Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Ο Αστεροειδής Απόλλων

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/08/Απόλλωνας-αστεροειδής-φήμη-δόξα-Απόλλων-1862-θεραπεία-Ζυγός-ομορφιά-πρόβλεψη-αστρολογία-1014x487-1.jpg

Ο Αστεροειδής Απόλλων πήρε το όνομά του από -που αλλού;- τον Ολύμπιο θεό Απόλλωνα, γιο της Λητούς και του Δία. Ο Απόλλωνας, ο θεός του φωτός, είναι το αρχέτυπο του άνδρα Ζυγού, η πρώτη θεότητα της αναγέννησης. Η μουσική, η τέχνη, ο νόμος, η ποίηση, η λογική καθώς και η μαντική τέχνη, όλα υπάγονται στη κυριαρχία του.

 

Ο πλέον διαδεδομένος μύθος του Απόλλωνα, όπου η νύμφη Δάφνη τον απορρίπτει – η άρνηση της θηλυκής φύσης να «εκπολιτιστεί» από την αρσενική ιδεολογία. Προτίμησε να μεταμορφωθεί σε θάμνο δάφνης παρά να υποκύψει. Τόσο έξυπνα ο Απόλλωνας φορούσε τις δάφνες στο κεφάλι του, ακόμη ένα σύμβολο τιμής, όπως αποδεικνύεται από τα «δάφνινα» βραβεία.

 

Έτσι και ο Απόλλων αναζητά τη δόξα και τη φήμη. Γι’ αυτό και παρατηρούμε πως πολλά διάσημα πρόσωπα έχουν σύνοδο του αστεροειδή με κάποιον προσωπικό πλανήτη. Να σημειωθεί εδώ πως η σύνοδος πρέπει να είναι ακριβής με ανοχή έως και 2-3 μοίρες διότι διαφορετικά η ενέργεια του Απόλλων δεν γίνεται αντιληπτή καθώς δεν είναι πλανήτης, αλλά αστεροειδής. Δεν θα βασιζόμουν σε κάποια άλλη όψη πέραν της συνόδου και της αντίθεσης, αλλά εάν υπάρχει κάποιο τρίγωνο ή τετράγωνο θα πρέπει να είναι ακριβές.

 

Εάν θες να μάθεις που βρίσκεται ο Απόλλων στον γενέθλιο χάρτη σου και εάν σχηματίζει σύνοδο με κάποιο προσωπικό πλανητικό σώμα, θα χαρώ να σε βοηθήσω. Απλώς μου στέλνεις ένα mail με τα στοιχεία σου (ημερομηνία, ώρα και μέρος γέννησης) και θα σου απαντήσω όσο πιο σύντομα μπορέσω! Φρόντισε να βάλεις για θέμα «Απόλλων» έτσι ώστε να καταλάβω τι ζητάς. Χωρίς χρέωση – μόνο Αγάπη. Επιπλέον, η ηλεκτρονική σου διεύθυνση θα προστεθεί στη λίστα του newsletter έτσι ώστε να διαβάζεις τις μηνιαίες προβλέψεις στο mail σου κάθε πρωτομηνιά!

 

Εάν ο Απόλλων βρίσκεται πάνω στον Ωροσκόπο σου, αυτό είναι δείγμα μεγάλης ομορφιάς! Από αυτή που ονομάζουμε Απολλώνια. Ναι, ο θεός είναι η επιτομή της τελειότητας. Ακόμα κι αν δεν γυμνάζεσαι, το σώμα σου έχει τη τάση να διατηρείται καλοσχηματισμένο με αυτή την σύνοδο.

 

Όταν ο Απόλλων κάνει σύνοδο με τον Ήλιο, εκτός από την αίσθηση πως σου αξίζει η διασημότητα, έχεις πολύ μεγάλη δύναμη. Το εάν είναι σωματική, πνευματική, νοητική ή ψυχική έχει να κάνει με τον οίκο που συναντάται. Ο Απόλλων σε σύνοδο με Αφροδίτη βοηθά πάρα πολύ στο να ασκείς γοητεία. Δε μπορούν εύκολα να σου αντισταθούν. Καθώς ο Απόλλων ήταν και θεός της μαντικής και των προφητειών, η σύνοδος με τη Σελήνη αυξάνει πολύ τη διαίσθηση.

 

Ο Απόλλων εμφανίζεται μυθολογικά και ως θεραπευτής αλλά και προστάτης των αδυνάτων. Με αυτή την ιδιότητα δεν είναι πως θρύβει από ενσυναίσθηση. Όχι, ένας ισχυρός Απόλλωνας στον γενέθλιο χάρτη δεν θα χαρίσει αυτό το χαρακτηριστικό. Αντίθετα, ο Απόλλων έχει απλώς την ικανότητα να γνωρίζει. Εκεί που ένα άτομο γεμάτο ενσυναίσθηση θα πλημμυρίσει με την αρνητικότητα του ασθενούς, ο Απόλλων ξέρει πώς να προστατέψει τον εαυτό του την ώρα που προσφέρει θεραπεία. Τι χάρισμα για όποιον ασχολείται επαγγελματικά στον κλάδο της υγείας!

 

Ο Απόλλων μελετάται επίσης σε χάρτες συναστρίας. Όταν ο αστεροειδής σου ενεργοποιείται από κάποιον προσωπικό πλανήτη του άλλου,  θα ρίξει πολύ φως πάνω στα χαρακτηριστικά εκείνου του πλανήτη. Που σημαίνει πως θα λατρεύεις τα χαρακτηριστικά του που σχετίζονται με εκείνον τον πλανήτη. Αν πάλι ο Απόλλων του άλλου κάνει σύνοδο με κάποιον δικό σου προσωπικό πλανήτη θα αισθάνεσαι πως λαμβάνεις πολύ αγάπη και λατρεία. Τόσο πολύ που σε παρασέρνει να αγαπήσεις κι εσύ τον άλλον. Ναι, αυτό είναι ένα αρνητικό. Πολλοί έρωτες που δυσκολευόμαστε να ξεπεράσουμε ενώ η λογική μας λέει να φύγουμε τρέχοντας; Ναι.. ο Απόλλων έχει συχνά την ευθύνη.

 

Δες περισσότερους αστεροειδείς στο tag του Αστρολογικού Καπέλου ➡ΕΔΩ (συνεχώς προστίθενται περισσότεροι)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.