Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Οι Δεσμοί της Σελήνης ετοιμάζονται να αλλάξουν ζώδια!

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2020/04/Δεσμοί-Σελήνης-Δίδυμοι-Τοξότης-προβλέψεις-αστρολογία-ζώδια-αστρολόγος-Φαίδρα-Θεολόγη-Νότιος-Δεσμός-Βόρειος.jpg

Οι Δεσμοί της Σελήνης είναι δύο, ο Βόρειος και ο Νότιος ή αλλιώς η κεφαλή και η ουρά του δράκου όπως ονομάζονται αντίστοιχα. Είναι μαθηματικά σημεία και όχι πλανητικά σώματα τα οποία μιλούν για το πεπρωμένο, το παρελθόν και το μέλλον. Βρίσκονται πάντα ακριβώς απέναντι το ένα από το άλλο.

Τώρα βρίσκονται στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου αλλά ετοιμάζονται να αλλάξουν ζώδια, αφού στις 05.05 θα περάσουν στον άξονα Διδύμου-Τοξότη. Καθώς λοιπόν τους βρίσκουμε αυτές τις μέρες στο μεταίχμιο, αξίζει να πούμε δυο λόγια για το πως μπορούμε να αξιοποιήσουμε αυτό το διάστημα έτσι ώστε καλύτερα να προετοιμαστούμε για την μετακίνηση των Δεσμών.

Οι Δεσμοί έχουν τεράστια σημασία σε έναν γενέθλιο χάρτη και αυτό σημαίνει πως η αλλαγή που κάνουν τώρα θα μας επηρεάσει όλους, απλώς με διαφορετικό τρόπο τον καθέναν. Γι’ αυτό και είναι σημαντικό πέρα από τα γενικά που μπορεί κανείς να διαβάσει στο ίντερνετ, να συμβουλευόμαστε έναν επαγγελματία αστρολόγο.

 

Η μετακίνηση των Δεσμών σηματοδοτεί μια μεγάλη αλλαγή και ταυτόχρονα θα φέρει μία περίοδο αμφιβολίας. Η περιέργεια και η ανάγκη τεκμηρίωσης θα γίνει επιτακτική. Αυτό συνεπάγεται ταυτόχρονα πως νέες πληροφορίες θα βγουν στην επιφάνεια, θα κινηθούμε προς μονοπάτια ανεξερεύνητα.

Αυτή όλη η ενέργεια είναι υπέροχη συλλογικά, όταν δηλαδή την βλέπουμε να εφαρμόζεται στην τεχνολογία ή στην πολιτική. Αλλά τι γίνεται με τον κάθε έναν από εμάς; Θα χρειαστεί κι εμείς να αμφισβητήσουμε τον εαυτό μας. Αυτό θα το δούμε να συμβαίνει εντονότερα ειδικά όταν ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος. Οπότε αξίζει να σημειώνουμε περισσότερο κάθε φορά που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος από τις 05.05.2020 έως τις 18.01.2022, για το διάστημα που οι Δεσμοί θα βρίσκονται στον άξονα Διδύμων – Τοξότη δηλαδή. Για το πότε θα είναι ανάδρομος ο Ερμής, θα ενημερώνω όπως πάντα από τις προβλέψεις ή και με ξεχωριστά άρθρα.

Αυτό σημαίνει πως θα αμφισβητούμε αποφάσεις που παίρνουμε και πως οι σχέσεις που δημιουργούμε θα φιλτράρονται επιπλέον λαμβάνοντας υπόψιν παρελθοντικά λάθη. Με αυτό εννοώ πως επειδή εδώ και 2 χρόνια οι Δεσμοί της Σελήνης βρίσκονταν σε Παρορμητικά ζώδια, βασιζόμασταν περισσότερο στον πόθο, στα θέλω και δεν υπολογίζαμε τόσο δηλαδή λάθη που ήδη είχαμε κάνει ώστε να διδαχτούμε από αυτά. Ως αποτέλεσμα, συχνά να αναγκαζόμασταν να επαναλάβουμε τα ίδια λάθη. Τώρα που θα περάσουν οι Δεσμοί σε ζώδια Μεταβλητά, είμαστε πιο ανοιχτοί στο να σκεφτούμε την εμπειρία και να της επιτρέψουμε να καθορίσει τις αποφάσεις μας. Το ίδιο ισχύει και στο να συμβουλευόμαστε άλλους. Θα είναι πιο πιθανό δηλαδή να μην μας εμποδίσει τυχόν εγωισμός στο να ακούσουμε τους γύρω μας και να βασιστούμε στην δική τους εμπειρία και τις συμβουλές που μας προτείνουν. Θέλω να αναφέρω ξανά, γιατί δεν μπορώ να το τονίσω αρκετά, πως στον κάθε γενέθλιο, η μετακίνηση των δεσμών θα επηρεάσει διαφορετικό σημείο.

