Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2021/08/Αφροδίτη-στον-Ζυγό-αστρολογικό-Καπέλο-Φαίδρα-αστρολογία-επιλογή-ζώδια-αστρολογία-1280x800.jpg

Γεια σας!

Λίγο χάθηκα τελευταία γιατί:

α. βελτιώνω τα αστρολογικά μαθήματα

β. με πήρε λίγο από κάτω ομολογώ με την οικολογική καταστροφή και τις φωτιές

Είμαι όμως εδώ και δουλεύω, συνεχίζουμε τα ραντεβού κανονικά!

 

Βλέπω λοιπόν πως η Αφροδίτη ετοιμάζεται να περάσει στο ζώδιο κυριαρχίας της, στον Ζυγό (η Αφροδίτη κυβερνά τον Ζυγό και τον Ταύρο). Η Αφροδίτη θα περάσει στον Ζυγό την Δευτέρα 16.08. Ο Ερμής μόλις πέρασε στην Παρθένο (11.08), επίσης ένα από τα ζώδια που κυβερνά. Καταλαβαίνουμε λοιπόν πως μπορούν τώρα ταυτόχρονα να εκδηλώσουν την ιδιοσυγκρασία τους.

Η Αφροδίτη εδώ ενθαρρύνει τις επιλογές και τους διακανονισμούς. Τέλεια! Όμως, τώρα, λίγες μέρες πριν περάσει η Αφροδίτη στον Ζυγό, ας θυμηθούμε να προετοιμαστούμε. Γιατί η κάθε διέλευση μπορεί να φέρει δώρα, μπορεί όμως και να μας κάνει να αισθανθούμε άβολα σε περίπτωση που δεν είμαστε εναρμονισμένοι με την δική μας ενέργεια.

 

Τι μπορούμε να κάνουμε;

Να έχουμε στο νου μας πως χρειάζεται να είμαστε εντάξει με το να χάσουμε ανθρώπους (φίλους, συντρόφους, συνεργάτες κλπ) αν δεν ταιριάζουμε. Γιατί μόνο έτσι αφήνουμε χώρο για υψηλότερες αξίες και σχέσεις. Μόνο έτσι δεν υποκύπτουμε στην αλληλεξάρτηση.

Αυτό δεν σημαίνει πως προτρέπω σε διάλυση σχέσεων. Απλώς πως η Αγάπη και η συνεργασία εμπεριέχουν την ΕΠΙΛΟΓΗ. Καθημερινή συνειδητή επιλογή. Το αντίθετο είναι μια υποσυνείδητη ανάγκη που ενώνει ανθρώπους χωρίς να το θέλουν, είναι απλά εθισμός. Όμως όπου υπάρχει επιλογή, υπάρχει η ελευθερία για πραγματική ένωση.

 

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

 

Το κείμενο αυτό δημοσιεύτηκε αρχικά στα social media! Για να με ακολουθήσετε εκεί, βρείτε τις αντίστοιχες σελίδες πάνω δεξιά (από υπολογιστή), ή πατώντας τις τρεις οριζόντιες γραμμές του μενού πάνω αριστερά (από κινητό).

 

φωτογραφία του Martín Alfonso Sierra Ospino

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.