Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/u881127237/domains/astrologyhat.gr/public_html/wp-content/themes/stellarium/single.php on line 33

Τα ζώδια στην παραλία

Πηγαίνεις στη παραλία, αμμουδιά, ομπρελίτσες, ξαπλώστρες… κοιτάς δεξιά- αριστερά και μπορείς εύκολα να εντοπίσεις όλα τα Ζώδια.

 

Ο Ταύρος είναι εκεί που πρώτα πέφτει το μάτι σου γιατί απλώνει το αντηλιακό επάνω στο Αφροδίσιο κορμί του/της. Θες δε θες, θα κοιτάξεις…

 

Την ώρα που ο Τοξότης θα έχει φέρει τη σανίδα του και θα κάνει ήδη surf. Όταν εξουθενωθεί και αν του αρέσεις θα σε πλησιάσει από μόνος του.

 

Οι διστακτικοί για βουτιά θα είναι σίγουρα ο Παρθένος με τον Αιγόκερω. Ο πρώτος θα σκέφτεται να το επιχειρήσει, αλλά από την άλλη, πόσο κοντά θα είναι το ντους για να βγάλει μετά τα αλάτια; Εντάξει, έχει έρθει προετοιμασμένος με αρκετές πετσέτες..

 

Ο Αιγόκερως είναι αρκετά πιο δύσκολη περίπτωση και μόνο αν έχει το Λιοντάρι δίπλα του να τον σκουντάει «άντε πάμε, τι ήρθαμε μέχρι εδώ;» και να τον καθησυχάζει πως αν έχει ξεχάσει τίποτα –δε πειράζει- θα δανειστούν από τον Παρθένο.

 

Τον Κριό θα τον δεις κάτω από τη ταμπέλα ναυαγοσώστης να έχει πιάσει τη κουβέντα και να περιμένει να σχολάσει για να κάνει θαλάσσιο σκι.

 

Εκείνος που κάθεται κάπως παράμερα βυθισμένος στις σκέψεις, απολαμβάνοντας (φαινομενικά τουλάχιστον) θα είναι ο Σκορπιός. Καλύτερα να μη ξέρεις τι γίνεται μέσα στο μυαλό του όμως. Η θάλασσα τον κάνει πιο ρομαντικό και από τον Ιχθύ. Κι ας περιτριγυρίζεται από μεγάλη παρέα.

 

Ο Δίδυμος θα συμβάλει στο τακ-τακ που σπάει τον ήχο των κυμάτων. Εννοείται θα παίζει ρακέτες με τον Υδροχόο (όχι που θα καθότανε κι εκείνος…)

 

Τα Λιοντάρια θα κάνουν ηλιοθεραπεία, τα κορίτσια του Ζωδίου θα λύνουν και λίγο το μπικίνι. Εντάξει, τους αρέσει ο Ήλιος, αλλά κυρίως θέλουν να δείξουν τα καινούργια μαγιό και το σώμα που με μόχθο έχτιζαν στο γυμναστήριο τόσους μήνες.

 

Θα καταλάβεις τον Ζυγό από τα πέρα-δώθε. Το νερό πολύ κρύο, η άμμος πολύ ζεστή… Δύσκολη η απόφαση.

 

Πέρα-δώθε θα κάνει και ο Καρκίνος αλλά θα βουτάει κάθε φορά. Θα βγαίνει και θα ξαναμπαίνει – ας μη ξεχνάμε πως είναι στο στοιχείο του!

 

Τελευταίο τελικά, θα δεις τον Ιχθύ για λίγο μόνο, όταν ξεμυτίζει στην επιφάνεια να πάρει ανάσα και ξανά μέσα βουτιά.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.