Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

5 ερωτοαπαντήσεις για την γενέθλια ανάλυση

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/10/γενέθλια-ανάλυση-Φαίδρα-Θεολόγη-γενέθλιος-χάρτης-ζώδια-αστρολογία-ωροσκόπος-ωροσκόπιο-Ζυγός-Σκορπιός-Τοξότης-1280x808.jpg

+ 5 για την 6μηνιαία πρόβλεψη

Οι ερωτήσεις που συνήθως προηγούνται από τους πελάτες σε δύο από τις πιο δημοφιλής αναλύσεις  μου:

Για την γενέθλια Ανάλυση

 1. Τι είναι;

Η γενέθλια ανάλυση είναι η σημαντικότερη μελέτη! Είναι η βάση όλων, είναι η ανατομή όλων των αστρολογικών σημείων του γενέθλιου χάρτη ενός ατόμου. Είναι όλα όσα μας κάνουν μοναδικούς κι έτσι κι αυτή είναι τόσο ξεχωριστή για τον κάθε έναν, σαν το δακτυλικό αποτύπωμα. Είναι η αγαπημένη μου ανάλυση και καταλαβαίνω γιατί ορισμένοι αφού λάβουν τη δική τους παραγγέλνουν και για τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

 

 1. Τι περιλαμβάνει;
 • Αρχικά δίνεται ο γενέθλιος χάρτης μαζί με τις αναλυτικές θέσεις όλων των πλανητών και των οίκων.
 • Στη συνέχεια γράφω τα βασικά σημεία που παρατηρώ στον γενέθλιο χάρτη. Χρειάζεται κανείς να καταλάβει πως αυτά διαφέρουν εντελώς από χάρτη σε χάρτη. Μπορεί σε κάποιον να ξεχωρίζει ένα ταυ τετράγωνο, μπορεί σε κάποιον άλλον ένα stellium, αλλά πάντα υπάρχουν βασικά σημεία ενός γενέθλιου που δεν υπάγονται σε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία. Αυτά ανάλογα και με τη σημαντικότητά τους, μπαίνουν εδώ στην αρχή.
 • Μετά ακολουθώ την πορεία στην οποία ο ίδιος ο χάρτης με κατευθύνει. Δεν γράφω ποτέ γενικότητες όπως «Άρης σύνοδο με Κρόνο – καταπιεσμένος θυμός», αλλά αντίθετα λαμβάνω ταυτόχρονα και συνδυαστικά όλες τις πληροφορίες του χάρτη και συντάσσω μια έκθεση με τα κύρια στοιχεία. Συνήθως ακολουθούν ενότητες για τις σχέσεις, τα επαγγελματικοοικονομικά ή ότι άλλο ο χάρτης μου υποδείξει. Για παράδειγμα μια ενότητα που έγραψα πρόσφατα είχε ονομασία «ο 5ος οίκος» σε ένα άτομο στου οποίου ο συγκεκριμένος οίκος ήταν υπερτονισμένος ή άλλη φορά είναι μια σημαντική όψη που επηρεάζει όλη τη ψυχοσύνθεση και κρίνω πως χρειάζεται (συνδυαστικά πάντα) να αναλυθεί περισσότερο. Πάντα με γνώμονα την αυτογνωσία και την προσωπική εξέλιξη σε όλα τα επίπεδα.
 • Ανάλυση κι εξήγηση των βασικών αστεροειδών μέσα στον χάρτη και το πώς αυτοί μας επηρεάζουν. Σύμφωνοι πως τα πλανητικά σώματα είναι τα πιο σημαντικά, αλλά υπάρχουν αστεροειδείς τόσο μεγάλοι που κατατάσσονται πλέον ως νανοπλανήτες. Εκτός από τους βασικούς αστεροειδείς, αναφέρονται και εκείνοι οι ίσως πιο άγνωστοι που επηρεάζουν το άτομο. Εάν ένας αστεροειδής σχηματίζει σύνοδο με τον Ήλιο λόγου χάρη.

