Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/u881127237/domains/astrologyhat.gr/public_html/wp-content/themes/stellarium/single.php on line 33

Πολύ ισχυρή ενέργεια έχει η Πανσέληνος της Παρασκευής 09/06 στο Ζώδιο του Τοξότη. Τοποθετημένη ανάμεσα σε δυο σούπερ Νέα Φεγγάρια γίνεται αντιληπτή από όλα τα ζώδια. Για να καταλάβεις πως δρα αρκεί να φανταστείς πως μας προμηθεύει με έναν… μεγεθυντικό φακό ώστε να μπορέσουμε να δούμε με κάθε λεπτομέρεια τι λειτουργεί και τι όχι στη ζωή μας. Κουραστικό θα πούνε ορισμένοι.. αλλά όπως και να ‘χει, απαραίτητο.

Γιατί βλέπεις, μετά το πέρας αυτής της Πανσελήνου, όσοι αξιοποίησαν την ενέργειά της θα έχουν μεγαλύτερη σαφήνεια, θα βλέπουν πιο καθαρά τις αλλαγές και τις προσαρμογές που χρειάζεται να γίνουν στη ζωή τους. Κι έχοντας ένα συνειδητό πρόγραμμα, μπορεί στη συνέχεια να επέλθει αρμονία μέσα κι έξω μας.

Κι αν ακούς πρόγραμμα, λεπτομέρειες, αλλαγές και θέλεις να τρέξεις από την άλλη, να ξέρεις πως όλα αυτά συμβαίνουν λόγω της παρουσίας του Κρόνου, ο οποίος βρίσκεται επίσης στον Τοξότη, πολύ κοντά στη Σελήνη κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου. Ο Κρόνος είναι σαν έναν αυστηρό κοσμικό δάσκαλο ο οποίος πάντα βεβαιώνεται πως έχεις κάνει τις εργασίες σου και έχεις διδαχτεί τα Καρμικά μαθήματα που χρειάζεσαι. Γι’ αυτό το λόγο η μοίρα – ή ο Κρόνος αν προτιμάς – έχει την τάση να βάζει στο δρόμο μας εκείνα τα οποία περισσότερο προσπαθούμε να αποφύγουμε. Τώρα, η Πανσέληνος συνεργάζεται με τον Κρόνο για να μας παραδώσει όλα τα Καρμικά μηνύματα και ένα εξυψώσει τη δόνηση μας σε υψηλότερα επίπεδα εφόσον είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό.

Γενικά, μία Πανσέληνος σηματοδοτεί περίοδο κατά την οποία τα πράγματα έρχονται σε ένα τέλος, είναι μέρες εκπλήρωσης έτσι ώστε να κάνουμε χώρο και να επιτρέψουμε αργότερα καινούργια πράγματα στη ζωή μας. Η δύναμη της επόμενης σούπερ Νέας Σελήνης μέσα στο μήνα θα μας βοηθήσει να αναγνωρίσουμε τη σωστή κατεύθυνση, ενώ η Πανσέληνος της Παρασκευής μας βοηθά να εστιάσουμε στην ολοκλήρωση.

Το τι χρειάζεται τελικά να αποβάλλουμε από τη ζωή μας είναι απλό. Η ζωή είναι γιορτή, είμαστε όλοι εδώ σε ένα προσωρινό ταξίδι χαράς και εξέλιξης. Ό,τι μας εμποδίζει να αναπτυχθούμε ψυχικά δεν έχει πραγματική θέση δίπλα μας. Κι αν η ζωή αφορά την διδασκαλία και την εξέλιξη, αφορά εξίσου την χαρά και τον εορτασμό!

 

Είθε να έχουμε μια ευλογημένη Πανσέληνο!

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.