Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Ήλιος εξάγωνο Πλούτωνας

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/03/unworthy-by-mark-covell-Ήλιος-εξάγωνο-Πλούτωνας-Ιχθύες-Αιγόκερως-αστρολογία-1014x487-1.jpg

Η όψη αυτή του εξάγωνου κορυφώνεται σήμερα (11.03.18) καθώς συναντάμε τις δυνάμεις του φανταστικού εαυτού (⏩Ήλιος στους Ιχθύες) και την καταστροφή/αναγέννησης της ψυχικής δομής (Πλούτωνας στον Αιγόκερω). Το εξάγωνο αυτό εκδηλώνεται διαφορετικά ανάλογα με το πώς «κουμπώνει» στον γενέθλιο χάρτη του καθενός και οι δυνατότητες για την εμφάνιση χαρακτηριστικών της προσωπικότητας που μας απογοητεύουν ή μας ενοχλούν, είναι πολλές.

 

Δεν θα δημοσίευα άρθρο σε διαφορετική περίπτωση, τέτοιες όψεις είναι αρκετά συνηθισμένες και δεν έχουν πολλά να προσφέρουν καθώς σπάνια τις εκμεταλλευόμαστε πραγματικά. Όμως τώρα, καθώς ο Πλούτωνας δημιουργεί ταυτόχρονα εξάγωνο και ⏩με τον Δία, αισθάνθηκα πως ίσως βοηθούσα γράφοντας κάτι πολύ βασικό. Κάθε όψη άλλωστε παρουσιάζει ευκαιρία για αυτοβελτίωση – ειδικά οι όψεις του Πλούτωνα.

Stephanie Pui-Mun Law

Ας παρατηρήσουμε αυτές τις μέρες μέσα μας για αυταπάτες που τροφοδοτούμε και θρέφουμε μόνοι μας οι οποίες είναι αρκετά… βαριές όπως για παράδειγμα «είναι το πεπρωμένο μου να υπομένω ____________». Αρκετά συχνά και ίσως δίχως να το καταλαβαίνουμε, φτάνουμε να κουβαλάμε ένα τεράστιο ψυχικό βάρος ίσως γιατί πιστεύουμε πως το αξίζουμε, είτε γιατί μοιάζει σαν να μη μπορούμε να το αποφύγουμε. Όπως και να ‘χει, το στοίχημα τώρα είναι να φανταστούμε τον εαυτό μας ως κάτι ανώτερο, επιταχύνοντας συνειδητά τη δόνηση των κυττάρων μας. Ποιο είναι το επιπλέον βάρος που χρειάζεται να αφήσουμε προκειμένου να μπορέσουμε να ανυψωθούμε; Η δομή της κοινωνίας (Πλούτωνας στον Αιγόκερω) μας επιφορτίζει συχνά με τύψεις σχετικά με το τι πρέπει να κάνουμε, και το σκεπτικό πως «υπάρχουν και χειρότερα», είναι τόσο βαθιά ριζωμένο μέσα μας που ξεχνάμε πως σίγουρα υπάρχουν και καλύτερα. Ας επικεντρωθούμε σε εκείνα, ας τα βάλουμε ως ρεαλιστικό στόχο.

 

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.