Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Αφροδίτη στον Ζυγό από 14.10

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/10/Αφροδίτη-Ζυγός-Δίας-Σκορπιός-προβλέψεις-Ζώδια-Αστρολογία-συμβουλές.jpg

Πως μας επηρεάζει;

 

Λαμβάνοντας υπόψη πως μόλις την Τρίτη 10.10 ο Δίας εγκατέλειψε τον Ζυγό ώστε να περάσει στο επόμενο ζώδιο του Σκορπιού, παρατηρούμε πως οι δυο «ευεργέτες» πλανήτες Δίας και Αφροδίτη, βρίσκονται ταυτόχρονα στο μεταίχμιο του Ζυγού. Με τον πρώτο να φεύγει και την δεύτερη να ξεκινά τη διέλευσή της. Να ορισμένες σκέψεις:

 

  • Τόσο η αποπλάνηση όσο και η Αφροδίτη διαθέτουν τις σκοτεινές εκφράσεις τους, αλλά αξίζει να σημειώσουμε πως ακόμα και η αποπλάνηση είναι μια γλώσσα αγάπης. Η Αφροδίτη από το ένα άκρο του Ζυγού μιλάει για ευχαρίστηση, ισορροπία και αισθητική. Ο Δίας από το άλλο εκφράζει το βάθος και τη σεξουαλικότητα. Συνδυάζοντάς τα, παρατηρούμε μια ώθηση να διεισδύσουμε βαθύτερα στο μυστήριο με όσους αγαπάμε.

 

  • Σοφό είναι να προσέξουμε τώρα καθώς η ανάγκη να είμαστε αρεστοί για να μας αγαπάνε είναι ισχυρότερη. Αξίζει πραγματικά να προσπαθήσουμε να γοητεύσουμε ή είναι προτιμότερο να παρατήσουμε τη προσπάθεια; Δεν υπάρχει σωστή απάντηση σε αυτό το δίλημμα. Ο Ζυγός συμβουλεύει εξισορρόπηση. (Αφορά κυρίως Κριούς, Ταύρους, Λέοντες, Παρθένους, Ζυγούς, Τοξότες, Ιχθύες)

 

  • Όπως μπορεί να επισημάνει και ο Δίας κατά τη μεταφορά του από τον Ζυγό στον Σκορπιό, ακόμα κι αν ο έρωτας χρησιμοποιείται από τη βιομηχανία ως «μόδα», συνεχίζει να κατέχει την ικανότητα της διερεύνησης της συνείδησής μας σε νέα σύνορα έκστασης.

 

Διάβασε επίσης: Δίας στον Σκορπιό 2017

 

Γενικά η Αφροδίτη θα παραμείνει στον Ζυγό έως 07/11/2017 και δείχνει το πώς η απόλαυση και η ικανοποίηση αποτελούν βασικά συστατικά στη δημιουργία των σχέσεων. Οι επόμενες ημέρες δίνουν μεγαλύτερη έμφαση στην συνεργασία και στο να μάθουμε το νόημα του να ζυγίζουμε τις αποφάσεις μας – σε αντίθεση με το να πράττουμε παρορμητικά. Επειδή στις 22/10 θα περάσει και ο Άρης επίσης στον Ζυγό, θα ωφελήσει Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους το να μετριάσουν τις σπασμωδικές κινήσεις και να επιστρατεύουν ευκολότερα τη λογική.

 

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.