Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Ανάδρομος Ερμής Ιανουάριος – Φεβρουάριος 2022

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2022/01/αναδρομος-Ερμής-Ιανουάριος-2022-Φεβρουάριος-Υδροχόος-αστρολογικό-Καπέλο-Αιγόκερως-Ουρανός-Κρόνος-1280x800.jpg

Η πρώτη αναδρόμηση του Ερμή για φέτος συμβαίνει στον Υδροχόο! Ο Ερμής είναι στάσιμος από την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου και ανάδρομος θα γυρίσει το Σάββατο 15. Θα περάσει έπειτα στον Αιγόκερω (26.01) και σε ορθή πορεία θα επιστρέψει στις 04 Φεβρουαρίου.

Η κατάσταση ενός πλανήτη σε στάση πριν γυρίσει ανάδρομος, μαρτυρά πολλά για όλο το διάστημα που θα παραμείνει έτσι. Τώρα τον βλέπουμε σε τετράγωνο ακριβείας με τον Ουρανό και σύνοδο με τον Κρόνο. Είναι θεωρώ υπέροχο το πως έρχεται σε επαφή με τους δύο κυβερνήτες του Υδροχόου!! Όλη αυτή η αναδρόμηση έχει να κάνει με θέματα του υδροφόρου. Ταυτόχρονα επαναφέρει ζητήματα του τετραγώνου Κρόνου – Ουρανού που ήταν αισθητά όλο το 2021. Δηλαδή μας αναγκάζει να επιστρέψουμε στην προηγούμενη χρονιά.

Αυτό σχετίζεται με το να βρεις τον τρόπο να ξεφύγεις από μια κατάσταση που σε ταλαιπωρούσε. Ιδέες εμφανίζονται που ήταν πραγματικά μπροστά σου αλλά δεν τις έβλεπες. Ο ανάδρομος Ερμής μας κάνει να βλέπουμε τα πράγματα λίγο αλλιώς. Ταυτόχρονα όμως, αυτή η επιστροφή στο προηγούμενο έτος, σε προηγούμενες σκέψεις ή μοτίβα συμπεριφοράς, προκαλεί άγχος. Και τελικά, το πως αντιδρούμε στο άγχος λέει πολλά για την συγκεκριμένη αναδρόμηση. Τεχνικές διαχείρισης άγχους είναι απαραίτητες σε τέτοιες περιόδους – για όποιον ειδικά έχει την προδιάθεση.

 

Βλέπουμε προβλήματα στην επικοινωνία, απότομες αλλαγές συμπεριφοράς αλλά και σφάλματα σε ηλεκτρονικά, ηλεκτρικά και γενικά συστήματα που δικτυώνουν. Όταν αντιμετωπίζει κανείς δυσκολία με το κινητό, είναι σημάδι πως ίσως ήρθε η ώρα να κάνει σέρβις ή να αγοράσει άλλο. Το ίδιο κι αν αντιμετωπίζει δυσκολία στην επικοινωνία με συγκεκριμένα άτομα. Είναι όλα σημάδια που στέλνει ο ανάδρομος Ερμής. Καταστάσεις που ήταν εκεί καιρό και δεν είχαμε δώσει την πρέπουσα σημασία. Ή καταστάσεις που θα εμφανιστούν πολύ σύντομα και χρειάζεται από τώρα να προετοιμαστούμε.

 

Ο ανάδρομος Ερμής έχει κακή φήμη καθώς εμποδίζει και καθυστερεί. Αλλά ουσιαστικά είναι ιδανική ευκαιρία να στρέψουμε στην προσοχή εσωτερικά, στον δικό μας πνευματικό κόσμο. Να συνδεθούμε με το υποσυνείδητο και να επιλέξουμε νέους τρόπους να αντιμετωπίζουμε τις καταστάσεις. Τρόπους που δεν μας κουράζουν. Τρόπους που μας ταιριάζουν περισσότερο. Που μας εξελίσσουν.

 

Πάνω σε αυτό προσφέρω και τις προσωπικές εβδομαδιαίες συνεδρίες. Έναν κύκλο 10 ραντεβού που σκοπό έχουν να σε κάνουν να δεις την ζωή πιο πνευματικά, να διαχειρίζεσαι με ηρεμία οτιδήποτε κι αν συμβαίνει. Να πάρεις πραγματικά την ζωή στα χέρια σου. Συνδυάζοντας ψυχοθεραπεία με αστρολογία ώστε να εξυμνήσεις πλήρως τον υπέροχο εαυτό σου. Στείλε μου mail για περισσότερες πληροφορίες!

 

Οι δύο πιο κοντινοί στον Ήλιο πλανήτες είναι ο Ερμής και η Αφροδίτη (μετά είμαστε εμείς στην Γη). Τώρα και ο Ερμής και η Αφροδίτη είναι ανάδρομοι, άρα αρκετοί νιώθουν εξαντλημένοι. Είναι φυσικό – συμβαίνουν πολλά και συμβαίνουν για αρκετό καιρό.

 

Ας θυμόμαστε: οι ανάδρομοι σχετίζονται ι με την αντιστροφή του φυσιολογικού μοτίβου. Βρίσκουμε τώρα την έμπνευση και την παρακίνηση να συνδεθούμε ή να αποχωριστούμε από κοινωνικά ή προσωπικά μοτίβα που πλέον δεν μας εξυπηρετούν. Ο τρόπος σκέψης αλλάζει γιατί χρειάζεται να αλλάξει. Είμαστε άτομα με νου, σκεπτόμαστε και αυτό μας κάνει να αναθεωρούμε. Ευτυχώς.

με Αγάπη & Φως,
Φαίδρα

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.