Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/u881127237/domains/astrologyhat.gr/public_html/wp-content/themes/stellarium/single.php on line 33

Η ενέργεια της εβδομάδας: 17-23 Ιουλίου 2017

Πολλοί αναρωτιέστε για το πότε ο Δίας, ο πλανήτης της τύχης, θα σας ευνοήσει. Εεεε λοιπόν, η εβδομάδα που θα σας πω «ΤΩΡΑ», έφτασε. Ο Δίας σχηματίζει μια ευχάριστη όψη τριγώνου με την Αφροδίτη κι ευνοούν μαζί οι δυο πλανήτες όλα τα ζώδια, αλλά ειδικότερα Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους, Λέοντες, Αιγόκερους (ιδίως επαγγελματικά) και Τοξότες. Αξίζει όμως να θυμόμαστε πως ο Δίας δε κάνει άρση εμποδίων. Προβλήματα θα εξακολουθούν να υπάρχουν μα με τον Δία, όσο κανείς προσπαθεί, θα μπορεί να τα λύνει ευκολότερα. Η όψη αυτή θα βοηθήσει και στον ερωτικό τομέα. Τι να κάνουμε; ο Ιούλιος ζητάει την ερωτική διάθεση και οι πλανήτες υπακούν.

Μεγάλο αστρολογικό νέο της εβδομάδας είναι πως την Πέμπτη ο Άρης περνάει στον Λέοντα και άρα τα ζώδια που ανέφερα παραπάνω + οι Κριοί θα αισθανθούν περισσότερο το Καλοκαίρι. Ο Άρης φέρνει παιχνίδι, ξεγνοιασιά, ταξίδια και έρωτα.

Τέλος, τη Κυριακή συμβαίνει η Νέα Σελήνη του Ιουλίου στο ζώδιο του Λέοντα επίσης. Νέα Σελήνη σημαίνει νέα ξεκινήματα και αφορά ιδίως τα Λιοντάρια, τους Ζυγούς, τους Σκορπιούς, τους Κριούς και τους Αιγόκερους. Μέσα στην εβδομάδα θα ανέβει άρθρο στο astrologyhat.gr το οποίο θα εξηγεί λεπτομερώς την ενέργεια της Νέας Σελήνης και το πώς θα μας επηρεάσει. Πάντως, να σας πω ότι καθώς συμπίπτει με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα, για αρκετούς το Καλοκαίρι τώρα ξεκινά.

Τα υδάτινα ζώδια, δηλαδή Καρκίνοι, Σκορπιοί και οι Ιχθύες έχουν μπροστά τους μια εβδομάδα – πρόκληση οικονομικά, επαγγελματικά και γενικώς με θέματα που κανείς δε θέλει να ασχολείται με τέτοια ζέστη που ο νους είναι στις βουτιές. Το σώμα γιατί δεν ακολουθεί;

Οι Ταύροι είναι πιο δύσκολη περίπτωση καθώς ενώ προσπαθούν να παραμένουν αισιόδοξοι, χρειάζονται πολύ καλό προγραμματισμό των οικονομικών – οι σπατάλες καραδοκούν. Ο Άρης στον Λέοντα δεν είναι τα καλύτερα νέα για εσάς καθώς σας φέρνει σε επαφή με το παρελθόν που είναι παρελθόν για κάποιο λόγο… Ευτυχώς το Τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία ό,τι κι αν συμβαίνει διατηρεί τη Καλοκαιρινή διάθεση. Από πολλές απόψεις Ταύρε είσαι καλύτερα απ’ ότι ήσουν πέρυσι τέτοιες μέρες και αυτό φαίνεται!

Αν είσαι Παρθένος, συγνώμη που σε άφησα τελευταίο αλλά η εβδομάδα είναι αρκετά περίπλοκη να εξηγηθεί σε λίγες γραμμές. Πάντως να ξέρεις ότι η αντίληψή σου διαμορφώνει τη πραγματικότητα, αυτό σημαίνει πως αν σκέφτεσαι θετικά, θετικά πράγματα θα σου συμβαίνουν. Επίσης ο έρωτας δεν αποκλείεται να σου χτυπήσει τη πόρτα, ελπίζω να είσαι εκεί για να ανοίξεις ή έστω να ρωτήσεις «ποιος είναι».

 

Εγώ εύχομαι να περάσεις μια δροσερή και ευχάριστη εβδομάδα ανεξάρτητα το Ζώδιό σου. Οι πλανήτες πάντως τώρα βοηθούν πράγματι στο να συμβεί αυτό.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.