Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Άρης τετράγωνο Ποσειδώνας

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2022/01/Άρης-τετράγωνο-Ποσειδώνας-1280x800.jpg

Μια ιδιαίτερη όψη, εξηγώ πως εκδηλώνεται τώρα (κορυφώνεται στις 11.01.22 στα ζώδια του Τοξότη και Ιχθύων αντίστοιχα)  αλλά πρόκειται για μια ενέργεια έντονη σε όσους έχουν ανάμειξη των δύο αυτών πλανητικών σωμάτων στον γενέθλιο χάρτη τους μέσα από οποιαδήποτε επαφή (σύνοδος, τρίγωνο, τετράγωνο ή αντίθεση, με εξάγωνο λιγότερο). Αυτές είναι οι 4 συχνότερες εκφράσεις:

 

  1. Το πρώτο πράγμα που συμβαίνει όταν ενώνονται οι δύο αυτοί πλανήτες, είναι πως μπερδευόμαστε τι να κάνουμε. Δεν είμαστε σίγουροι, μια αναποφασιστικότητα. Ενδοιασμοί.

 

2. Κάτι άλλο σημαντικό είναι πως θυμός κρύβεται κάτω από την επιφάνεια. Στα πιο απλά πράγματα. Σε μια κουβέντα. Ένα κομπλιμέντο. Ο θυμός συχνά καραδοκεί αλλά δεν εκδηλώνεται. Τον Άρη σκεπάζει ο Ποσειδώνας. Πνίγουμε τον θυμό μας και αυτός ζητά να εκφραστεί. Το κάνει άτσαλα όμως. Όχι ξεκάθαρα όπως αρμόζει στον Άρη.

 

3. Στα δύσκολα τώρα, είναι ευκολότερο αυτές τις μέρες να νιώσουμε πως όλα είναι άσκοπα. Αυτό το αίσθημα της ματαιότητας είναι έντονο όταν ενώνονται ο Άρης με τον Ποσειδώνα. Ευτυχώς υπάρχει τρόπος να μην μας καταβάλει. Πως; Με το να πράττουμε με ανιδιοτέλεια. Όταν νιώθουμε πως κάνουμε κάτι που μας ξεπερνά και βοηθάει το γενικότερο καλό ή κάποιον άλλον, παύουμε να βιώνουμε την ματαιότητα.

 

4. Υπάρχει επίσης η τάση να βλάψουμε τον εαυτό μας, συχνά μέσω ποτού ή άλλων ουσιών. Οι άνθρωποι το κάνουμε δυστυχώς αυτό καθημερινά. Τώρα είναι εντονότερο. Βρίσκουμε κάτι που μας “ανεβάζει” και το παρακάνουμε. Έτσι αντί να μας προσφέρει κάτι θετικό, φτάνει να μας καταστρέφει, έστω κι αν είναι προσωρινά. Λίγη προσοχή παραπάνω λοιπόν.

 

Το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα μας επηρεάζει όλους αλλά λίγο περισσότερο όσους έχουν Ήλιο, Σελήνη, Άρη ή Ωροσκόπο κοντά στην 20η μοίρα των Δίδυμων, Παρθένου, Τοξότη και Ιχθύων.

Από το Σάββατο κι έπειτα θα ξεκινήσει να σπάει, άρα ουσιαστικά μέχρι την Παρασκευή κυρίως θα είναι αισθητό. Και όπως όλα, θυμόμαστε πως η ελεύθερη βούληση είναι πάνω από οποιαδήποτε τάση προσπαθεί να κυριαρχήσει. Εμείς είναι το θέμα κατά πόσο θα της το επιτρέψουμε.

Το να φοβόμαστε τα τετράγωνα είναι σαν να φοβόμαστε τις νύχτες

με Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.