Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/05/synastries-fedra-astrology-ζώδια-συναστρίες-synastria-Δίδυμοι-Σκορπιός.jpg

Συναστρίες

 

Πόσο ταιριάζει ο Δίδυμος με τον Σκορπιό;

Πόσο ταιριάζει ο Σκορπιός με τον Δίδυμο;

 

Αυτή η σχέση δεν είναι εύκολη. Τίποτα δεν είναι εύκολο όταν εμπλέκεται ο Σκορπιός. Και ο Δίδυμος με τις πολλές προσωπικότητές του, προσθέτει ακόμα περισσότερες διαστάσεις στη μεταξύ τους πολυπλοκότητα καθιστώντας το αδύνατον να γράψω μια απλή περιγραφή. Θα το επιχειρήσω πάραυτα προσπαθώντας να αρκεστώ σε μερικές παραγράφους και όχι ένα τόμο όπως θα άρμοζε στη περίσταση.

 

Είναι βασικά η διαφορά στοιχείων Αέρας (Δίδυμοι) με Νερό (Σκορπιός). Αν τα Ζώδια ήταν μουσικά όργανα, ο Δίδυμος θα ήταν ένα αέρινο φλάουτο και ο Σκορπιός θα ήταν ένα μπάσο. Έχουν την δυνατότητα να παίξουν μαζί υπακούοντας τους ίδιους μουσικούς κανόνες, στο ίδιο πεντάγραμμο και στο ίδιο κλειδί αλλά πριν καν τους ακούσεις ξέρεις πως συνδυαστικά ο ήχος δε θα είναι αρμονικός. Το φλάουτο είναι αρκετά «ψιλό» για το μπάσο, ενώ το τελευταίο αρκετά βαρετό για τους παιχνιδιάρικους ήχους του πνευστού φλάουτου. Όμως παρά τις προφανής διαφορές τους, αν τελικά είχες την ευκαιρία να ακούσεις το αποτέλεσμα, θα καταλάβαινες πως με λίγο συμβιβασμό και από τους δυο, η μελωδία που επιτυγχάνεται μπορεί να σε ενθουσιάσει.

 

Ναι το φλάουτο θα είναι πιο φλύαρο, θα ακούγεται σίγουρα περισσότερο. Θα είναι εξωστρεφές και αεικίνητο. Σε αντίθεση με το μπάσο που μόνο όταν προσεκτικά αφουγκράζεσαι θα το προσέχεις, που είναι μυστικοπαθής αλλά με έναν δυνατό ήχο που μπορεί να υποστηρίξει αλλά και να εξελίξει τη μελωδία του συντρόφου του. Πότε θα πρέπει ο ένας να παίζει πιο χαμηλά, πότε ο άλλος, μα όσο παραμένει η μεταξύ τους οικειότητα και συνδυάζουν τις δυνάμεις τους, μπορούν να καταφέρουν τα πάντα.

 

Σκέψου πως ο Αέρας και ειδικά στον Δίδυμο, είναι το στοιχείο που κυβερνάει το μυαλό. Και το Νερό είναι εκείνο που κυβερνάει το συναίσθημα. Ο Σκορπιός περισσότερο απ’όλους μπορεί να αναγνωρίσει ακόμα και τα πιο καλά κρυμμένα συναισθήματα δικά του ή των άλλων. Συγνώμη αλλά πόσοι από εμάς προσπαθούμε να συγχρονίσουμε μαζί αυτά τα δυο; Ξέρεις σίγουρα τη δυσκολία, αλλά αναγνωρίζεις τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η εναρμόνισή τους.

 

Μετά, ο Σκορπιός κυβερνά τον 8ο οίκο του σεξ, του θανάτου και των χρημάτων. Ό,τι δηλαδή υποδηλώνει δύναμη. Το σεξ είναι η δύναμη που δημιουργεί ζωή, ο θάνατος αυτή που την εξαφανίζει και το χρήμα είναι αυτό που εξασφαλίζει την δύναμη κατά τη διάρκεια. Και ο Σκορπιός όντως αναζητά την δύναμη, το βάθος, τη κυριαρχία. Ο Δίδυμος από την άλλη, κυβερνά τον 3ο οίκο της επικοινωνίας, της γνώσης και του νου. Η δύναμη που αναζητά είναι πνευματική και διανοητική. Και πάλι, μη σκεφτείς τις διαφορές που τους χωρίζουν, αλλά τι μπορούν να καταφέρουν αν ενώσουν τις δυνάμεις τους. Αυτό είναι τελικά που και οι ίδιοι χρειάζεται να σκέφτονται όταν οι διαφωνίες ξεκινάνε συχνά να εμφανίζονται.

 

Γιατί όσο δύσκολη ή περίπλοκη κι αν είναι η ένωσή τους, να είσαι σίγουρος πως θα παραμένει πάντα ενδιαφέρουσα, ανατρεπτική και άθραυστη. Είναι ζωντανή απόδειξη πως υπάρχει χημεία, η οποία ούτε αυτή εξασθενεί. Τα δυο γίνονται ένα και μετά παραμένει αχώριστο, αυτούσιο πλέον κομμάτι.

Αναζήτησε μια νέα Συναστρία εδώ

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.