Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Αστεροειδής Κασσάνδρα 114

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/03/paul-young-quote-Κασσάνδρα-αστεροειδής-γενέθλιος-αρχέτυπο-αστρολογία-ζώδια.jpg

Γιατί δε με πιστεύουν;

 

Ο Αστεροειδής Κασσάνδρα πήρε το όνομά του από την κόρη του βασιλιά της Τροίας Πριάμου με την Εκάβη. Πολύ περιληπτικά, σύμφωνα με τον μύθο που συντροφεύει το όνομά της, η Κασσάνδρα υποσχέθηκε στον θεό Απόλλωνα τον έρωτά της σε αντάλλαγμα να την προικίσει με τη μαντική ικανότητα. Ο Απόλλων κράτησε την υπόσχεσή του, αλλά όταν ζήτησε το αντάλλαγμα, η Κασσάνδρα αρνήθηκε να του δοθεί. Έτσι εκείνος την καταράστηκε ύπουλα. Δε μπορούσε να πάρει πίσω το δώρο που της είχε ήδη νωρίτερα δώσει, έτσι την εκδικήθηκε με το να μην πιστεύει κανείς τις προφητείες της.

 

Σίγουρα πολύ σκληρή ιστορία, και ενώ το δράμα της Κασσάνδρας δεν τελειώνει εκεί, ο αστεροειδής από την οποία πήρε το όνομά του, συμβολίζει αυτό ακριβώς το κομμάτι. Αυτή τη κατάσταση στην οποία όλοι έχουμε βρεθεί λίγο ή πολύ όταν γνωρίζουμε σίγουρα πως κάτι θα συμβεί, κι όμως κανείς δεν πτοήθηκε από τις προειδοποιήσεις.

 

Το να λέει κανείς προσωπικές αλήθειες και να μην τον πιστεύουν προσφέρει ένα αρνητικό συναίσθημα αγωνίας. Ενώ στην αντίπερα όχθη, οι συνέπειες της αδιαφορίας στην αλήθεια, είναι η άρνηση.

 

Όταν η Κασσάνδρα είναι τονισμένη στον γενέθλιο χάρτη, μια από τις μεγαλύτερες δυσκολίες του ατόμου είναι η ανάγκη του να πει την αλήθεια, ανεξάρτητα από τις συνέπειες για τον εαυτό του. Η αλήθεια πρέπει να ακουστεί. Ανάλογα τον οίκο που συναντάμε τον αστεροειδή αυτόν, φαίνεται ο τομέας στον οποίον δεν ακουστήκαμε ως παιδιά, τα ζητήματα εκείνα στα οποία γνωρίζουμε πως έχουμε δίκιο, αλλά κανένας δε το βλέπει και τέλος, δείχνει εκείνα στα οποία χρειάζεται να ακολουθήσουμε το ένστικτό μας και να μην επιτρέψουμε να μας κάνουν να αμφισβητήσουμε τον εαυτό μας. Η Κασσάνδρα και κατ’ επέκταση εσύ, γνωρίζεις καλύτερα.

Για να μάθεις που σε ποιόν οίκο βρίσκεται η Κασσάνδρα στον γενέθλιο χάρτη σου, μπορείς να στείλεις την ημερομηνία, ώρα και μέρος γέννησής σου στο mail ➡fedra@astrologyhat.gr μαζί με το αίτημα «σε ποιον οίκο βρίσκεται η Κασσάνδρα;» θα σου απαντήσω το συντομότερο δυνατόν στο mail σου με τον οίκο στον οποίον συναντάται! Αυτή η διαδικασία είναι δωρεάν και επιπλέον, στο mail θα λαμβάνεις και τις μηνιαίες προβλέψεις!

1ος οίκος

Δε με πιστεύουν για ζητήματα που έχουν να κάνουν με εμένα τον ίδιον, για προσωπικές αλήθειες και βιώματα.

 

2ος οίκος

Δε με πιστεύουν σε ότι σχετίζεται με οικονομικά ή αποκτήματα. Δεν καταλαβαίνουν τι χρειάζομαι για να είμαι ευτυχισμένος. Μπορώ να κάνω και τους άλλους ευτυχισμένους αν με αφήσουν.

 

3ος οίκος

Δε με πιστεύουν οι συγγενείς μου και δυσκολεύομαι ακόμα να αναγνωριστούν επίσημα οι γνώσεις μου.

 

4ος οίκος

Έχω τραύματα από την παιδική ηλικία καθώς δεν με πίστευαν για μια επαναλαμβανόμενη κατάσταση του παρελθόντος. Ίσως δεν αισθανόμουν καν άνετα να μιλήσω για αυτήν.

 

5ος οίκος

Δεν αναγνωρίζεται το ταλέντο μου, τουλάχιστον όχι στον βαθμό που ξέρω ότι αξίζει. Ορισμένοι με προλαβαίνουν στη δόξα για λίγο μόνο.

 

6ος οίκος

Δεν με πιστεύουν για πολλά πράγματα στη καθημερινότητά μου αλλά τα πιο σημαντικά είναι για εκείνα που με κάνουν να πονάω. Εγώ ξέρω τους πόνους μου αλλά όλοι ζητούν δυσεύρετες αποδείξεις.

 

7ος οίκος

Δε με πιστεύουν και δε θα με πίστευαν ποτέ για τις σχέσεις μου. Ξέρω κάθε λογής ανθρώπους και γνωρίζω πολλά για εκείνους. Η Κασσάνδρα εδώ δε μιλάει. Δεν κλονίζει την εμπιστοσύνη που της δείχνουν και στη τελική – ποιος θα τη πίστευε;

 

8ος οίκος

Όπως και η Κασσάνδρα η ίδια, έχω χάρισμα στη μαντική αλλά δεν καταλαβαίνουν εύκολα τους χρησμούς μου. Εγώ ξέρω πολλές φορές τι θα συμβεί – αλλά οι άλλοι τα αρνούνται. Εδώ ο αστεροειδής προκαλεί ψυχικό πόνο.

 

9ος οίκος

Δε με πιστεύουν σε πράγματα που θεωρούνται αυτονόητα και καθολικές αλήθειες. Εδώ είναι η πιο εύκολα αντιμετωπίσιμη θέση του αστεροειδή, καθώς συχνά στο τέλος δικαιώνεται.

 

10ος οίκος

Δε με πιστεύουν αρκετά συχνά και έτσι χάνω ευκαιρίες. Και όταν αποδεικνύεται τελικά πως έχω δίκιο, έχουν περάσει πολλά χρόνια ώστε να διεκδικήσω αυτά που τότε θα μπορούσα. Η πικρία της Κασσάνδρας εδώ είναι αυξημένη.

 

11ος οίκος

Εδώ η Κασσάνδρα μπορεί ευκολότερα να μαντέψει το μέλλον. Είναι σε αρκετά φιλικό περιβάλλον αλλά ακόμα και οι πιο στενοί της φίλοι, αρνούνται να την πιστέψουν και νομίζουν συνεχώς πως κάνει πλάκα.

 

12ος οίκος

Δε με πιστεύουν για όσα ονειρεύομαι, για τα μεγάλα σχέδια και στόχους που είχα. Δεν πιστεύουν το παρελθόν μου και από πού προέρχομαι. Συχνά ακόμα αμφισβητούν τα ίδια μου τα συναισθήματα λες και θα μπορούσε κανείς άλλος να εγγυηθεί για αυτά.

 

Δες περισσότερους αστεροειδείς στο tag του Αστρολογικού Καπέλου ⏩ΕΔΩ (συνεχώς προστίθενται περισσότεροι)

 

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.