Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Αιγόκερως – Υδροχόος

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/06/synastries-fedra-astrology-ζώδια-συναστρίες-synastria-Αιγόκερως-Υδροχόος-1.jpg

Συναστρίες

Πόσο ταιριάζει ο Αιγόκερως με τον Υδροχόο;

Πόσο ταιριάζει ο Υδροχόος με τον Αιγόκερω;

 

Τα γειτονικά Ζώδια συνήθως δε ταιριάζουν. Μπορεί να νομίζεις πως «ακουμπάνε» το ένα το άλλο και σίγουρα εκεί που ενώνονται βρίσκονται ομοιότητες, αλλά οι διαφορές τους είναι αυτές που τις περισσότερες φορές υπερισχύουν. Πάρε για παράδειγμα το πέρασμα από τον Αιγόκερω στον Υδροχόο. Από το συντηρητικό στο αντισυμβατικό. Από τη προσήλωση στην παράδοση, στην εγγενή αίσθηση της εξέγερσης.

 

Τι γίνεται όμως όταν αυτοί οι δυο ενωθούν ερωτικά; Πόσα κοινά έχει το βαρύ παλιό κατεστημένο με την νεανική επανάσταση; Και τι γίνεται όταν επιμένουν και οι δυο πως τα ξέρουν όλα; Ναι, η σταθερή φύση του Υδροχόου τον κάνει ξεροκέφαλο και αισθάνεται πως έχει δίκιο. Έχει κατασταλάξει στις απόψεις του, κι ενώ διατηρεί ανοιχτό το ενδεχόμενο να κάνει λάθος και να εξελιχθεί, δε πρόκειται να στο παραδεχτεί πάνω στον καυγά. Και ο Αιγόκερως όμως αισθάνεται σίγουρος για ό,τι λέει. Έχει την εμπειρία και τις γνώσεις. Και η παρορμητική του ποιότητα δε θα τον εμποδίσει από το να γίνει απόλυτος. Έχουν λοιπόν σίγουρα ένα κοινό. Είναι πεισματάρηδες. Αλλά αυτό δε λειτουργεί ακριβώς υπέρ τους όταν πρόκειται για σχέση.

 

Ένα ακόμα κοινό τους, ίσως και το μεγαλύτερο, είναι ο Πλανήτης κυβερνήτης, ο Κρόνος. Ο Κρόνος κυβερνά τον Αιγόκερω, ενώ είναι ο παραδοσιακός κυβερνήτης του Υδροχόου. Αργότερα όμως, όταν ανακαλύφθηκε ο Ουρανός, αντικατέστησε τον πατέρα Κρόνο ως κύριο κυβερνήτη. Ο Κρόνος προσφέρει και στους δυο την αίσθηση του επιτεύγματος, την ανάγκη για στόχο, την αφοσίωση. Οπότε ναι, οι δυο τους, αν καταφέρουν να ξεπεράσουν τις διαφορές  που τους χωρίζουν, θα δουν πως ο Κρόνος μπορεί να τους χαρίσει πολλά χρόνια ευτυχίας. Θα ανακαλύψουν πως βρήκαν έναν πιστό σύντροφο, με τον οποίον μπορούν να καταφέρουν τα πάντα μαζί του.

 

Οι δυσκολίες που θα συναντήσουν στο κοινό τους ταξίδι θα είναι στην αρχή πολλές. Ο Υδροχόος θα πρέπει να μάθει στον Αιγόκερω να ανοίγεται συναισθηματικά και να ονειρεύεται, ενώ ο Αιγόκερως θα διδάξει στον σύντροφό του την οργάνωση και την άνεση που ανταμοίβει η διαρκής επιμονή για το αποτέλεσμα. Όταν όμως αποφασίσουν να πάρουν μαθήματα ζωής από τον σύντροφό τους και να αφεθούν, όταν καταφέρουν να απορροφήσουν στοιχεία του χαρακτήρα  ο ενός του άλλου, τότε θα μπορέσουν να εκφράσουν συνολικά την ενέργεια του Κρόνου. Θα δουν πως είναι τα δυο μισά ενός ολόκληρου και πως αυτό το ολόκληρο είναι που όλοι αναζητούν. Η αληθινή αγάπη δε βρίσκεται, χτίζεται. Και ότι αυτοί οι δυο χτίσουν, θα είναι σταθερό και μακροχρόνιο.

Αναζήτησε μια νέα Συναστρία εδώ

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.