Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/05/synastries-fedra-astrology-ζώδια-συναστρίες-synastria-Τοξότης-Υδροχόος.jpg

Συναστρίες

Πόσο ταιριάζει ο Τοξότης με τον Υδροχόο;

Πόσο ταιριάζει ο Υδροχόος με τον Τοξότη;

 

Να ένα «παράξενο» ζευγάρι. Μην απορείς, είναι και οι δυο αρκετά παράξενοι με τον τρόπο τους, διαφορετικοί από το μέσο άνθρωπο θα έλεγε κανείς. Όταν γίνονται ζευγάρι μπορείς να τους βρεις να διοργανώνουν τα καλύτερα πάρτυ, να εξαφανίζονται στην ανταρκτική να δουν τους πιγκουίνους, ή στην Ιαπωνία να μελετήσουν εις βάθος την Ανατολική φιλοσοφία.

 

Είναι αντισυμβατικοί άνθρωποι ούτως ή άλλως και όταν τους βάλεις μαζί συνεπαίρνουν για τα καλά ο ένας τον άλλον. Έχουν κοινή αίσθηση του χιούμορ και την αποζητούν στη καθημερινότητά τους, προκειμένου να είναι υποφερτή. Ο Υδροχόος είναι Ζώδιο του Αέρα και ο Τοξότης της Φωτιάς. Ο Αέρας μπορεί να συνεπάρει τη Φωτιά και οι δυο τους να συμβαδίσουν για πολλά χρόνια σε μια επιτυχημένη σχέση. Λίγα είναι αυτά που μπορούν να χωρίσουν αυτό το ζευγάρι καθώς είναι και οι δυο από τη φύση τους θετικοί-ενθουσιώδεις άνθρωποι που θα δείξουν κατανόηση ευκολότερα απ’ ότι θα δείξουν εγωισμό.

 

Θα παρασύρει ο ένας τον άλλον σε περιπέτειες, θα παρακινήσουν να ακολουθήσουν τα όνειρά τους και να στοχεύουν συνεχώς ψηλότερα. Παρά τη φήμη που έχουν τα δυο αυτά Ζώδια ως «άπιστα» παιδιά του Ζωδιακού, σε μια σχέση μεταξύ τους θα παραμείνουν πιστοί ο ένας στον άλλον, αφοσιωμένοι σε αυτό που κάθε μέρα χτίζουν μαζί. Οι δυο τους αναγνωρίζουν αμέσως έναν σύμμαχο στα μάτια του άλλου και διαθέτουν όλο το πακέτο που χρειάζεται μια υγιής, ολοκληρωμένη και σταθερή σχέση. Είναι τελικά από τις πιο συμβατές συναστρίες!

Αναζήτησε μια νέα Συναστρία εδώ

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.