Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Αιγόκερως – Τοξότης

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/05/synastries-fedra-astrology-ζώδια-συναστρίες-synastria-Τοξότης-Αιγόκερως.jpg

Συναστρίες

 

Πόσο ταιριάζει ο Τοξότης με τον Αιγόκερω;

Πόσο ταιριάζει ο Αιγόκερως με τον Τοξότη;

 

Αυτή είναι η συναστρία με τις λιγότερες προβολές και αυτό δεν είναι τυχαίο. Δεν υπάρχουν άλλωστε πολλά ζευγάρια με αυτόν τον συνδυασμό ζωδίων εκεί έξω. Γιατί βλέπεις, εκτός του ότι συνορεύουν στον ζωδιακό (το οποίο από μόνο του υποδεικνύει δυσκολίες στη συναστρία), έρχονται σε κόντρα τα δυο ισχυρότερα αρχέτυπα – κυβερνήτες. Ο Κρόνος (Αιγόκερως) με τον Δία (Τοξότης).

 

Ο Κρόνος συμβολίζει το παλιό, τον πατέρα Χρόνο ο οποίος ήξερε πώς να αποκτήσει δύναμη. Μα αυτός που τον σταμάτησε από το να τρώει τα παιδιά του και να συμπεριφέρεται τυραννικά, ήταν ο Δίας. Ο Δίας που συμβολίζει το καινούργιο, είναι αυτός που εκθρόνισε τον ηλικιωμένο Τιτάνα. Ο φιλόδοξος Δίας ανεβαίνει ψηλά, και ο δεύτερος, το ξεπεσμένο αρχέτυπο, ο απαρχαιωμένος, εκδιωγμένος από την έδρα του «Παππούς» Κρόνος, αποχωρεί. Η αιώνια αυτή διαμάχη του παλιού με το νέο γίνεται αισθητή στη σχέση, η οποία βιώνει ταυτόχρονα και τις δυο καταστάσεις. Και ευτυχώς, γιατί η μια είναι αυτό που η άλλη χρειάζεται περισσότερο. Ο Κρόνος χρειάζεται την αισιοδοξία και την νεανικότητα του Δία να του δείξει πως ο χρόνος σημαίνει πως πλέον μπορεί να απολαμβάνει τις χαρές έχοντας εκτίσει τις υποχρεώσεις του στην αρένα της ζωής, προικισμένος από μια αίσθηση γαλήνιας ευτυχίας και ευημερίας και όχι νωθρότητας και επιφυλακτικότητας. Από την άλλη ο Δίας, χρειάζεται την εμπειρία και την υπομονή που μόνο ο πατέρας (Κρόνος) του διαθέτει αν θέλει όντως να διατηρήσει όσα με κόπο έχει αποκτήσει.

 

Άρα όντως, ο πύρινος Τοξότης έχει ανάγκη τον προσγειωμένο Γήινο Αιγόκερω παρά τις διαφορές τους. Τέτοια ζευγάρια θεωρώ πως θα ξεκινήσουν ολοένα και πιο συχνά να έρχονται μαζί τα επόμενα χρόνια κατά τα οποία ο Κρόνος θα βρίσκεται στο Ζώδιο του Τοξότη. Στην αρχή, η ένωσή τους θα παραμένει δύσκολη, αφού οι αρχές πάνω στις οποίες βασίζουν τη ζωή τους διαφέρουν αρκετά. Με τον καιρό όμως, τους δίνεται η ευκαιρία να μάθουν τον σύντροφό τους και να εκτιμήσουν τα χαρακτηριστικά εκείνα που διαθέτει, εκείνα που απουσιάζουν από τον έναν και μπορούν να διδαχθούν από τον άλλον.

 

Όταν φτάσουν να ενωθούν πραγματικά, τότε γίνονται ένα λαμπερό ζευγάρι με μια συμβολική γοητεία που εντυπωσιάζει και τρομοκρατεί εξίσου οποιονδήποτε βρίσκεται έξω από τον κοινωνικό του περίγυρο. Ο ένας θεωρεί τον άλλον σκαλοπάτι για την επιτυχία και τα θετικά του συνδυάζονται όσο η επιρροή, ο πλούτος και η αγάπη αυξάνονται.

Αναζήτησε μια νέα Συναστρία εδώ

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.