Τα δυο αντίθετα που όταν ενώνονται μας δίνουν το σύνολο.

 

Έτσι, το ζευγάρι Λέων – Καρκίνου μπορεί να δημιουργήσει τη πιο ολοκληρωμένη σχέση του Ζωδιακού. Με την αρχή της συναστρίας των δυο Φώτων, οι διαφορές τους δεν έχουν καμία πραγματική αξία και μαζί μπορούν να θριαμβεύσουν, να ισορροπήσουν, να εξελιχθούν, να δημιουργήσουν και να Αγαπηθούν αληθινά.

Αναζήτησε μια νέα Συναστρία εδώ

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.