Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Άρης στον Αιγόκερω 2018

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/03/ο-Άρης-στον-Αιγόκερω-Κρόνος-Ανάδρομος-Ερμής-ζώδια-αστρολόγος-συμβουλές-Φαίδρα-Καπέλο.jpg

Μπορεί σήμερα να έχουμε τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύες, μα ένα ακόμα φαινόμενο συμβαίνει. Ο Άρης περνά στο ζώδιο έξαρσής του, στον Αιγόκερω! Για να καταλάβουμε αρχικά τι σημαίνει ο όρος «έξαρση», ο πλανήτης εδώ είναι σαν επίτιμος καλεσμένος σε ένα φιλικό σπίτι. Μπορεί μέσα στο ίδιο μας το σπίτι να είμαστε πραγματικά άνετα, όμως όταν είμαστε καλεσμένοι μας περιποιούνται και περνάμε πραγματικά υπέροχα! Δείχνουμε έτσι αληθινά τα χαρίσματά μας, τον καλύτερό μας εαυτό και μετά δεν χρειάζεται να πλύνουμε και τα πιάτα. Δίχως σκοτούρες απολαμβάνουμε την ύπαρξη και τη φιλοξενία. Έτσι κάνει και ο Άρης τώρα. Είναι πολύ… Άρης, με την καλή έννοια!

 

Ο Άρης παραμένει στον Αιγόκερω για 2 μήνες, από 17 Μαρτίου έως 15 Μαΐου και δύναται να ευνοήσει όλα τα ζώδια αλλά ειδικά τα Γιν (ή θηλυκής πολικότητας) ζώδια, δηλαδή όσα ανήκουν στα στοιχεία της Γης και του Νερού, ενώ να βοηθηθούν μπορούν επίσης Κριοί και Ζυγοί. Συμβουλή: Εκτός από τον Ήλιο (ζώδια) στα ζώδια αυτά, ελέγχετε αν έχει κάποιος Ωροσκόπο ή τον γενέθλιο Άρη.

Όταν λοιπόν λέμε πως η ενέργεια της δύναμης (Άρης) βρίσκεται σε έξαρση στον Αιγόκερω, λέμε πως η ίδια του η ορμή μας δίνει την ευκαιρία να ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο που μας φράζει τον δρόμο, να φέρουμε εις πέρας το κάθε τι που φαντάζει ακατόρθωτο. Ο Άρης εδώ μπορεί να μας γεμίσει με πολύυυ ενέργεια, δύναμη που δεν γνωρίζαμε καν νωρίτερα πως είχαμε ή είχαμε ξεχάσει πως έμοιαζε. Ο Άρης στον Αιγόκερω μας διδάσκει πως προσπαθώντας το δύσκολο, μπορούμε να το επιτύχουμε και στη συνέχεια να αισθανθούμε ελεύθεροι, το είδος της ελευθερίας που κατέχουν οι νικητές.

 

Στις 02 Απριλίου (κι ας μοιάζει μακριά – δεν είναι), ο Άρης συναντά τον κυβερνήτη του Αιγόκερου τον Κρόνο, και ενώνουν πραγματικά τις δυνάμεις τους για να δώσουν σε όσους είναι ικανοί να λάβουν, τη δύναμη, την αποφασιστικότητα και τις ευκαιρίες να τα καταφέρουν. Η σύνοδος αυτή ξεκινά να «χτίζεται» ήδη από την Πέμπτη 22.03.

 

Νομίζω το όλο νόημα του Άρη στον Αιγόκερω είναι να θέσουμε έναν στόχο (εύκολος ή δύσκολος δεν έχει τόση σημασία). Ποιο είναι το επόμενο μεγάλο βήμα που θέλεις να πετύχεις; Είναι αλήθεια πως 23.03-14.04 ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον Κριό φρενάροντας τα νέα ξεκινήματα αλλά νομίζω όλοι βλέπουμε πως η δίμηνη παραμονή του Άρη εδώ επεκτείνεται πέρα από αυτές τις 3 εβδομάδες του ανάδρομου αγγελιοφόρου. Και μπορούμε να τις εκμεταλλευτούμε. Ακόμα και το διάλειμμα αυτό του ανάδρομου Ερμή (σε ζώδιο που κυβερνάται από τον Άρη) είναι ευκαιρία ώστε να επαναπροσδιορίσουμε τη στρατηγική μας, να σκεφτούμε πρωτότυπους, νέους τρόπους προσέγγισης κι επίτευξης του στόχου. Ο ανάδρομος Ερμής στον Κριό θα αποτελέσει δηλαδή ουσιαστικά μια δικλίδα ασφαλείας ώστε να βεβαιωθούμε πως ο στόχος που θέσαμε και ο τρόπος μέσα από τον οποίον επιλέγουμε να τον προσεγγίσουμε, είναι οι καλύτεροι για εμάς.

 

Επειδή υπάρχει πάντα και η άλλη όψη του νομίσματος, αν αισθανθούμε μεγάλη αντίσταση στο εγχείρημα, ας αναλογιστούμε πως αυτό που μας επιβραδύνει είναι ευκαιρία ώστε να αξιοποιήσουμε την ενέργειά μας με σωστό τρόπο. Ο Άρης με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω δίνουν όντως θάρρος και ευκαιρίες τώρα. Οπότε αν τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως θα ελπίζαμε, ας μην απογοητεύουμε, αντίθετα ας αναλογιστούμε με το μυαλό, ας βάλουμε τη λογική μας μπροστά (ο Αιγόκερως είναι εξαιρετικά ορθολογιστής) ώστε να σκεφτούμε νέους τρόπους προκειμένου να καταλήξουμε στον στόχο μας. Πραγματικά η προσπάθεια που καταβάλουμε δεν είναι τόσο μεγάλη αξιοποιώντας τη βοήθεια των πλανητικών ενεργειών. Είναι αυτό που λέμε: «δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο». Ας σκεφτούμε πως για όλα υπάρχει λύση και είναι εύκολα προσβάσιμη. Extra tip: η οργάνωση είναι απαραίτητη στην επίτευξη ειδικά μακροπρόθεσμων φιλοδοξιών. Από την παλιά καλή ατζέντα μέχρι μια εφαρμογή στο κινητό, βοηθά κανείς να σημειώνει εκτός από τις δουλειές, και τους στόχους μαζί με προθεσμίες που θέτουμε καθώς αυτές ενθαρρύνουν έναν οργανωμένο Άρη στον Αιγόκερω.

 

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.