Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Άρης στους Διδύμους

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2021/04/Αφροδίτη-στον-Ταύρο-ερωτισμός-αφθονία-Φαίδρα-Θεολόγη-φροντίδα-αγάπη-αστρολογικό-1014x487-1-1280x800.jpg

Ο Άρης περνά στις 31.03 στους Διδύμους! Παρακολουθήστε αυτή την αλλαγή της ενέργειας… Ο Άρης στον Ταύρο μας βοήθησε στο να χτίσουμε την αντοχή, καθώς και τα επίπεδα ενέργειάς μας χρειάζονται σταθερή προμήθεια προκειμένου να μας κρατήσουν σε κίνηση, αρκετά παραγωγικούς κι ετοιμοπόλεμους. Ο Άρης θέλει άλλωστε πάντα να είναι έτοιμος για πόλεμο. Για όλες αυτές τις καθημερινές μάχες που δίνουμε.

 

Ο Άρης στον Ταύρο λοιπόν μας βοήθησε στο να εστιάσουμε την ενέργειά μας εκεί που υπήρχε ανάγκη. Τώρα, ο Άρης στους Διδύμους, μας πυροδοτεί συνεχώς με μια σπιρτάδα και έναν αυθορμητισμό, ο οποίος διατηρεί επίσης τα ενεργειακά μας επίπεδα υψηλά. Αλλά με τελείως διαφορετικό τρόπο.

 

Ο Άρης θα παραμείνει στους Διδύμους έως τις 15 Μαΐου, για ενάμιση μήνα δηλαδή. Ο Άρης εδώ μας κάνει πιο.. περίεργους στο να ερευνήσουμε νέα πράγματα! Αυτή η διέλευση μας βοηθά να επικοινωνούμε και να σκεφτόμαστε, να μοιραζόμαστε όσα πρόσφατα μάθαμε! Είναι σαν το τέλειο αντίβαρο μετά την πρόσφατη αναδρόμηση του Ερμή.

 

Αυτή η έξαψη της περιέργειας και της επικοινωνίας είναι κάτι υπέροχο! Όπως και οι άνθρωποι που γεννήθηκαν με τον Άρη στο ζώδιο των Διδύμων, τώρα γινόμαστε κι εμείς λίγο πιο.. συναρπαστικοί συνομιλητές. Γενικά όλη αυτή η ένταση της γνώσης και του δυναμισμού κυμαίνεται στον αέρα και διαμοιράζεται!

Ας θυμόμαστε: ο Άρης υποδηλώνει ως Αρχέτυπο την ενέργεια και τη θέληση. Ο Δίδυμος σχετίζεται με τον τρόπο που οι πληροφορίες συσσωρεύονται και διαδίδονται. Οπότε τώρα παρατηρούμε πως αισθανόμαστε ευκολότερα αμφισβήτηση. Δεν είμαστε σίγουροι για αρκετά πράγματα, μας γεννιούνται δεύτερες σκέψεις και το κάθε τι χρειάζεται διερεύνηση. Πίστευε και μη, ερεύνα (με προσοχή στο κόμμα πάντα)

 

Μία άλλη έκφραση του Άρη τώρα είναι τα εναλλακτικά κίνητρα. Ο Άρης βλέπει κάθε μάχη ως μια πρόκληση για νίκη. Οπότε όταν έχουμε ήδη έναν ξεκάθαρο στόχο, ο Άρης στους Διδύμους μας βοηθά στο να αναπτύξουμε τον τρόπο που το προσεγγίζουμε έτσι ώστε να βρούμε τι είναι εκείνο το οποίο μας προσφέρει τελικά το κίνητρο. Είναι ο στόχος; Είναι η νίκη; Είναι ο τρόπος που θα μας αντιμετωπίζουν διαφορετικά οι άλλοι; Μήπως η δική μας αυτοεκτίμηση εξαρτάται από τη νίκη αυτή τελικά; Όπως και να είναι, το να εντοπίσουμε τον στόχο που μας παρακινεί να βιώσουμε την προσωπική για εμάς νίκη, είναι αυτό που θα μας παρακινήσει έτσι ώστε καλύτερα να αξιοποιήσουμε την παραμονή του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων.

 

Οι Δίδυμοι είναι ένα σπιρτόζο ζώδιο, γεμάτο φρεσκάδα και έχει επίσης μια γερή βάση του φλερτ. Ο Άρης κυβερνά επίσης τον ερωτισμό και τον τρόπο που αντικρίζουμε τις σχέσεις. Οπότε επηρεάζει σαφώς και αυτές – δίνοντας ευκαιρίες από εδώ στο να αναζωπυρωθούν και να βελτιωθούν. Η αστρολογία μπορεί να βοηθήσει σε αυτό μέσα από τις συναστρίες ή τη μελέτη σεξουαλικών και ερωτικών προτιμήσεων από τον γενέθλιο χάρτη. Η μελέτη αυτή δείχνει ξεκάθαρα τι απολαμβάνει ο κάθε ένας μέσα στη σχέση αλλά και στον έρωτα. Η μοναδικότητα του καθενός αποτυπώνεται με διάφορους τρόπους, και είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον το να παρατηρούμε τι ευχαριστεί τον σύντροφό μας και τι εμάς τους ίδιους ακόμα – πόσα μυστικά κρύβει ο γενέθλιος χάρτης!

Η συναστρία δείχνει το πως “κουμπώνουν” οι δύο γενέθλιοι χάρτες, τα προβλήματα που θα κλιθεί να αντιμετωπίσει η κάθε σχέση αλλά και τα δυνατά της σημεία μέσα από τα οποία μπορεί να εξελιχθεί. Δεν περιλαμβάνει την σεξουαλική μελέτη, η οποία προσφέρεται σε άτομα άνω των 18, είναι αρκετά πιπεράτη, μοναδική για τον κάθε έναν και πάντα μα πάντα όπως όλες οι μελέτες – άκρως εμπιστευτική! Επικοινώνησε μαζί μου για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.