Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Τι είναι η Ωριαία Αστρολογία;

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2021/04/Τι-είναι-η-Ωριαία-αστρολογία-ζώδια-πρόβλεψη-βίντεο-Tomasz-Hanarz-1280x800.jpg

Καλησπέρα με νέο βίντεο!

Έχω ξεκινήσει μια σειρά βίντεο στα οποία απαντάω στις γενικές ερωτήσεις που μου κάνετε – αυτές δηλαδή που δεν αφορούν μια συγκεκριμένη διέλευση αλλά την αστρολογία γενικότερα. Έτσι απάντησα και για την Ωριαία, για το πως λειτουργεί, πού μπορούμε να την αξιοποιήσουμε.

Όσοι με ξέρετε και έχουμε δουλέψει μαζί, γνωρίζετε πως λατρεύω την ωριαία και εύχομαι να σας μεταφέρω μέσα από το βίντεο το γιατί!!

Σε αυτό το βίντεο εξηγώ με απλά λόγια τι είναι η Ωριαία Αστρολογία και πως μπορεί να αξιοποιηθεί στο μέγιστο, αφού δίνει άμεσες απαντήσεις σε οποιαδήποτε ερώτησηΤι είδους ερωτήσεις δηλαδή; Στο βίντεο δίνω ορισμένα παραδείγματα και μπορείτε να βρείτε κι άλλα στο μικρό άρθρο ΕΔΩ

Αλλά στην πραγματικότητα είναι πολλά ακόμα στα οποία μπορεί η ωριαία να δώσει απάντηση, οπότε μην αφήσετε τις δικές μου προτάσεις να σας «κατευθύνουν» αλλού από εκείνο που πραγματικά σας ενδιαφέρει.
Η εικόνα είναι του Tomasz Hanarz

 

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

 

Βοήθησε το Αστρολογικό Καπέλο να ανυψώσει τη δόνησή του μοιράζοντας το βίντεο με κάποιον που πιστεύεις πως θα τον βοηθήσει!

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.