Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Οι μήνες και τα ζώδια

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/05/αστρολογικές-προβλέψεις-ζώδια-συναστρίες-οι-μήνες-και-τα-Ζώδια-2.jpg

Σε ποιο Ζώδιο ανήκουν οι μήνες;

 

Ο Απρίλιος ανήκει στον δυναμικό πύρινο Κριό γιατί η έναρξη του Ζωδιακού αλλά και της Άνοιξης χρειάζεται να έχει κάποια ένταση, μια ώθηση για ένα νέο ξεκίνημα! Η φωτιά είναι ζωογόνος και στον Κριό/Απρίλη εκφράζει αυτή ακριβώς τη πλευρά της!

 

Ο Μάιος ανήκει στον Ταύρο, το πρώτο Ζώδιο της Γης, γιατί τότε Τη βλέπεις να ξυπνάει, η φύση χαρίζει ομορφιά και μυρωδιές που κυβερνούνται και τα δυο από το δεύτερο στον κύκλο Ζώδιο.

 

Ο Ιούνιος ανήκει στον Δίδυμο με τη διττή του φύση, πότε νιώθεις το πρώτα σημάδια του Καλοκαιριού και μετά φυσάει αέρας (το στοιχείο του άλλωστε). Πρόσεξε με τον Δίδυμο γιατί είναι πονηρός και ξεγελάσει, έτσι πολλοί αρρωσταίνουν.

 

Ο Ιούλιος είναι μήνας Καλοκαιρινός και δε θα μπορούσε παρά να ανήκει σε ένα Ζώδιο που ζει στη παραλία, τον Υδάτινο Καρκίνο. Ο Καρκίνος έχει για κυβερνήτη τη Σελήνη και αν οι περισσότεροι μιλάνε για το Αυγουστάτικο Φεγγάρι, κοίταξε πόσο καθαρότερα διακρίνεται στην πεντακάθαρη ατμόσφαιρα του Ιούλη!

 

Ο Αύγουστος είναι ο πιο ζεστός μήνας κι έτσι φυσικά ανήκει στο πύρινο Λιοντάρι που κυβερνάται από τον καυτό Ήλιο. Ο Λέων αγαπάει τα σπορ, τον έρωτα και είναι «έξω καρδιά», όπως γινόμαστε όλοι μας τον Αύγουστο!

 

Ο Σεπτέμβρης ανήκει στη εργατική Παρθένο, αφού είναι ο μήνας που χρειαζόμαστε δύναμη να ξαναπέσουμε στην ρουτίνα της καθημερινότητας – όλα όσα η Παρθένος κυβερνά. Η Γήινη Παρθένος προσφέρει δύναμη και μας προδιαθέτει να σκεφτούμε μακροπρόθεσμα και προσγειωμένα για τους μήνες που θα ακολουθήσουν.

 

Ο Οκτώβρης ανήκει στον Αέρινο Ζυγό και δεν είναι παράξενο που ξεκινάνε οι πρώτες κακοκαιρίες. Κάτι αλλάζει, εγκαινιάζεται το δεύτερο μισό του Ζωδιακού και γίνεται αντιληπτό. Το κρύο κάνει τη πρώτη του εμφάνιση και ο Ζυγός κυβερνά τις σχέσεις και άρα σε προδιαθέτει να βρεις έναν σύντροφο να ενωθείς, να ζεσταθεί η καρδιά σου.

 

Ο Νοέμβρης ανήκει από τον Υδάτινο Σκορπιό, στην μορφή του νερού που κάποιοι δε συμπαθούν… τη βροχή! Έτσι πολλοί κατηγορούνε τον Σκορπιό, όπως και τη βροχή, γιατί δεν καταλαβαίνουν πάντα τη χρησιμότητά τους. Είναι επίσης ο πιο σεξουαλικός μήνας – Σκορπιός είναι αυτός!

 

Ο Δεκέμβρης ανήκει στον πύρινο Τοξότη, γιατί τώρα περισσότερο από ποτέ άλλοτε έχουμε ανάγκη τη ζεστασιά που προσφέρει η φωτιά. Η αισιόδοξη φύση του Τοξότη γεμίζει με χαρά τις καρδιές μας καθώς περιμένουμε να υποδεχτούμε τις γιορτές!

 

Ο Γενάρης, ως πρώτος μήνας, ανήκει στον Γήινο Αιγόκερω που ξέρει να καταστρώνει μακροπρόθεσμα σχέδια και να βάζει πρόγραμμα. Έτσι ξεκινάμε με στόχους το νέο έτος, δυναμικά και με την αποφασιστικότητα του Αιγόκερου να τους επιτύχουμε!

 

Ο Φεβρουάριος ανήκει στον Υδροχόο, το πιο αντισυμβατικό Ζώδιο για τον πιο αντισυμβατικό μήνα που δεν διαθέτει καν σταθερές ημέρες! Είναι Ζώδιο Αέρινο αν και πολλοί το μπερδεύουν για Υδάτινο (είναι αντισυμβατικός είπαμε – δικαιούται λίγο απ’ όλα) και είναι αυτός που φυσάει τον αέρα της αλλαγής κάθε χρόνο.

 

Ο Μάρτης κυβερνάται από τους Υδάτινους Ιχθύες και εδώ το νερό συμβολίζει στη κάθαρση. Είναι μήνας που συνήθως στρεφόμαστε στον εαυτό μας, στη πίστη (ξεκινάμε τη νηστεία) και υπάρχει μια προτίμηση στην απομόνωση. Οι Ιχθύες αποτελούν τη πύλη προς κάτι ανώτερο, τη φιλοσοφία, το Σύμπαν.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.