 

 1. Πότε είναι καλύτερο να γίνει;

Ως προς το ποια ηλικία είναι η κατάλληλη για την ανάλυση του γενέθλιου χάρτη –  είναι εντελώς υποκειμενικό για τον κάθε έναν. Προσωπικά έχω πραγματοποιήσει γενέθλιες αναλύσεις για παιδιά μετά από επιθυμία των γονιών τους όπως επίσης και μελέτες για ηλικιωμένους ανθρώπους. Η διαφορά υπόκειται μόνο στο τι ζητάει ο κάθε ένας και πόσο έχει τον χρόνο ως σύμμαχο ώστε να έχει ήδη δουλέψει με τον εαυτό του. Έχω παρατηρήσει πάντως πως οι περίοδοι γύρω από τις ⏩επιστροφές, την αντίθεση και τα τετράγωνα του Κρόνου είναι αυτές που συνήθως οι άνθρωποι αναζητάνε αστρολογική κατεύθυνση και μπορούν πράγματι να βοηθηθούν.

 

 1. Πόσο χρόνο χρειάζεται για να την προετοιμάσω;

Χρειάζομαι περίπου μια εβδομάδα για να ολοκληρώσω την γενέθλια ανάλυση και να κάνουμε το ραντεβού. Αυτό φυσικά δεν συμβαίνει λόγω αργής πληκτρολόγησης αλλά λόγω του όγκου των δεδομένων που χρειάζεται να λάβω υπόψη μου προκειμένου να συντάξω την εν λόγω μελέτη. Έχω παρατηρήσει πως καθώς ασχολούμαι καθημερινά με έναν γενέθλιο χάρτη, αποκτώ ολοένα και καλύτερη αντίληψη του χαρακτήρα του ατόμου. Και όσο λιγότερο τον γνωρίζω στη πραγματικότητα, όσο λιγότερο η προσωπική μου κρίση παρεμβαίνει στην λογική του χάρτη, τόσο καλύτερο το αποτέλεσμα.

 

 1. Εάν δεν είναι γνωστή η ακριβής ώρα γέννησης;

Και πάλι μπορεί να γίνει μια σωστή γενέθλια ανάλυση. Κοινώς υπάρχουν τεχνικές οι οποίες μας επιτρέπουν να αντλήσουμε πληροφορίες για έναν χάρτη ανεξαρτήτως της ώρας γέννησης ή να προσαρμόσουμε τον χάρτη με τις λιγοστές πληροφορίες που είναι γνωστές ώστε να υπολογίσουμε τον Ωροσκόπο. Αν και η ώρα σε μια ιδανική για τον αστρολόγο περίπτωση είναι γνωστή με μεγάλη ακρίβεια (π.χ. 08:34:12) δύναται να δουλέψουμε αποτελεσματικά και μόνο με την ημερομηνία και μέρος γέννησης.

Διάβασε επίσης: «Ο Αστρολόγος ο σωστός» – κι ένα ευχαριστώ

 

Για την 6μηνιαία πρόβλεψη

 1. Τι είναι;

Είναι ανάλυση των τάσεων των επόμενων 6 μηνών που εκκινεί από την παράδοση της ανάλυσης. Για παράδειγμα, εάν η ανάλυση παραδοθεί στις 17 Μαρτίου, θα έχει διάρκεια έως 17 Σεπτεμβρίου, εκτός αν ζητηθεί διαφορετικά. Βασίζεται σε διάφορες τεχνικές συνδυαστικά με κέντρο τη μέθοδο των διελεύσεων.

 

