Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/u881127237/domains/astrologyhat.gr/public_html/wp-content/themes/stellarium/single.php on line 33

Αφροδίτη εξάγωνο Ουρανός

Τι ωραία η ενέργεια της εβδομάδας στον απόηχο της έκλειψης, καθώς κορυφώνεται τη Τρίτη το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Υδροχόο με τον Ουρανό από τον Κριό! Καθώς ο Ουρανός είναι όμως κυβερνήτης του Υδροχόου, η ενέργεια της όψης αυτής σχετίζεται με τον υψηλό συντονισμό της φιλίας και την αποδοχή ακόμα και του πιο αλλόκοτου σημείου του Άλλου.

 

Γιόρτασε τη φιλία, κάνε μικρές εκπλήξεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Ακόμα και μέσα σε μια συντροφική σχέση, η έννοια της φιλίας εξ’ ορισμού υπάρχει. Μην περιμένεις την γιορτή των ερωτευμένων την επόμενη εβδομάδα ώστε να δείξεις την εκτίμηση, την δημιουργικότητα και τη χαρά που αισθάνεσαι. Το εξάγωνο του οποίου η ενέργεια τώρα επικρατεί προσφέρεται ακριβώς γι’ αυτό τον σκοπό!

 

Εκείνο το στοιχείο το οποίο μεταμορφώνει την κάθε «παράξενη» πτυχή ενός ατόμου από το άκρο του αποτρεπτικού και του αποξενωτικού περίεργου, σε εκείνο της απολαυστικής μοναδικότητας, έγκειται στην προσωπική μας εκτίμηση και τον ενθουσιασμό για όσα κάνουν και για όσα είναι. Το να συμφωνεί ο υπόλοιπος κόσμος μαζί μας είναι αρκετές φορές επιθυμητό, αλλά όχι απαραίτητο όταν «η παραξενιά μέσα μου, αναγνωρίζει την παραξενιά μέσα σου». Οι άνθρωποι εκείνοι οι οποίοι εκπέμπουν την ουσία τους δίχως να επιζητούν την επιβεβαίωση των υπολοίπων, εμπνέουν θάρρος στους άλλους και έτσι καταλήγουν να κρίνονται με τις καλύτερες διαθέσεις. Η όψη αυτή μας ζητά να δείξουμε τη μοναδικότητα της προσωπικότητάς μας. Τα καλύτερα στοιχεία του εαυτού μας δίχως τον φόβο κακόβουλης κριτικής η οποία τελικά μόνο εποικοδομητική δεν είναι.

Δες πως μας επηρέασε η αμέσως προηγούμενη όψη των δυο αυτών πλανητικών σωμάτων τον προηγούμενο μήνα ➡Τετράγωνο Αφροδίτης Ουρανός

Οι συμβουλές αυτές ισχύουν γενικά, όμως ειδικότερα το διάστημα 3-10.02.18, τότε που το εξάγωνο αυτό της Αφροδίτης με τον Ουρανό παραμένει ενεργό, μπορούμε να αναζητήσουμε και να εκφράσουμε τον εαυτό μας που κρύψαμε πίσω από ένα ψεύτικο προσωπείο. Οι μάσκες είναι για τις Απόκριες, οι φίλοι και τα κοντινά μας πρόσωπα αξίζει να μας βλέπουν σε όλο μας το μεγαλείο. Δίχως ντροπές και κρατήματα. Μας αποδέχονται ακριβώς επειδή είμαστε τόσο σπάνια ξεχωριστοί και περίεργοι. Όπως κι εμείς κάνουμε ακριβώς το ίδιο.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.