Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/u881127237/domains/astrologyhat.gr/public_html/wp-content/themes/stellarium/single.php on line 33

Η ζωή συνεχώς αλλάζει κι εξελίσσεται. Ο μόνος τρόπος να την ακολουθήσουμε είναι με το κάνουμε κι εμείς ακριβώς το ίδιο.

 

Ίσως κάποιες φορές δυσκολευόμαστε να το πιστέψουμε, όμως όλοι επιλέξαμε να είμαστε εδώ, όπως επιλέξαμε και τα διδάγματα τα οποία σήμερα βιώνουμε. Η ψυχή διάλεξε να έρθει στη Γη αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή κι ακόμα κι αν αυτό δε το πιστεύεις, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Χρειάζεται να πράξουμε το καλύτερο δυνατόν γιατί κι αυτό επίσης από εμάς εξαρτάται.

 

Σε αυτή τη Νέα Σελήνη, ο Ήλιος με το Φεγγάρι ενώνονται με τον Άρη στον Λέοντα, ενώ στο ίδιο ζώδιο βρίσκεται επίσης και ο Ερμής. Η έντονη πύρινη ενέργεια του Λιονταριού μας ζητά να πάρουμε τη ζωή στα χέρια μας, να σταματήσουμε να αισθανόμαστε ή ακόμα χειρότερα – να είμαστε, θύματα των καταστάσεων. Τα πάντα είναι επιλογές και μόνο όταν το δεχτούμε θα μπορέσουμε πραγματικά να στρίψουμε το τιμόνι κατευθύνοντας τη ζωή μας εκεί που επιθυμούμε. Διαφορετικά θα επιτρέπουμε μόνιμα σε άλλους να μας οδηγούν μέσα σε μονοπάτια που δεν ανταποκρίνονται στη προσωπική μας πορεία.

 

Το τσιτάτο του 2017 είναι «ξεκίνημα». Οι περισσότεροι έχουμε ήδη βιώσει αυτή τη νέα αρχή, γυρίσαμε σελίδα σε καινούργιο κεφάλαιο. Για όσους όμως δε το έχουν έως τώρα καταφέρει, η Νέα Σελήνη στις 23 Ιουλίου καθοδηγεί έτσι ώστε να εντοπιστεί το βαθύτερο πρόβλημα που βάζει εμπόδιο στην επίτευξη της έναρξης. Πιο συχνά είναι η δική μας αδυναμία να ανακτήσουμε τον έλεγχο ή ο προσωπικός μας φόβος για αλλαγή. Και οι δυο εξίσου επικίνδυνες καταστάσεις.

 

Ευτυχώς η Νέα αυτή Σελήνη ευνοεί το κίνητρο, την αισιοδοξία και την ανάγκη δημιουργίας μιας καθημερινότητας πιο ταιριαστής στις αληθινές μας επιθυμίες. Οι προσδοκίες μεγαλώνουν γιατί μόνο έτσι γεμίζουμε με θάρρος να προχωρήσουνε.

 

Να θυμάμαι: οι περισσότεροι άνθρωποι ξοδεύουν το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του προσπαθώντας να αποφύγουν κάθε σημάδι αλλαγής μόνο και μόνο για να καταλάβουν πως κάτι τέτοιο δε γίνεται. Σε ό,τι αφορά την αλλαγή, καλύτερα να την αποδεχτούμε, καλύτερα να την αναζητήσουμε εμείς προτού μας βρει η ίδια.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.