Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/05/synastries-fedra-astrology-ζώδια-συναστρίες-synastria-Τοξότης-Τοξότης.jpg

Συναστρίες

 

Πόσο ταιριάζει ο Τοξότης με τον Τοξότη;

 

Όταν ο Τοξότης γνωρίσει τον ομοζώδιό του θα υπάρξει αυτόματη έλξη. Είναι σχεδόν αναπόφευκτο αυτοί οι δυο να θελήσουν να γνωριστούν σε περισσότερο βάθος, αφού είναι ένα μέσο να πλησιάσουν και τον ίδιο τους τον εαυτό, ένα ταξίδι προς την αυτογνωσία που περνάει μέσα από μια σχέση – περιπέτεια.

 

Δε θα δυσκολευτούν καθόλου να εντοπίσουν κοινά πάνω στα οποία μπορεί να δημιουργηθεί η βάση της σχέσης. Μοιράζονται την ίδια αγάπη για τη γνώση, τη φιλοσοφία, τη ζωή. Το χιούμορ είναι απαραίτητο συστατικό της ζωής τους και σίγουρα στον Τοξότη θα βρει κανείς αυτό που τον αναστατώνει, τον διασκεδάζει και προσφέρει έκσταση τις στιγμές που ο περισσότεροι θα έχαναν τη ψυχραιμία τους.

 

Όλα αυτά μπορούν να διαλυθούν αν κάποιος από τους δυο σταματήσει να δίνει αρκετή προσοχή στον σύντροφό του. Δεν είναι θέμα ζήλιας (ο Τοξότης δε φημίζεται ως ζηλιάρης). Είναι πως αναζητά συνεχώς νέες εμπειρίες όσο και αφοσίωση. Καταλαβαίνεις πόσο εύκολο είναι να χαλάσει η όμορφη ατμόσφαιρα…

 

Αν μπορέσουν να διοχετεύσουν όμως τις νέες εμπειρίες σε ταξίδια, πολυμάθεια ή σε κοινές ασχολίες τότε όλα βαίνουν καλώς. Οι επιλογές εξάλλου που προσφέρει ο κυβερνήτης τους, Δίας, είναι ατελείωτες. Είναι εξωστρεφείς από τη φύση τους, φιλικοί αλλά υπερβολικοί αρκετές φορές σε όλα τους τα θετικά.

 

Η Φωτιά παρασέρνει τη Φωτιά στον πιο λαμπερό χορό που έχουν ποτέ βιώσει. Μπορεί είτε να τους θαμπώσει, είτε να τους γεμίσει απολαύσεις. Μαζί, είναι σαν την ένωση δυο Θεών του Ολύμπου. Δυο Τοξότες αποτελούν ένα μυθικό ζευγάρωμα. Νιώθουν τις φιλοδοξίες τους συνεχώς να αυξάνονται και φαίνεται πως τις επιτυγχάνουν. Ερωτικά, διαθέτουν το υλικό από το οποίο δημιουργούνται οι μύθοι.

Αναζήτησε μια νέα Συναστρία εδώ

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.