Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

3 αστρολογικά γεγονότα συμβαίνουν το Σάββατο 26/08

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/08/Αστρολογία-ενέργεια-Ερμής-Κρόνος-Αφροδίτη-ορθή-πορεία-ανάδρομος-Ωροσκόπος-Τοξότης.jpg
  1. Ο Κρόνος επιστρέφει σε ορθή πορεία.

Ο Κρόνος ήταν ανάδρομος από τις 07 Απριλίου 2017 ενεργοποιώντας ευκολότερα τον νόμο του Κάρματος. Είχε σύνθημα «όπως έστρωσες θα κοιμηθείς». Περισσότερα για την αναδρόμηση του Κρόνου αυτή τη χρονιά μπορείς να διαβάσεις ΕΔΩ. Μας προετοίμασε επίσης ώστε να μπορέσουμε να επαναπροσδιορίσουμε τον τρόπο με τον οποίον διαμορφώνουμε τη ζωή μας. Τώρα, ορθόδρομος πλέον έχει το σύνθημα: «ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του». Φυσικά αρκετά σημεία έχουν βελτιωθεί και ιδανικά, μαζί τους βελτιώθηκε και ο τρόπος που δρούμε.

 

Ο ανάδρομος Κρόνος στον Τοξότη σε συνδυασμό με τον Ουρανό από τον Κριό και τις εκλείψεις τώρα στο ζώδιο του Λέοντα ανέδειξαν το στοιχείο της φωτιάς, ενώ προκάλεσαν μια αμφισβήτηση της κατεύθυνσης που επιλέξαμε στη ζωή, τις επιλογές και τις συνέπειες. Όλα πολύ φυσιολογικά συναισθήματα με τέτοιες θέσεις. Οι δυο εκλείψεις του Αυγούστου και ειδικά η ολική έκλειψη Ηλίου θα μας εξοπλίσει με τη κινητήρια δύναμη, θα μας κατευθύνει στο μονοπάτι που η ψυχή ζητάει να διασχίσει.

 

Ναι, ο ανάδρομος Κρόνος έφερε μπλοκαρίσματα στη ζωή μας τους τελευταίους μήνες. Αλλά όπου αγωνιζόμαστε, όταν ένα επίτευγμα απαιτεί χρόνο ώστε να ολοκληρωθεί, εκεί που προσπαθούμε, επιμένουμε κι αντέχουμε, εκεί είναι που καλλιεργούμε υπομονή, ανθεκτικότητα και σοφία.

 

Τώρα αξιοποιούμε αυτές τις αρετές που εξασκήσαμε. Τα ζώδια (και οι Ωροσκόποι) του παρορμητικού σταυρού (δηλ. Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) ετοιμάζονται να εκκινήσουν ένα νέο κεφάλαιο σε κάποιον σημαντικό τομέα της ζωής τους. Τα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες) εδραιώνουν την αλλαγή που ήρθε.

 

Ο Κρόνος σε ορθή πορεία απαλύνει, εάν δε θεραπεύει εντελώς, τον πόνο και βάζει πλώρη για ένα πιο αισιόδοξο μέλλον.  Η Καρμική ισορροπία έχει προσπαθήσει να επανέλθει. Όλοι μας μπορούμε να κατευθυνθούμε προς μια συναισθηματική ευτυχία και σε πιο επιτυχημένες και σταθερές σχέσεις.

 

  1. Ο Ανάδρομος Ερμής συναντά τον Ήλιο.

Κατευθυνόμενος αντίθετα, ο Ερμής σχηματίζει σύνοδο με τον Ήλιο. Αυτό σηματοδοτεί ένα μικρό παράθυρο κατά την αναδρόμηση του φτερωτού αγγελειοφόρου. Μπορείς να διαβάσεις για την επιρροή που έχει η συγκεκριμένη αναδρόμησή του ΕΔΩ.

 

Όπως κάθε φορά που γυρίζει ο Ερμής ανάδρομος, πόσο μάλλον τώρα που είναι και ο Ουρανός ταυτόχρονα, συμβαίνουν διάφορες… ατυχίες θα το πω. Τα ηλεκτρονικά είναι το πρώτο θύμα, τα οποία είναι πιο εύθραυστα στην ανάδρομη ενέργεια του Ερμή. Καθυστερήσεις στο πρόγραμμα, δυσκολία στην επικοινωνία και άλλες… ενοχλήσεις της καθημερινότητας οι οποίες αποτελούν συνολικά τις εν λόγω ατυχίες που ανέφερα. Αυτές λοιπόν τώρα για λίγο σταματάνε. Καθώς ο Ερμής περνάει από τον Ήλιο, λούζεται στο Φως του σαν περνώντας από έναν μεγεθυντικό φακό που μετά εκείνος εστιάζει μια ακτίνα λέιζερ ο οποίος μπορεί μέχρι και φωτιά να ανάψει ώστε να φωτίσει μια λύση σε ένα πρόβλημα ή λίγο τύχη στις καθυστερήσεις.

 

Εάν κάποιο πρόβλημα φανεί μεγαλύτερο παρόλα αυτά τις μέρες γύρω από το Σάββατο αξίζει να αναρωτηθούμε το που επικεντρώνουμε την ενέργειά μας. Τι εμποδίζεται με το πρόβλημα που δημιουργείται; Έχουμε αφήσει κάτι ημιτελές; Ο Ανάδρομος Ερμής δεν μας παρακινεί να προχωρήσουμε μπροστά. Μερικές φορές είναι απαραίτητο να επανεξετάσουμε το μονοπάτι που διαβήκαμε ολοκληρώνοντας το ή ξεκαθαρίζοντας εκείνα που χρειάζεται.

 

  1. Είσοδος Αφροδίτης στον Λέοντα

Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Λέοντα το Σάββατο 26/08 και θα παραμείνει έως και τις 19 Σεπτεμβρίου. Η διέλευση αυτή της Αφροδίτης είναι από τις πιο… διασκεδαστικές κατά τη γνώμη μου. Φέρνει τη προσοχή μας στον τρόπο που συμπεριλαμβάνουμε τον ρομαντισμό στη ζωή μας, στον τρόπο που φλερτάρουμε κι αγαπάμε. Η Αφροδίτη εδώ είναι στο στοιχείο της ακόμα κι αν δεν είναι στο ζώδιο κυριαρχίας της. Είναι ελκυστική και σέξυ. Κι έτσι μας κάνει κι εμάς να αισθανόμαστε!

 

Το παιχνίδι είναι ο πολυτιμότερος πλούτος για την Αφροδίτη στον Λέοντα. Οπότε μπορεί να είμαστε αγχωμένοι, με χιλιάδες υποχρεώσεις ή ακόμα και πληγωμένοι σε ένα βαθμό, αλλά θα βρούμε σίγουρα τον χρόνο για διασκέδαση αυτές τις τελευταίες μέρες του Καλοκαιριού (το οποίο τελειώνει με τη Φθινοπωρινή Ισημερία στις 22 Σεπτεμβρίου).

 

Τώρα είναι μέρες για μεγάλες εκδηλώσεις αγάπης, γενναιόδωρες χειρονομίες κι ακτινοβολούμενες επιδείξεις έρωτα!

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.