Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Πανσέληνος Σεπτεμβρίου

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2021/09/Πανσέληνος-στους-Ιχθύες-Σεπτεμβρίου-αστρολογία-ζώδια-Φαίδρα-Θεολόγη-προβλέψεις-Ελλάδα-Κρόνος-Ερμής-Δίας-1280x800.jpg

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων και ο Ήλιος ακόμα βρίσκεται στην Παρθένο (θα περάσει στον Ζυγό μόλις την επόμενη μέρα από την πανσέληνο, στις 22.09). Έτσι Ήλιος και Σελήνη σχηματίζουν αντίθεση, δηλαδή Πανσέληνο! Όμως πόσο υπέροχο είναι πως οι παραδοσιακοί κυβερνήτες των ζωδίων (Ερμής της Παρθένου και Δίας των Ιχθύων), σχηματίζουν ταυτόχρονα την ημέρα της πανσελήνου όψη τριγώνου! Ένδειξη πως αποκτούμε ισχυρότερη σύνδεση με τα πάντα. Πως αντιλαμβανόμαστε ολοκληρωμένα την μεγαλύτερη εικόνα. Άρα αμέσως – αμέσως βλέπουμε πως οι μέρες της πανσελήνου είναι ιδανικές ώστε να πάρουμε αποφάσεις, να συνδεθούμε με ανθρώπους, να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά.

 

Ξέρω πως για την πανσέληνο στους Ιχθύες κυκλοφορούν φήμες περί ψευδαισθήσεων, ονειρικών καταστάσεων κλπ. Όμως κάθε πανσέληνος στους Ιχθύες είναι διαφορετική. Η συγκεκριμένη, λόγω του τριγώνου Ερμή – Δία που συμβαίνει ταυτόχρονα, δείχνει πως διαλύεται μια τυχόν λάθος εκτίμηση. Δείχνει πως ορθολογιστικά παίρνουμε ευκολότερα τον σωστό για εμάς δρόμο.

 

Ήλιος λοιπόν στην αναλυτική Παρθένο. Σελήνη στους φανταστικούς Ιχθύες. Ο άξονας των ζωδίων τους δείχνει πως η οποιαδήποτε λογική, είναι πάντοτε συναρτήσει της αφηρημένης σκέψης και του ρευστού περιβάλλοντος μέσα στο οποίο ζούμε.

 

O sabian συμβολισμός της μοίρας που συμβαίνει η πανσέληνος (28-29 Ιχθύων) έχει την ερμηνεία: «Το Φως διαχωρίζεται σε πολλά χρώματα καθώς περνάει μέσα από ένα πρίσμα». Άρα βλέπουμε εδώ την ανάγκη να αναλύσουμε τα δεδομένα, να βγάλουμε συμπεράσματα. Να χωρίσουμε τα μεγάλα σε μικρά (ιδανικό αυτές τις μέρες να “σπάσει” κανείς τις δουλειές του σε πολλές μικρότερες. Είναι δυσκολότερο να πω “σήμερα θα γράψω όλη την εργασία μου” και ευκολότερο να πω “θα γράψω 5 παραγράφους σήμερα, 5 αύριο και θα ασχοληθώ με διορθώσεις την τρίτη μέρα”.

Ήξερες πως υπάρχει αστεροειδής με το όνομα Ίρις; Είναι η θεά του Ουράνιου Τόξου!

 

Η πανσέληνος αυτή μας βοηθά να δούμε την πραγματικότητα καθαρότερα. Να αντιληφθούμε λάθη που κάναμε, να αναθεωρήσουμε. Ουσιαστικά αυτό θέλει. Εκεί που το μυαλό είναι σφιγμένο, μπλεγμένο σε ανησυχίες, άγχη και αίσθημα εγκατάλειψης (που παίζει αρκετά αυτό το διάστημα), να μπορέσουμε να ελευθερωθούμε. Είσαι διατεθειμένος να ελευθερωθείς; να παραδεχτείς πως έκανες λάθος; Συχνά ακούμε κάποιον να λέει πως παραδέχεται γρήγορα πως έκανε λάθος, προσαρμόζει την πορεία του. Όμως όλοι ξέρουμε πόσο σπάνιο είναι κάτι τέτοιο.

Συχνά ακούμε δικαιολογίες πως “εγώ έτσι είμαι”, λες και δεν έχουμε την δυνατότητα οι άνθρωποι να αλλάξουμε. Είναι δύσκολο, θέλει θάρρος, αλλά φυσικά και γίνεται. Αλίμονο να ήμασταν όπως πριν από 20 χρόνια. Το χειρότερο νομίζω είναι όσοι το ρίχνουν στην ηλικία. Και το αναφέρω εδώ αυτό καθότι και ο Κρόνος είναι ενεργός αυτές τις μέρες (σε τρίγωνο με τον Άρη και αντίθεση με τον ωροσκόπο της πανσελήνου από την οπτική της Ελλάδας). Οπότε ας το ξεκαθαρίσουμε: Το να μεγαλώνεις δεν είναι δικαιολογία για να τα παρατάς. Είναι λόγος για να μην το κάνεις.

 

Για τους ρομαντικούς παρατηρητές: Η Πανσέληνος ουσιαστικά συμβαίνει λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης, οπότε το φεγγάρι φαίνεται ολόγιομο το βράδυ της Δευτέρας!

 

Ευτυχισμένη Πανσέληνο σε όλους Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.