Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Αφροδίτη στον Λέοντα 2018

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/06/lion_fabera-Αφροδίτη-Λέων-ζώδια-προβλέψεις-αστρολογία-Αστρολόγος-Χείρων-Ουρανός.jpg

Από 14.06 έως 10.07 η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα. Η Αφροδίτη στο πύρινο Λιοντάρι προσφέρει κάθε ειδών ευκαιρίες για έρωτα, χαρά και παιχνίδι. Συμβολίζει ουσιαστικά την ικανότητά μας να μεγεθύνουμε τη γενναιοδωρία της καρδιάς και την τάση να εκφράζουμε ηχηρά την αγάπη και την ομορφιά με διάφορους μοναδικούς τρόπους. Τι ωραία!

 

Με το που ξεκινά η Αφροδίτη το ταξίδι της στον Λέοντα σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον πλανήτη Ουρανό. Τελευταία φορά σχημάτισε αυτή την όψη όσο ακόμα ο Αφροδίτη βρίσκονταν στον Αιγόκερω και ο Ουρανός στον Κριό (δες το άρθρο ΕΔΩ). Καθώς η ενέργεια των ζωδίων όμως είναι εντελώς διαφορετική τώρα, το τετράγωνο αυτό λειτουργεί με άλλον τρόπο. Πως; Αυξάνοντας την αυτοεκτίμηση και τα αισθήματα αγάπης που νιώθουμε. Σίγουρα αυτό μπορεί να έρθει κάπως έντονα (μιλάμε για όψη τετραγώνου) με τρόπο που συχνά η αγάπη για τους άλλους (ή προς κάποιο σκοπό) νιώθουμε πως στερεί την δική μας αγάπη για τον εαυτό. Ουσιαστικά όμως το τετράγωνο αυτό αποτελεί ευκαιρία προκειμένου να βελτιώσουμε την ικανότητά μας να λαμβάνουμε την αγάπη σε αφθονία, όπως επίσης και να την διατηρήσουμε.

 

Η Αφροδίτη επίσης σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Χείρωνα από τον Κριό κατά την είσοδό της, μια όψη η οποία βοηθά στο να επιτρέψουμε στους άλλους να μας γνωρίσουν, να μας πλησιάσουν καρδιακά, παρά παρελθοντικές αποτυχημένες προσπάθειες. Είναι ένας τρόπος να ξεπεράσουμε τραύματα που διατηρούνται στις αναμνήσεις και έχουν σταματήσει από καιρού να μας εξυπηρετούν – αντίθετα τείνουν να κοιτούν τους γύρω καχύποπτα, αποτρέποντας όσα έχουμε να προσφέρουμε από το να εκδηλωθούν. Ευτυχώς η Αφροδίτη στον Λέοντα (και μαζί με τον Χείρωνα από τον Κριό), δίνουν ευκαιρίες να ξεπεράσουμε τέτοιες πληγές.

 

Η σημαντικότερη όψη φυσικά είναι εκείνη της αντίθεσης με τον Άρη. Ο οποίος Άρης βρίσκεται δίπλα στον Νότιο δεσμό της Σελήνης καθώς η Αφροδίτη πλησιάζει τον Βόρειο. Ο Άρης πάνω στον νότιο δεσμό δεν παρακινεί προς την αντιδραστικότητα αν και νιώθει συχνά απογοητευμένος. O πολεμιστής Άρης αναδεικνύει κοντά στον νότιο δεσμό της Σελήνης την πνευματική φύση του πολεμιστή και θυμίζει σε όλους μας τη σημασία του θάρρους.

Διάβασε επίσης: Άρης στον Υδροχόο 2018

Η αντίθεση αυτή της Αφροδίτης με τον Άρη μιλά για την υπερηφάνεια όχι ως σκοτεινό συναίσθημα, αλλά ως δάδα που τροφοδοτεί με φωτιά τον εαυτό μας ώστε να νιώσουμε χρήσιμοι, αναγνωρισμένοι και ικανοί έναντι μιας θλιμμένης ή καταπιεσμένης έκδοσης του εαυτού μας. Ξεπερνά αισθήματα ματαιότητας και φέρνει στην επιφάνεια ελπίδες που είχαμε ξεχάσει. Η εσωτερική αναγνώριση βοηθά τελικά την έκφραση του ρομαντισμού, επιτρέπει να βιώσουμε μια ζωή περισσότερο ευθυγραμμισμένη στα θέλω μας. Μπορεί να νιώσουμε λίγο… περίεργα καθώς ο Άρης στέκεται απέναντι και ο Ουρανός σε όψη τετραγώνου (θεωρητικά σκληρές όψεις), αλλά εν τω μεταξύ υπάρχει διασκέδαση, ρομαντισμός, αρκετή απόλαυση. Είναι Καλοκαίρι ή τουλάχιστον ξεκινά να μοιάζει.

 

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.