 

Τι μπορούμε να κάνουμε για να προετοιμαστούμε καλύτερα για την μετακίνηση των Δεσμών;

  • Να αφήσουμε χώρο στην ζωή μας για το νέο, την ανανέωση που έρχεται μέσα από την Μεταβλητή Ποιότητα και τον άξονα Διδύμων – Τοξότη. Ο πιο εύκολος τρόπος να αφήσουμε χώρο είναι με το να ξεφορτωθούμε περιττά “σκουπίδια” ή άλλα άχρηστα πλέον για εμάς.
  • Να σκεφτούμε μήπως έχει έρθει η στιγμή να μάθουμε κάτι νέο σοβαρά. Όχι απαραίτητα για αλλαγή καριέρας, αλλά για εμάς τους ίδιους. Με τους Δεσμούς της Σελήνης στον άξονα Διδύμου – Τοξότη είναι ιδανική περίοδος να αποθηκεύσουμε ειδική γνώση, όπως για παράδειγμα να γραφτούμε σε ένα πανεπιστήμιο.
  • Αν το παραπάνω σου ακούγεται βαρετό, μάθε πως οι Δεσμοί στα ζώδια αυτά σχετίζονται με την πρόωρη ανάπτυξη και το πως από την πολυμάθεια και την ευρύτητα του νου, σκοπός είναι να περάσουμε στην εκτέλεση και την λεπτομερή εξέταση ενός μόνο πράγματος. Περνάμε δηλαδή από το γενικό στο ειδικό. Και το κάνουμε γρήγορα. Οπότε αν αμφιταλαντεύεσαι μεταξύ κλάδων, σχετικά με το ποια κατεύθυνση να ακολουθήσεις, καλό είναι να το ξεκαθαρίσεις από τώρα, έτσι ώστε να αξιοποιήσεις πλήρως την παραμονή των Δεσμών στα “Μεταβλητά της Γνώσης” όπως μου αρέσει να τα αποκαλώ (Δίδυμοι -Τοξότης)
  • Να πειραματιστούμε με την προσωπική μας “έκθεση”. Αυτό γίνεται εύκολα μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και ξέρω πως πολλοί το έχουν παρακάνει, δημοσιεύοντας 10ποστ την ημέρα, αλλά εδώ μιλάω για τον πειραματισμό του να ανοίξουμε οι ίδιοι πράγματα που κρατούσαμε “μυστικά”. Αυτό μπορεί να γίνει μέσα σε ένα πιο φιλικό επίπεδο, δεν χρειάζεται να γίνει δημόσια δηλαδή. Το να εκτεθούμε κατά κάποιον τρόπο είναι μια άριστη αποτύπωση της μετάβασης από τον Καρκίνο – την ενέργεια της εσωστρέφειας μέσα στο απροσπέλαστο καβούκι –  προς τον Δίδυμο, τον έξω καρδιά, παιχνιδιάρη και σίγουρα εξωστρεφή. Ο Δίδυμος παραμένει μυστηριώδης, καθώς ασχολείται με πολλά πράγματα, κανείς πραγματικά δεν καταλαβαίνει τα Μεταβλητά ζώδια. Όμως δεν βαραίνει την συνείδηση και τον εαυτό του κρατώντας μέσα του φορτία – τα μοιράζεται.
  • Ο άξονας Διδύμων – Τοξότη διαθέτει ιδιαίτερη πνευματικότητα. Η ίδια η πνευματικότητα κυβερνάται από τον Δία, τον κυβερνήτη του Τοξότη και θα δείτε πως αντιπρόσωποι των δύο αυτών ζωδίων ασχολούνται με διάφορα πνευματικά μονοπάτια. Οπότε με τους Δεσμούς εδώ (εκτός του ότι θα γεννηθούν νέα κινήματα), μπορούμε να δουλέψουμε στην σύνδεση με την δική μας πνευματικότητα. Και μάλιστα, τώρα που ακόμα ο Βόρειος Δεσμός βρίσκεται στον Καρκίνο, υπάρχει αυξημένη διαίσθηση, οπότε μπορούμε να αφήσουμε αυτήν να μας κατευθύνει πριν περάσουμε στα πιο βαθιά (θεωρητικά) μονοπάτια. Μια ταιριαστή τεχνική είναι η εκφώνηση/ψαλμωδία Μάντραμ έτσι ώστε να μπορέσει ο καθένας να συνδεθεί με την δική του Αλήθεια και Σοφία.
  • Όπως γράφει και ο Hermann Hesse στο βιβλίο του Σιντάρτα “Η σοφία δεν μεταδίδεται. Η σοφία που προσπαθεί να μεταδώσει ένας σοφός, ηχεί πάντοτε σαν τρέλα.”  Παρεμπιπτόντως, το βιβλίο αυτό είναι μικρό και ταιριαστό με την μετακίνηση των Δεσμών στον άξονα Διδύμων – Τοξότη και πιστεύω πως επίσης μπορεί να μας προετοιμάσει τώρα πριν μετακινηθούν οι Δεσμοί εκεί.
  • Μια ακόμα ιδέα έτσι ώστε να προετοιμαστούμε είναι με το να προμηθευτούμε ένα ημερολόγιο στο οποίο θα σημειώνουμε τις ιδέες μας. Ο γραπτός λόγος, η διέγερση της σκέψης, οι πληροφορίες θα ρέουν άφθονες και ίσως ξεπηδήσει κάποια πραγματικά ξεχωριστή! Αν είσαι περισσότερο της τεχνολογίας, υπάρχουν αρκετές εφαρμογές για ηλεκτρονικές σημειώσεις όταν βρίσκεσαι στον δρόμο.

 

Ένα τραγούδι που ταιριάζει στην μετάβαση των Δεσμών προς Δίδυμο- Τοξότη

(το γεγονός πως είναι διασκευή είναι συμβατό με την Μεταβλητή Ποιότητα, συγκριτικά με τον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου που προτιμά το αυθεντικό: https://youtu.be/y51_bBQZ1a4 )

Περισσότερα για την Μεταβλητή Ποιότητα

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.