Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/05/synastries-fedra-astrology-ζώδια-συναστρίες-synastria-Λέων-Σκορπιός.jpg

Συναστρίες

Πόσο ταιριάζει ο Λέων με τον Σκορπιό;

Πόσο ταιριάζει ο Σκορπιός με τον Λέοντα;

 

Λέων και Σκορπιός έλκονται και δημιουργούν ένα δυναμικό ζευγάρι. Όμως, δε πρόκειται μόνο για μια ένωση δυο Σταθερών Ζωδίων, που σημαίνει πως κρατούν μια αντίσταση στην αλλαγή ή στην προσαρμογή, μα ο ένας είναι Ζώδιο της Φωτιάς και ο άλλος του Νερού. Ο πρώτος κυβερνάται από τον Ήλιο, το κέντρο όλων των Πλανητών, και ο άλλος από τον Πλούτωνα, που στέκεται στα όρια του Ηλιακού μας συστήματος. Καταλαβαίνεις που προσπαθώ να καταλήξω;

 

Από την άλλη, ο Λέων κατοικεί στον 5ο οίκο του έρωτα, του φλερτ και της ευχαρίστησης, ενώ ο Σκορπιός στον 8ο που μεταξύ άλλων κυβερνά τη δύναμη, το πάθος και το σεξ. Ναι, αυτοί οι δυο μαγνητίζονται ερωτικά αφού ξεχειλίσουν από την ίδια περίσσια σεξουαλική ενέργεια. Τους αρέσει να κυβερνούν, πρόκειται για δυο φυσικούς ηγέτες κι έτσι δοκιμάζουν ασταμάτητα ο ένας τον άλλον ψηλαφίζοντας όριά τους. Και είναι γεγονός πως όταν αυτό συμβαίνει στα πλαίσια ενός παιχνιδιού τους αναστατώνει ευχάριστα, σύντομα όμως θα εξαπλωθεί στη καθημερινότητά τους και τότε θα είναι εύκολο να πληγώσει ο ένας τον άλλον.

 

Τόσο ο Λέων όσο και ο Σκορπιός, επιθυμούν μια ειλικρινή εις βάθος σχέση Αγάπης κι εμπιστοσύνης. Επιθυμούν αποδοχή κι επιβεβαίωση. Όμως είναι δύσκολο κάποιες φορές να διακρίνουν τα κοινά τους χαρακτηριστικά και ο εγωισμός τους οδηγεί σε ατελείωτους καυγάδες. Είναι υπερβολικά πεισματάρηδες και έτσι δεν υποχωρούν εύκολα. Ο πολεμοχαρής Άρης έρχεται στο σκηνικό της συναστρίας ως παραδοσιακός κυβερνήτης του Σκορπιού και εντείνει περισσότερο την ατμόσφαιρα.

 

Το ζευγάρι αυτό περνά περιόδους κατά τις οποίες επικεντρώνονται σε έναν κοινό στόχο ή αντιλαμβάνονται τον πόνο που κρύβουν και οι δυο μέσα τους κι έτσι η σχέση τους είναι αρμονική. Χρειάζεται αυτό να διατηρηθεί, γνωρίζοντας πάντα πως δε μοιράζονται μόνο τον πόνο, αλλά και όσα τους κάνουν να χαμογελούν. Συνεργάζονται άπταιστα και αν δώσουν χρόνο στη σχέση τους συνεχίζοντας να κάνουν υποχωρήσεις, θα καταλάβουν πως είναι τα κοινά τους στοιχεία που δεν αντέχουν, περισσότερο από τις διαφορές τους.

 

Είναι αλήθεια πως καλό είναι να ξεκαθαρίσουν από την αρχή σημαντικά ζητήματα της σχέσης όπως τα οικονομικά, την οικογένεια ή την καριέρα. Αν συμφωνήσουν σε αυτά κι ενώσουν τις δυνάμεις τους, τότε καταλαβαίνουν πως Νερό και Φωτιά μπορούν να ενωθούν όχι για να αφανίσει το ένα το άλλο, μα για να δυναμώσουν ενάντια σε οποιοδήποτε εμπόδιο παρουσιάζεται.

Αναζήτησε μια νέα Συναστρία εδώ

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.