Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Χειμερινό Ηλιοστάσιο 2020

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2021/04/Ήλιος-στον-Αιγόκερω-Χειμερινό-Ηλιοστάσιο-2020-προβλέψεις-Φαίδρα-Θεολόγη-αστρολογία-ζώδια-ωροσκόπος-Χριστούγεννα-1014x487-1.jpg

Χαρούμενο Χειμερινό Ηλιοστάσιο!!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους!!

Σήμερα το Χειμερινό Ηλιοστάσιο, η μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου. Το σκοτάδι είναι βαθύ αλλά η ελπίδα έρχεται, καθώς από εδώ και μπρος η μέρα απλά σιγά σιγά θα μεγαλώνει.

Το Χειμερινό Ηλιοστάσιο συμβαίνει όταν ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Αιγόκερου. Οπότε με την ευκαιρία να πούμε εδώ ότι εκτός που έχουν γενέθλια οι αγαπημένοι Αιγόκεροι, μπορούμε όλοι να αξιοποιήσουμε τις επόμενες εβδομάδες με το να εκφράσουμε τα δημιουργικά μας ταλέντα. Έχει ο Αιγόκερως δημιουργικά ταλέντα;; Φυσικά κι έχει, ειδικά αν σχετίζονται με τον σχεδιασμό, την οργάνωση και πράγματα τα οποία απλώς του “έρχονται” στο νου και μπορούν να διατηρηθούν στον χρόνο. Το ζώδιο του Αιγόκερου σχετίζεται με την κληρονομιά που αφήνουμε. Και όλοι μας αφήνουμε κληρονομιά. Είτε αυτή σχετίζεται με την καριέρα, είτε με την τέχνη ή μπορεί να είναι και πνευματική κληρονομιά καθώς πάντως με τον τρόπο μας εμπνέουμε τους άλλους.

Όταν σκεφτόμαστε τις πράξεις μας μέσα από το πρίσμα της κληρονομιάς (του αντίκτυπου που έχουν στους άλλους), αντικρίζουμε τη ζωή μας με μια διαφορετική προοπτική – εκείνη στην οποία εξετάζουμε τις συνέπειες των πράξεών μας και επιδιώκουμε να ζήσουμε μια ζωή γεμάτη νόημα. Επιθυμούμε να αισθανόμαστε ενεργητικοί και να παραμένουμε φιλόδοξοι ώστε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια.

 

Πως μπορούμε να το κάνουμε αυτό όλοι στη πράξη; Με το να σκεφτούμε σε μια διαφορετική κλίμακα χρόνου που συνήθως παραβλέπουμε. Για παράδειγμα, εάν ζούμε μονάχα για το σήμερα, αξίζει να σκεφτούμε το μέλλον μέσα από πενταετίες ή δεκαετίες. Εκεί χάνουν το νόημα το “δεν απάντησε στο μήνυμά μου” και βρίσκει νόημα το “χαίρομαι που εξέφρασα τα δικά μου συναισθήματα”.

Όταν σκεφτόμαστε μακροπρόθεσμα κάνουμε σχέδια βάση των επιθυμιών μας. Δεν έχει σημασία αν τα πράγματα γίνουν όπως τα σχεδιάζουμε (συνήθως δεν γίνονται) το θέμα είναι πως βάζουμε τον εαυτό μας σε μια πορεία να αλλάξουμε το παρόν και να οργανώσουμε εκ νέου τον τρόπο σκέψης και δράσης προς κάτι περισσότερο “ουσιαστικό” για εμάς.

Υπάρχει και το αντίθετο όμως. Για εκείνους που πάντα κυνηγάνε ανελλιπώς έναν στόχο, οδεύουν ασταμάτητα προς έναν προορισμό, ας επιτρέψουν την προοπτική της στιγμής, ας αφήσουν το σήμερα να γίνει μεγάλος δάσκαλος. Γιατί μπορεί για εκείνους το σήμερα – αυτό που παραβλέπουν- να κρατά το κλειδί για την εκπλήρωση της ευτυχίας που ο Αιγόκερως συνηθίζει να προβάλλει στο μέλλον.

 

Το φετινό Χειμερινό Ηλιοστάσιο έχει μεγάλη σημασία γιατί εκτός των άλλων κορυφώνεται σήμερα και η Μεγάλη Σύνοδος Δία – Κρόνου στον Υδροχόο. Το βίντεο που εξηγώ τι σημαίνει αυτό και για το επόμενο διάστημα (και γενικά το 2021) θα βρείτε ΕΔΩ.

 

Ευλογημένο Χειμερινό Ηλιοστάσιο και καλές γιορτές σε όλους!

 

Η φωτογραφία του άρθρου είναι από My pictures are CC0. When doing composings: από το Pixabay

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.