Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Αφροδίτη στον Λέοντα 2019

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2019/07/Αφροδίτη-στον-Λέοντα-2018-σχέσεις-έρωτας-αστρολογία-ζώδια-Λέων-Καλοκαίρι-προβλέψεις.jpg
Η Αφροδίτη στον Λέοντα είναι μία από τις αγαπημένες μου διελεύσεις!! Είναι ευχάριστη, διασκεδαστική, ερωτική και παιχνιδιάρικη…!

 

Το διάστημα αυτό που θα παραμείνει η Αφροδίτη στον Λέοντα (28.07-21.08) εμπνέει την αμοιβαιότητα και τείνουμε να είμαστε γενναιόδωροι και στοργικοί με τα αγαπημένα μας πρόσωπα ή όσους μας ενδιαφέρουν. Ο Λέων είναι ζώδιο της Φωτιάς και άρα η Αφροδίτη ξεκινά να φλέγεται από πόθο, οι σχέσεις που κυβερνά να θερμαίνονται και η θερμοκρασία ανεβαίνει όταν δίνουμε ή δεχόμαστε θαυμασμό, στοργή, εκτίμηση και αναγνώριση. Ουσιαστικά βιώνουμε χαρά με το να φερόμαστε γενναιόδωρα ή απλώς όταν μας φέρονται με τέτοιον τρόπο.

 

Με απλά λόγια είναι μια υπέροχη περίοδος για τις σχέσεις και χρειάζονται την αναζωογόνηση αυτή μετά τον Ιούλιο των δύο εκλείψεων και του ανάδρομου Ερμή. Το έχουμε ανάγκη να είμαστε λίγο πιο ξέγνοιαστοι, να εμπιστευόμαστε, να μας εκτιμούν, να απολαύσουμε το Καλοκαίρι με έρωτα – όπως του αξίζει.

Η μεγαλύτερη όμως ευκαιρία με την Αφροδίτη στον Λέοντα, είναι να φερόμαστε με απόλυτη ειλικρίνεια και αυθεντικότητα στις σχέσεις. Να είμαι ο εαυτός μου, να προβάλω το Φως μου και να ξέρω πως είμαι ακριβώς εκεί που επιλέγω να βρίσκομαι. Γνωρίζοντας ποιος είμαι σε ένα βαθύτερο επίπεδο, καταφέρνω να εκφράσω την εσωτερική μου ακτινοβολία, τον εσωτερικό μου Ήλιο. Αυτό σημαίνει πως τίποτα δεν με εμποδίσει από το να μοιραστώ το φως και τα ταλέντα μου. Σημαίνει επίσης πως επιτρέπω στον εαυτό μου να είναι ευάλωτος κοντά σε αυτούς που αγαπάω. Κάθε στιγμή που ζω αυθεντικά είναι μαγική, όχι γιατί πρέπει να μοιάζει κάπως συγκεκριμένα ή να στριμωχτεί σε κάποιο στερεότυπο “μαγείας” – αλλά ακριβώς επειδή δεν το κάνει!

 

Μέρος της διαδικασίας που περνά η Αφροδίτη (και οι σχέσεις) στον Λέοντα, είναι η ικανότητα να απολαμβάνει και να εκτιμά αυτόν που αγαπά ακόμα και στις πιο φυσιολογικές του στιγμές. Αρκεί αυτές να είναι ειλικρινείς και αυθεντικές. Ακόμα και όταν ανάμεσα από τις εξάψεις και τις έντονες στιγμές φερόμαστε απλά, κάτι που είναι απολύτως λογικό να συμβαίνει, η Αφροδίτη στον Λέοντα εξακολουθεί να αισθάνεται τον ερωτισμό και την αγάπη. Γι’αυτό ακριβώς είναι άριστη ευκαιρία να αναθερμάνουμε τις σχέσεις ή και να κάνουμε τώρα νέες γνωριμίες.

Δες το αντίστοιχο περσινό άρθρο για την Αφροδίτη στον Λέοντα 2018

Αν η σχέση σου πέρασε μία απαιτητική περίοδο το τελευταίο διάστημα, η Αφροδίτη στον Λέοντα ίσως είναι η κατάλληλη ευκαιρία να υπάρξει βελτίωση! Αν αναρωτιέσαι πως μπορεί να γίνει αυτό, μπορώ να προσφέρω αστρολογική καθοδήγηση που βασίζεται αποκλειστικά στους γενέθλιους χάρτες δίνοντας ξεκάθαρες συμβουλές. Στείλε μου ένα μήνυμα να βρούμε τον πιο οικονομικό και γρήγορο τρόπο 🌞

Σας ευχαριστώ που είστε εδώ και με στηρίζετε, είτε ως πελάτες, είτε διαβάζοντας και μοιράζοντας τα άρθρα μου 🙏

Είθε να έχουμε μια ερωτική, ανέμελη και ευχάριστη διέλευση της Αφροδίτης από τον Λέοντα!
με Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.