Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Αιγόκερως – Σκορπιός

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/06/synastries-fedra-astrology-ζώδια-συναστρίες-synastria-Αιγόκερως-Σκορπιός-1.jpg

Συναστρίες

Πόσο ταιριάζει ο Σκορπιός με τον Αιγόκερω;

Πόσο ταιριάζει ο Αιγόκερως με τον Σκορπιό;

 

Υπάρχει ένας αστρολογικός “γρίφος” που λέει «αν ένας Σκορπιός κι ένας Αιγόκερως θέλουν την ίδια επαγγελματική θέση, ποιος θα τη κερδίσει;». Η απάντηση είναι αρκετά πολύπλοκη και μπορεί να κάνει τους αστρολόγους να διαφωνούν για ώρες, και αυτό γιατί και τα δυο αυτά Ζώδια, το κάθε ένα με τον δικό του τρόπο, ξέρει πώς να πετυχαίνει τους στόχους του και να φτάνει στη κορυφή. Εεεε φαντάσου τώρα αυτούς τους δυο μαζί.. να συνεργάζονται… και μάλιστα ερωτευμένους! Δεν υπάρχει όριο που μπορεί κάποιος να τους βάλει.

 

Γενικά, μια συναστρία Γη (Αιγόκερως) – Νερό (Σκορπιός) είναι πολλά υποσχόμενη και αυτό τους δίνει ένα ικανοποιητικό προβάδισμα στην αρχή της σχέσης τους. Έχουν τις ίδιες βάσεις και αρκετά κοινά. Βέβαια, στα κοινά τους συμπεριλαμβάνεται επίσης το πείσμα. Ο Σκορπιός είναι Ζώδιο με ποιότητα Σταθερή και δύσκολα υποχωρεί από τις ιδέες του, ενώ ο Αιγόκερως κυβερνάται από τον Κρόνο του οποίου ο λόγος είναι νόμος και η υπομονή του αστείρευτη. Αν αυτοί οι δυο ξεκινήσουν να διαφωνούν, τότε θα υπάρξει σίγουρα πρόβλημα, αφού δύσκολα υποχωρούν από το δικό τους «δίκιο».

 

Φυσικά έρχονται σύντομα αντιμέτωποι με τη διαχείριση του συναισθήματος, κάτι που κάνουν εντελώς διαφορετικά. Δηλαδή ο Σκορπιός είναι άκρως ευαίσθητος και τα συναισθήματά του πιο έντονα δε θα μπορούσαν να υπάρξουν. Από την άλλη ο Αιγόκερως κινδυνεύει να χαρακτηριστεί ως ψυχρός ή ρηχός από τον σύντροφο Σκορπιό, αφού το μέτρο σύγκρισής του είναι το απύθμενο συναισθηματικό του βάθος. Προς υπεράσπιση του τελευταίου όμως, ο Αιγόκερως έχει μάθει να φιλτράρει όσα νιώθει μέσα από τη σκέψη του και συχνά να τα παραμερίζει όταν δεν του χρησιμεύουν. Μη νομίζεις πως δεν έχει ευαισθησίες, απλώς επιλέγει να μην είναι εκείνες οι οποίες τον ελέγχουν – κάτι που ο Σκορπιός δε μπορεί με τίποτα να κάνει. Αυτή είναι η πιο στοιχειώδης διαφορά τους τελικά, αυτό που συχνά οδηγεί στον χωρισμό τους. Ένα μεγάλο λάθος αν ζητάς τη γνώμη μου, αφού θα μπορούσαν να μάθουν και να επιτύχουν όσα ονειρευόντουσαν μαζί.

 

Για να λειτουργήσει αυτή η σχέση χρειάζεται απόλυτη ειλικρίνεια και κατανόηση κάτι που παίρνει χρόνο και στους δυο. Χρειάζεται επίσης να έχουν συνέχεια έναν στόχο, μια φιλοδοξία. Από εκεί κι έπειτα, η απόλαυση και η κατάκτηση των στόχων τους είναι δεδομένη. Ταυτόχρονα, ο Σκορπιός διδάσκει στον Αιγόκερω να βλέπει κάτω από την επιφάνεια, την κρυμμένη και συχνά πραγματική αξία, ενώ εμπνέεται από τη χαλαρότητα και τη διορατικότητα του Αιγόκερου. Μαζί πλησιάζουν με τον καιρό ολοένα και πιο κοντά και με το που τρυπώσουν ο ένας στη ζωή του άλλου – είναι αχώριστοι.

Αναζήτησε μια νέα Συναστρία εδώ

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.