Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/u881127237/domains/astrologyhat.gr/public_html/wp-content/themes/stellarium/single.php on line 33

Αυτή η νέα πρώτη Σελήνη της Άνοιξης (εφόσον υπολογίζουμε πως η Άνοιξη ξεκινά με την Εαρινή Ισημερία) και αισθανόμαστε πως βυθιζόμαστε στην έναρξη της εποχής. Κάθε νέα Σελήνη είναι μια άριστη ευκαιρία για να θέσουμε νέους στόχους. Στη συνέχεια κινούμαστε προς τους στόχους αυτούς και τους βλέπουμε να ανθίζουν μέχρι την Πανσέληνο. Αυτή η Νέα Σελήνη συγκεκριμένα είναι γεμάτη προοπτικές και ευκαιρίες. Το Φως της καθώς θα μεγαλώνει θα καρποφορεί τους σπόρους που τώρα φυτεύουμε.

 

Ο Κριός είναι ζώδιο της Φωτιάς, οπότε ο ενθουσιασμός μας τώρα φλέγεται αρκετά καυτά, μας προκαλεί στο να ξεκινήσουμε κάτι καινούργιο ή να πέσουμε με τα μούτρα σε μία πρόκληση χωρίς να ανησυχούμε τόσο πολύ και αυτό ισχύει ειδικά για όσους ανησυχούν συχνά σαν από χόμπι.

 

Φυσικά η Νέα αυτή Σελήνη σχηματίζει όψεις τετραγώνου με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω και πιο απομακρυσμένα με τον Πλούτωνα και τους Δεσμούς της Σελήνης…. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να επιτύχουμε τους στόχους μας, δεν μας αποτρέπει από το να τα καταφέρουμε. Σημαίνει όμως με το να προχωράμε μπροστά προς το εξελικτικό μας μονοπάτι, με το να αναγεννιόμαστε ως μια βελτιωμένη έκδοση του εαυτού μας, θορυβείται συχνά η αίσθηση του “εγώ” και της συνήθειας. Ορισμένες από τις παλιές συνήθειες και τα παρελθοντικά πρότυπα δεν μπορούν να επιζήσουν όσο εμείς αλλάζουμε. Η πιο σοφή κίνηση είναι αν το αποδεχτούμε αυτό, απελευθερώνοντάς μας από τύψεις ή άλλα μέσα που βάζουν τελικά τρικλοποδιά στα όνειρά μας και μας κρατούν ακίνητους.

 

Ας δώσω ένα παράδειγμα: Ας πούμε πως σκοπεύει κάποιος να ξεκινήσει κάτι νέο και φλογερό, όπως για παράδειγμα ένα νέο επάγγελμα, να δεσμευτεί πως θα πηγαίνει γυμναστήριο ή γενικά όλα αυτά τα οποία σκεφτόταν και συζητούσε αλλά ποτέ δεν το έπαιρνε απόφαση. Η μετάβαση στο να πραγματοποιείσει πράγματι εκείνα που είχε βάλει ως στόχο, προκαλεί ευθέως σκέψεις όπως “δεν νομίζω πως αντέχω να το κάνω αυτό” ή “δεν έχω αρκετή ενέργεια για να αντεπεξέλθω”. Μην νομίζετε πως η συνήθεια δεν θα παλέψει για να μας κρατήσει άπραγους. Κάποια στιγμή με τον καιρό οι σκέψεις αυτές συνήθως διαλύονται, όσο εμείς επιμένουμε να τις αγνοούμε. Ας σκεφτούμε: ποιες προσκολλήσεις με εμποδίζουν από το να προχωρήσω στη ζωή μου; Τι μπορώ να κάνω για να ελευθερωθώ;

 

Ας ακούσουμε το θάρρος μέσα στη ψυχή αλλά και την ευγένεια που κρύβεται εκεί επίσης.

 

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 11:50π.μ. στην 15° 17’ Κριού και επηρεάζει όλα τα ζώδια αλλά λίγο περισσότερο τα Παρορμητικά και όσους έχουν Ωροσκόπο εκεί.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.