 1. Τι περιλαμβάνει;
 • Για αρχή ο γενέθλιος χάρτης, μιας που εκεί στηρίζεται η πρόβλεψη – γι’ αυτό και είναι τόσο προσωπική.
 • Στη συνέχεια αφιερώνω το πρώτο κομμάτι της ανάλυσης στους πιο… αργοκίνητους πλανήτες, από τον Πλούτωνα έως και τον Δία. Με εξαίρεση τον τελευταίο που αλλάζει ζώδιο κάθε χρόνο, οι υπόλοιποι συνήθως παραμένουν στο ίδιο ζώδιο και οίκο για όλη τη διάρκεια της ανάλυσης και συχνά και τα επόμενα χρόνια. Οπότε σε αυτό το σημείο δημιουργείται μια εικόνα πιο γενική του διαστήματος του οποίου θα αναλυθεί. Εδώ στέκονται συνήθως και τα πιο δύσκολα θέματα που καλύπτει η πρόβλεψη.
 •  Η πρόβλεψη του κάθε μήνα ή του κάθε τομέα ξεχωριστά, των σημαντικών ημερών, συμβουλές προς αποφυγή ζημιογόνων καταστάσεων αλλά και τρόποι να αξιοποιηθούν οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται. Εάν έχεις διαβάσει κάποια από τα άρθρα μου θα γνωρίζεις πως είμαι αρκετά πρακτικός άνθρωπος.
 • Η Ηλιακή επιστροφή, καθώς και η επιστροφή της Αφροδίτης αν γίνει κοντά στην ημέρα των γενεθλίων.

 

 1. Πότε είναι καλύτερο να γίνει;

Όπως το ημερολογιακό έτος ξεκινά την 1η Ιανουαρίου, το προσωπικό μας εκκινεί την ημέρα των γενεθλίων. Εκείνη η περίοδος είναι η καταλληλότερη να παραδοθεί και η 6 μηνιαία πρόβλεψη καθώς μπορούν να αξιοποιηθούν στο μέγιστο οι επιστροφές του Ήλιου και της Αφροδίτης που συμβαίνουν πάντοτε τις ημέρες κοντά στα γενέθλιά μας και οι χάρτες τους έχουν αντίκτυπο για έναν ολόκληρο χρόνο. Μετά ξανά, 6 μήνες μετά τα γενέθλια, τότε που ο Ήλιος σχηματίζει αντίθεση με την γενέθλια θέση του. Πολλές φορές κάνω προβλέψεις σε διαφορετικές ημερομηνίες και εγγυώμαι πως δεν αλλάζει κάτι στη πράξη. Είναι περισσότερο μια ευκολία ώστε να μπορέσει κανείς να αντιληφθεί ολοκληρωμένα τις ενέργειες που θα τον επηρεάζουν στο δικό του προσωπικό έτος.

 

 1. Πόσο χρόνο χρειάζεται για να την προετοιμάσω;

Χρειάζομαι περίπου 4-5 ημέρες να ολοκληρώσω την εξαμηνιαία πρόβλεψη. Ο λόγος αυτής της καθυστέρησης είναι η ανάγκη να εξετάσω αναλυτικά και σε βάθος χρόνου όλα τα στοιχεία καθώς η πρόβλεψη βασίζεται πραγματικά στον γενέθλιο χάρτη και προσφέρει χρήσιμες κατευθύνσεις και συμβουλές.

 

 1. Οι παραλλαγές των προβλέψεων
 • Αρχικά δίνεται η επιλογή εξέτασης μικρότερου χρονικά διαστήματος το οποίο είναι πιο συγκεκριμένο και πιο οικονομικό. Από την ελάχιστη πρόβλεψη της μίας εβδομάδας, μηνιαία, σε 2μηνη ή 4μηνη πρόβλεψη, το εύρος που καλύπτεται μπορεί να ποικίλλει.
 • Δεύτερον υπάρχουν εκείνοι οι οποία δεν τους ενδιαφέρει μια γενικότερη πρόβλεψη αλλά αντίθετα, επιθυμούν την εστίαση σε έναν συγκεκριμένο τομέα – π.χ. επαγγελματικά. Σε αυτή τη περίπτωση αναλύονται μεν όλοι οι υπόλοιποι τομείς στα βασικά τους, αλλά εκτενέστερα το πεδίο εκείνο στο οποίο διεισδύουμε και ξεψαχνίζω πραγματικά για οποιαδήποτε πληροφορία οι τάσεις των πλανητών μπορούν να μας προσφέρουν.

 

 

Θα χαρώ να απαντήσω και στις δικές σου ερωτήσεις στο fedra@astrologyhat.gr!

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.