Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/u881127237/domains/astrologyhat.gr/public_html/wp-content/themes/stellarium/single.php on line 33

Μια πολύ έντονη Πανσέληνος την Κυριακή 09 Ιουλίου. Η Σελήνη με τον Πλούτωνα στέκονται απέναντι από τον Ήλιο και τον Άρη δημιουργώντας μια ενέργεια την οποία δύσκολα μπορούμε να ελέγξουμε – πιο εύκολα μας ελέγχει εκείνη. Ναι, η Πανσέληνος αυτή είναι επικίνδυνη καθώς έχει τη δύναμη να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στις σχέσεις μας αλλά και σε διάφορους άλλους τομείς της ζωής μας καθώς ενεργοποιεί την αντίθεση του Άρη με τον Πλούτωνα που παραμένει αυτές τις μέρες.

Σε παγκόσμια κλίμακα η Πανσέληνος θα εκδηλωθεί με βία, επιδείξεις εξουσίας, δολοφονίες, απειλές ή κάποια εισβολή. Δύναται ωστόσο μια ευκαιρία συμβιβασμού ταυτόχρονα. Η ενέργεια της Ειρήνης προσπαθεί να τρυπώσει και να υπερνικήσει, είτε μιλάμε μεταξύ εθνών, είτε εραστών. Πάντα μετράει το πόσο έτοιμοι και διατεθειμένοι είμαστε να εκφράσουμε τις θετικές ποιότητες. Η τάση της Πανσελήνου είναι επιθετική και προδιαθέτει ξεσπάσματα, αλλά αν εμείς δεν διαθέτουμε αυτά τα χαρακτηριστικά, δε θα μπορέσουν ποτέ να εκφραστούν με εμάς ως κανάλι.

Ένας γενικότερος εκνευρισμός καραδοκεί γιατί αισθανόμαστε ξαφνικά ανίσχυροι να παλεύουμε ανάμεσα στη δουλειά και το σπίτι που ζητούν και τα δυο τη προσοχή μας, μεταξύ αυτών που ζητά η λογική και εκείνων για τα οποία το συναίσθημα παρακαλά. Η ενέργεια συσσωρεύεται μέσα σε όλους μας και οι μέρες γύρω από τη Πανσέληνο είναι πιο ευαίσθητες ώστε να εκτονωθεί με προσωπικές συγκρούσεις και διαμάχες.

Συχνά έχουμε νιώσει ούτως ή άλλως όλοι πως όταν το φεγγάρι είναι ολόγιομο, τις μέρες της Πανσελήνου είμαστε πιο ευαίσθητοι. Η Σελήνη επηρεάζει όλη τη φύση γύρω μας, πως ήταν δυνατόν να αφήνει ανεπηρέαστους εμάς; Καθώς το συναίσθημα και το ένστικτο φτάνουν στο αποκορύφωμά τους μπορεί κάποιος να πει πως γινόμαστε πιο αδύναμοι να δράσουμε, έρμαια των παρορμήσεών μας. Αλλά εγώ λέω πως μπορούμε να αξιοποιήσουμε την αυξημένη συναισθηματική δύναμη και τη διαίσθηση ώστε να τη διοχετεύσουμε όχι μόνο για να μην επηρεάσει εμάς τους ίδιους, αλλά και για να φωτίσουμε το αρνητικό περιβάλλον που μπορεί να δημιουργηθεί γύρω μας. Το υποσυνείδητο διαθέτει κι αυτό συνείδηση, η οποία τώρα επιτρέπει μια αντικειμενική και ισορροπημένη αντιμετώπιση των προσωπικών σχέσεων. Ναι, όλες οι σχέσεις διαθέτουν αρνητικά συναισθήματα που προκαλούν δυσαρμονία, το θέμα είναι να μην επιλέγουμε να δίνουμε σε αυτά τροφή.

Η έντονη ενέργεια του Πλούτωνα βγάζει θαμμένα έντονα συναισθήματα στην επιφάνεια τα οποία μπορεί να μας κατακλύσουν. Είναι μια Πανσέληνος στην οποία το ρήμα «σεληνιάζομαι» ταιριάζει απόλυτα. Άνθρωποι θα επικεντρώνονται στις εμμονές τους αλλά ας θυμόμαστε πως ο Πλούτωνας έχει επίσης την ικανότητα να μας χαρίζει ουσιαστικά οράματα, ψυχικά χαρίσματα, όνειρα και διαίσθηση τα οποία μπορούμε να αξιοποιήσουμε. Αυτό που χρειάζεται είναι αυτοσυγκράτηση. Οι υπερβολικές αντιδράσεις τώρα (τετράγωνο Ήλιου – Σελήνης με Δία) δεν βγαίνουν σε καλό.

«Η βία δεν είναι τόσο αποτελεσματική όσο η μη-βία» -Andrew Young

Κι επειδή οι σχέσεις είναι όπως ανέφερα στο στόχαστρο αυτής της κάπως βίαιης Πανσελήνου, παρουσιάζει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία ώστε να απελευθερωθούμε από συμπεριφορές χειραγώγησης, ζήλιας, απειλών και συναισθηματικού εκβιασμού. Χρειάζεται να δραπετεύσουμε από τέτοιους τοξικούς ανθρώπους και από αντίστοιχα καταστροφικά περιβάλλοντα γιατί όσα περισσότερα ανέχεσαι, τόσα περισσότερα θα σου κάνουν.

Μα αξίζει να θυμόμαστε πως οι διαμάχες που έχουμε με τους γύρω μας αντικατοπτρίζουν ουσιαστικά τη δική μας εσωτερική σύγκρουση καθώς προσπαθούμε να συμβιβάσουμε αυτά που θέλουμε με εκείνα τα οποία χρειαζόμαστε.

«Δεν θα κριθείς για την οργή σου, θα κριθείς από την οργή σου»
-Buddha

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.