Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/u881127237/domains/astrologyhat.gr/public_html/wp-content/themes/stellarium/single.php on line 33

Ανάδρομος Κρόνος 2019

Στις 29.04 ο Κρόνος ξεκινά την ανάδρομή του πορεία στο ζώδιο που κυβερνά, τον Αιγόκερω. Ο Κρόνος θα παραμείνει ανάδρομος εδώ μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου 2019. Στο ίδιο ζώδιο του Αιγόκερου, είναι ανάδρομος από τις 25.04 και ο Πλούτωνας επίσης! Οι δύο αυτοί πλανήτες ως ανάδρομοι, μας προετοιμάζουν συνολικά για την μεγάλη τους κοσμική ευθυγράμμιση που θα πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο του 2020.

 
Όμως ο ανάδρομος Κρόνος δεν επηρεάζει μόνο τους Αιγόκερους. Μας επηρεάζει όλους, καθώς είναι ο μέγας δάσκαλος του Χρόνου, κουβαλά αρχετυπικά την ενέργεια τώρα στον Αιγόκερω της γείωσης. Είναι ένας αυστηρός δάσκαλος ο Κρόνος ο οποίος μπορεί στην αρχή να μας ενθαρρύνει, αλλά αν δει πως δεν παίρνουμε από παρότρυνση, σχεδόν μας αναγκάζει να διδαχτούμε τα μαθήματα που έχει η ζωή να μας μεταδώσει. Σκοπός του φυσικά να εκφράσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να εξελιχθούμε ψυχικά. Όμως αυτό δεν είναι σχεδόν ποτέ μια ευχάριστη διαδικασία…

 
Ο Κρόνος ως ανάδρομος τους επόμενους μήνες λοιπόν, μας φέρνει αντιμέτωπους με καταστάσεις τις οποίες δεν αντιμετωπίσαμε “σωστά” ή ηθικά. Σενάρια στα οποία η ζωή μας εξέταζε κατά κάποιο τρόπο για να δει τον βαθμό εξέλιξής μας αν προτιμάτε. Οπότε αυτά που τώρα θα κλιθούμε να αντιμετωπίσουμε θα είναι παρόμοια με καταστάσεις τις οποίες αντιμετωπίσαμε στο παρελθόν. Με μία όμως διαφορά. Τώρα το επίπεδο δυσκολίας είναι αυξημένο.

Δεν ακούγεται και τόσο καλό, ε; Και όμως, ο Κρόνος διδάσκει μέσα από τον περιορισμό. Τα μαθήματα που χρειάζεται να αποτυπωθούν μέσα μας έχουν να κάνουν με τις υποχρεώσεις, τον σεβασμό και την σκληρή δουλειά. Ας δώσω ένα παράδειγμα: Ο Κρόνος δεν είναι ο δάσκαλος που βγάζει τους μαθητές του έξω στη φύση μια ηλιόλουστη Ανοιξιάτικη ημέρα για να τους διδάξει μέσα από το παιχνίδι. Διδάσκει μέσα από τον πόνο, τις επιπτώσεις των πράξεων, τις συνέπειες των επιλογών μας.

 

 

Όμως τελικά αυτό δεν είναι κάτι αρνητικό. Μιας που συχνά, αρκετοί άνθρωποι αξίζουν περισσότερα, έχοντας δείξει ακεραιότητα χαρακτήρα δίχως ανταμοιβή, ο Κρόνος είναι εδώ για να ανταμείψει. Σε αυτές τις περιπτώσεις, οι “επιπτώσεις” και οι “συνέπειες” είναι δώρα τα οποία επίσης διδάσκουν πως η προσπάθεια αποζημιώνεται. Αν δεχτούμε πως όλα γύρω μας μάς διδάσκουν και μας οδηγούν, τότε ο Κρόνος είναι όλα αυτά γύρω μας που όμως διατηρούν την Κοσμική ισορροπία. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε πως ο Κρόνος είναι ο Κύριος του Κάρμα.

 
Οπότε μια συμβουλή για το επόμενο διάστημα είναι να αλλάξουμε τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τις καταστάσεις. Τα δεινά και τα ευχάριστα δεν συμβαίνουν ΣΕ εμάς. Δεν είναι κάτι που έρχεται και μας “χτυπάει” σαν το ανεξέλεγκτο κύμα. Ο Κρόνος ως ανάδρομος από το ζώδιο κυριαρχίας του είναι δυνατός και μας βεβαιώνει πως όλα, αρνητικά και θετικά, συμβαίνουν ΓΙΑ εμάς. Συμβαίνουν για να μάθουμε να ζούμε με τα όμορφα δίχως την γκρίνια. Με τα δύσκολα, δίχως να τα παρατάμε.

Συνειδητά λοιπόν μπορούμε να εξασκήσουμε την σκέψη και τις πράξεις μας έτσι ώστε να μην μας πληγώνει κάθε τι μικρό, να μην μας παίρνει από κάτω κάθε αναποδιά. Αυτές είναι αναπόφευκτες. Μπορεί κάποιος να τις αντιμετωπίζει όμως με χαμόγελο ή και να πάει ένα βήμα παραπέρα. Γιατί αυτό το επιπλέον είναι που ανάδρομος Κρόνος ζητά: να βιώνει μια κατάσταση επίγνωσης των καταστάσεων και των αντιδράσεων. Να καταλαβαίνουμε πως ότι συμβαίνει είναι μικρό συγκριτικά με την μεγάλη και σπουδαία ζωή μας, την οποία μπορούμε να αξιοποιήσουμε με χίλιους – δυο τρόπους! Είναι εύκολο συχνά να αφηνόμαστε και να χαλάει η διάθεσή μας. Είναι ίσως εύκολο με όλη την αρνητική ενέργεια που κυριαρχεί γύρω, να εκνευριζόμαστε και να τα παρατάμε. Αλλά τι είναι αυτό που θέλουμε; Πως περιμένουμε να το κατακτήσουμε δίχως προσπάθεια και δίχως πειθαρχεία; Το ευχάριστο νέο είναι πως όσο επιμένουμε και πραγματικά δείχνουμε τον καλύτερό μας εαυτό, ο Κρόνος ανταμείβει. Αυτή είναι μια γενική αλήθεια που συχνά ξεχνάμε γιατί είναι ευκολότερο να φανταζόμαστε τον Κρόνο σαν έναν αυστηρό κριτή, υπεύθυνο για κάθε τι δεινό που μας τυχαίνει. Όμως ένας δίκαιος δικαστής όπως το Κάρμα, επιστρέφει πίσω όσα στέλνουμε εμείς προς το Σύμπαν. Και όταν επιλέγουμε να στέλνουμε αχτίδες Φωτός, ο Κρόνος το αντανακλά και μας στέλνει ολόκληρες δέσμες.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αναδρόμηση του Κρόνου ανατρέξτε στην αντίστοιχη ετικέτα ΕΔΩ.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.